Първоначално изпратено от polki
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спорт
Collapse
Заключена.
X
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
-
Това абсолютно не е верно, че не се различава... Човече ти осъзнаваш ли колко години вече перукан и кликата околко него убиват футбола в бг? Ти любо за един мач с норвегия да го приравняваш е малоумно. Още повече не е първия който го казва, а 3,4 са вече. Трябва да си малоумен да не ти светва червената лампичка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеe, хайде сега въдици и дрън-дрън - не гледам бетфеър, казах ти и преди, че нямам акаунт там, в бет365 коеф вчера беше 1,5, а днес е 1.57, няма коеф за Арсето извън топ 4, затова го смятам по реверса и се получаваше 3 вчера, а днес - 2,75. С други думи, ако искаш на 2,5 съм готов да сложа 100 кинта залог, при който от форумците пожелаеш или може да го играем и на доверие
вече ти написах .................. направи си букмейкърски пунк и си давай каквито искаш коефиценти....fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
храни куче да те лаеfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеЛюбо току що закри БФС, то не беше пламен марков, то не беше бербатов, то не беше матеус, а сега и любо, но подлогите в БФС все същите.
http://www.btv.bg/video/shows/120-mi...-licemeri.html
Любо по нищо не се различава от онези в изпълкома. Срещу Норвегия пусна малката перука на вратата защото знаеше, че мача не може да го вземем и по този начин си сложи ламаринка отзад на дупето. Съответно не го смениха веднага и Любо изклинчи още месец начело на национала. Наложи се "Домуса, Боби, Лечков и ко" да го "извъртят" на следващия мач срещу Малта. От една страна заложиха, че няма да бием, а от друга страна се надяваха Любо сам да си тръгне за да не се размирише лайното. Всеки видя, че играчите на Лудогорец бойкотираха мача с Малта. Но генералния проблем пред Бг футбола е, че "мат'риал" няма. Все едни и същи чалгаджии играят в отбора като на всичко отгоре "Боби, Лечков и компания" ги научиха да лягат и да залагат на точен резултат. А феновете си дават парите и се ядосват за нищо. Положението е същото по клубовете ни. При нас в БОТЕВ изгониха всички откърмени и милеещи за клуба, а сега сините говеда си правят каквото искат докато има някакви пари в касата като продават и мачове, а после кой от където е...
fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениенаправи си една букмейкърска къща и предлагай коефицент на 1,50 ............... а всичко "на обратното" ще е за теб - значи коефицент 3
на твоята елементарна въдица няма риба която да се хване ................... там поне малко стръв се слага
http://prikachi.com/images.php?images/255/7741255R.jpg
давам ти коефицент 2,30 че АРСЕНАЛ няма да са в топ 4 след края на сезон 2014/2015
залагаш 100 лв и ако спечелиш получаваш 130 лв. горница като си прибираш и твоите 100 лв.
има ли сделка?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Не те разбирам какво пишеш, но фактите са точно тези и това го каза и пламен марков, че проблемите не са в треньора още преди години, сега ти цитират матеус, за бербатов се знае отдавна, че лечков е проблема.Сега Любо излиза и казва истината, която всички гледащи БГ футбол знаем... Въпроса е кога ще се смени това БФС тези са си държава в държавата, правителства се сменят, само тези некадърници са недосегаеми. Убиха целия футбол в БГ!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеЛюбо току що закри БФС, то не беше пламен марков, то не беше бербатов, то не беше матеус, а сега и любо, но подлогите в БФС все същите.
Коментар
-
Любо току що закри БФС, то не беше пламен марков, то не беше бербатов, то не беше матеус, а сега и любо, но подлогите в БФС все същите.
Коментар
-
КАК СЕ РАЗГОВАРЯ С НЕВМЕНЯЕМ?!
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕ, нали за факти говорим. Тъпо е да се приписват "факти" на ЦСКА, които ги няма - в стил взвривяли църкви - над 20 години преди да се пръкнат.
А то е, че ЦСКА Е СЪЗДАДЕН ОТ ИЗВЕРГИТЕ, КОИТО ВЗРИВИХА "СВЕТА НЕДЕЛЯ", С ДРУГИ ДУМИ Е СЪЗДАДЕН ОТ БКП.
НО НЕВМЕНЯЕМИЯТ ПРОДЪЛЖАВА С ТОВА, ЧЕ ЦСКА Е ВЗРИВЯВАЛ ЦЪРКВИ.
То бива тъпотия, ама чак толкова...
ПП. Освен ако невменяемият прави пълна идентификация на БКП с ЦСКА...Ама ако е така поне да каже.Last edited by Дон Карлос; 24.11.2014, 00:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polki Разгледай мнениеглавата никога не те е слушала, но съвсем си изперкал вече
1 атака и 2 гола на ваша сметка и вече високопарни думи, че ван гал е гениален треньор
мъката ви едва сега започва - гледай и ще видиш, че най-хубавото предстои...
ван гал е наистина гениален
мъка ми е за болните фантазии на ман@фските фенчетаfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеНикой не коментира важната победа на Юнайтед като гост над Артилерията!
Според мен - ЛВГ е гадно копиле обаче е гениален тренер!
С защита Валенсия - Макнеър - Бекет - Смоулинг - Ашли Йънг успя да удържи атаките на домакините...верно с 2-3 ключови спасявания Де Хеа спаси отбора в началото, но след това беше въпрос на време кога ще завършим успешно някоя контра!
Само си представям какво щеше да е ако нямахме 10на потенциални титуляри контузени...
Все пак тежките мачове (Челси, Ман Сити и Арсенал) минаха и сега можем да понатрупаме точки! ВЕЧЕ СМЕ В ЧЕТВОРКАТА, а това е една добра стартова позиция!
1 атака и 2 гола на ваша сметка и вече високопарни думи, че ван гал е гениален треньор
мъката ви едва сега започва - гледай и ще видиш, че най-хубавото предстои...fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеП.С. Търся някой да ми предложи залог за Арсето, че няма да влязат в 4-ката - коеф, че ще влязат е 1,5, значи обратното би следвалод а се котира около 3. Ако има желаещи и вЕрващи - насреща съм - еasy money, a
на твоята елементарна въдица няма риба която да се хване ................... там поне малко стръв се слага
http://prikachi.com/images.php?images/255/7741255R.jpg
давам ти коефицент 2,30 че АРСЕНАЛ няма да са в топ 4 след края на сезон 2014/2015
залагаш 100 лв и ако спечелиш получаваш 130 лв. горница като си прибираш и твоите 100 лв.
има ли сделка?fuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнениеО, батка, махраба!
Виждам, че си излязъл от темата, ама все пак да питам:
А кой бие негрите?
ПП. Извинявай, имам една молба. Тук има един изперкулясал тотално, който се отрича от България и българите и казва за нас, българите "вие'. Та по тази прична ми е гадно да се обръщам директно към него. Затова мога ли да те помоля да му кажеш да си опресни знанията по български език, за да може да прочете какво съм писал:
"Добре би било да знаят, че това е отбор, създаден от изверги, същите, които в кървавия атентат в църквата "Света Неделя" избиха стотици невинни граждани и деца..."
Значи не ЦСКА са взривили църквата /това може да го каже само много изперкулясал антибългарин/, а извергите, които са взривили църквата после са създали ЦСКА. Направили са и другите описани поразии.
Батка, предварително благодаря за услугата. Ти му го кажи, пък да видим как той ще отрече фактите.
Ама му кажи и че неумението или пък нежеланието да чете правилно какво пишат хората не е основание за обиди и грубости. Макар, че за болните цесекари това е много характерно.
П.П. Не ме тествай на тема История, че ще те отнеса като куцо пиле домат, въпреки че не съм много силен в периода 1944-1989.
По принцип ми е отвратителен период и затова винаги съм го чел с погнуса.
Фактите са тия - БГ има над 160 златни медала от Олимпиади и световни от спортен клуб ЦСКА. Избийте ни и да се приключва!
От "прехода" насам за 25 години нямаме и 10 златни медала спечелени на тия форуми.
Важното е, чорбата да умре!Last edited by marandi; 23.11.2014, 20:17.
Коментар
Коментар