Насочи се към онлайн бизнеса. Там няма никакво значение къде живееш/работиш, а възможностите и нишите са практически неограничени.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Няма подходяща ниша
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ppn Разгледай мнениеАми те (хората в града) имам чувството, че са напълно задоволени. Нямаме кино, нямаме молове. Та аз съм само на 22 г. не мога да построя мол. Мислех за суши бар, после осъзнах, че няма кой да дойде в моя суши бар при положенив, че те с София вече са празни. Пък и как да снабдя един далечен от морето град с прясна риба.
Дори не говоря за самата идея. Трудно е да се престрашиш да инвестираш, когато нямаш никакъв начален капитал и трябва да се обърнеш към банката.
Коментар
-
Ами те (хората в града) имам чувството, че са напълно задоволени. Нямаме кино, нямаме молове. Та аз съм само на 22 г. не мога да построя мол. Мислех за суши бар, после осъзнах, че няма кой да дойде в моя суши бар при положенив, че те с София вече са празни. Пък и как да снабдя един далечен от морето град с прясна риба.
Дори не говоря за самата идея. Трудно е да се престрашиш да инвестираш, когато нямаш никакъв начален капитал и трябва да се обърнеш към банката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ppn Разгледай мнение... и съм озадачена от факта, че няма ниша в град като моя ( доста малък)....
Първоначално изпратено от ppn Разгледай мнение.. работя за фирма, която продава стоката си в Германия...Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Няма подходяща ниша
Здравейте,
не съм сигурна, че темата ще ви заинтригува, но все пак ще опитам, защото съм сигурна, че доста хора на моята възраст (22) си задават подобен въпрос много често.
Започнах да се замислям за собствен бизнес и съм озадачена от факта, че няма ниша в град като моя ( доста малък). Аз съм напълно наясно, че няма да открия топлата вода и знам, че сме в период на криза и т.н. Не съм усетила кризата, понеже работя за фирма, която продава стоката си в Германия. Замислих се:
Щом те могат, аз защо да не мога.
Старая се да се виждам с хора, които могат да ми подхвърлят някоя идея и ми дойдоха доста идей, но винаги удрям на камък.
Не искам да ви крада идеите в никакъв случай.
Само искам безценния ви опит.
Споделете!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар