Първоначално изпратено от ppn
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Няма подходяща ниша
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ppn Разгледай мнениеХаха, ами имам си и все пак нали трябва хората сами да успяват в живота.
Ох, стана много лично вече.
Мисълта ми беше, че много хора са си мислили като мен за нещо собствено, но не са имали смелоста. С две думи не искам да прибягвам до банки, а предпочитам инвеститор или съдружник
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеOтива в големия град,работи за да натрупа първоначален капитал и тогава опитва.
Ти си на 22,младо,невинно и .............
Хвани си някой чичко паричко за финансиране на идеите ти.
Ох, стана много лично вече.
Мисълта ми беше, че много хора са си мислили като мен за нещо собствено, но не са имали смелоста. С две думи не искам да прибягвам до банки, а предпочитам инвеститор или съдружник
Коментар
-
Първоначално изпратено от ppn Разгледай мнениеДобре, какво прави един млад човек, който има 0 лв. начален капитал и има желание, енергия и да речем добра идея за бизнес?
Ти си на 22,младо,невинно и .............
Хвани си някой чичко паричко за финансиране на идеите ти.Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ppn Разгледай мнениеЕто, вчера например седнах да чета в интернет един блог на един човек, който живее в Чикаго и се занимава с поддръжка на сайтове и изпеглянето им в по-предните страници на търсачките.
Там четох неговите идей, че всеки може да започне нов бизнес сам и започнах да си мисля, че найстина с мен става нещо и, че съм прекалено трахлива явно, защото ми идват наум всичките малки подробности, но не знам от къде да започна и всичко това с откриването на фирма и с тегленето на заем ми се струва доста плашешто. Поне засега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от стог Разгледай мнение"...Бизнесът е достойно занимание.
Преодолените проблеми създават радващи резултати и незаменими преживявания. Струва си да имаш бизнес, заслужава си да го направиш успешен.
Всеки предприемач, който е постигнал нещо, който е развил бизнеса си, израства до друго ниво, постига ново качество на живота, придобива по-богато състояние на духа.
В началото са мечтите − за самостоятелна изява, за по-добър живот, за повече възможности и всякакви други пориви.
Мечтите са първото необходимо условие за започване на бизнес.
Преди да започнете самостоятелна дейност, погрижете се за мечтите си − направете ги смели, дръзки, красиви. Колкото повече мечти, толкова повече успехи.
Успешният бизнес е съвкупност от реализирани мечти..."
От изданието: "Защо някои успяват в бизнеса и защо повечето фалират?":
http://redor.bg/#/Article/id=2717949
Ние се занимаваме със стартиращ бизнес на търсещи млади хора. Ако искаш да продължим, има координатите ни в сайта.
Успех!
Коментар
-
Ето, вчера например седнах да чета в интернет един блог на един човек, който живее в Чикаго и се занимава с поддръжка на сайтове и изпеглянето им в по-предните страници на търсачките.
Там четох неговите идей, че всеки може да започне нов бизнес сам и започнах да си мисля, че найстина с мен става нещо и, че съм прекалено трахлива явно, защото ми идват наум всичките малки подробности, но не знам от къде да започна и всичко това с откриването на фирма и с тегленето на заем ми се струва доста плашешто. Поне засега.
Коментар
-
Добър настрой виждам тук. само дето не съм съгласен, че било нямало ниша. По-скоро, вярвам, ЗАСЕГА не я виждаш. Вярвам, обаче, възможностите се появяват непрекъснато, трябва да умееш да ги разпознаеш. Ще рече, ниши има, ти бъди упорита. Ако искаш, пиши ми на лични, един диалог може да подскаже много нещо. Късмет, ppn !
Коментар
-
Стартиране на собствен бизнес
"...Бизнесът е достойно занимание.
Преодолените проблеми създават радващи резултати и незаменими преживявания. Струва си да имаш бизнес, заслужава си да го направиш успешен.
Всеки предприемач, който е постигнал нещо, който е развил бизнеса си, израства до друго ниво, постига ново качество на живота, придобива по-богато състояние на духа.
В началото са мечтите − за самостоятелна изява, за по-добър живот, за повече възможности и всякакви други пориви.
Мечтите са първото необходимо условие за започване на бизнес.
Преди да започнете самостоятелна дейност, погрижете се за мечтите си − направете ги смели, дръзки, красиви. Колкото повече мечти, толкова повече успехи.
Успешният бизнес е съвкупност от реализирани мечти..."
От изданието: "Защо някои успяват в бизнеса и защо повечето фалират?":
http://redor.bg/#/Article/id=2717949
Ние се занимаваме със стартиращ бизнес на търсещи млади хора. Ако искаш да продължим, има координатите ни в сайта.
Успех!Last edited by стог; 11.07.2011, 20:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lookff Разгледай мнениеНасочи се към онлайн бизнеса. Там няма никакво значение къде живееш/работиш, а възможностит нишите са практически неограничени.
"Търся инвеститор , инвеститор които" Търся инвеститор , инвеститор които
http://www.investor.bg/forum/showthr...51#p1310372587 пс-не оцени препоръката ми дажеLast edited by Minavast; 11.07.2011, 17:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nns Разгледай мнениеЕЕЕ ама ти съвсем на гол мерак , нито идея нито пари , с минимален трудов стаж, не става ясно и с какво образование , ориентирай се към нещо което в района е със силни традиции- там земеделие ли , някакви билки милки, каса за плащане на комунални услуги , еврофутбол, офис /към някой голям/ за наемане за работа в чужбина, и тн.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ppn Разгледай мнениеЗдравейте,
не съм сигурна, че темата ще ви заинтригува, но все пак ще опитам, защото съм сигурна, че доста хора на моята възраст (22) си задават подобен въпрос много често.
Започнах да се замислям за собствен бизнес и съм озадачена от факта, че няма ниша в град като моя ( доста малък). Аз съм напълно наясно, че няма да открия топлата вода и знам, че сме в период на криза и т.н. Не съм усетила кризата, понеже работя за фирма, която продава стоката си в Германия. Замислих се:
Щом те могат, аз защо да не мога.
Старая се да се виждам с хора, които могат да ми подхвърлят някоя идея и ми дойдоха доста идей, но винаги удрям на камък.
Не искам да ви крада идеите в никакъв случай.
Само искам безценния ви опит.
Споделете!
В Ахтопол няма рекламна агенция - никаква, с принтери за рязане на метал, плексиглас, фолио, предпечат, правене на външни реклами, а това са реклами, менюта за заведения, ламинация, табелки за сервиторките за гърдите, табелки за стаите в хотелите, брошури, дори някое рекламно местно издание или малък вестник и т.н. Цял комплекс услуги липсва в градче с 1000 жители зимата и с 10 000 - 15 000 лятото. Дори когато всички си направят такива при теб, то всяка година заедно с ремонтите, подмяната на цените, назначаването на нови хора и затваряне и отваряне на нови магазини и заведния това би имало работа.
Местните ходят за тия неща чак до Бургас, а там в Ахтопол е пълно с хотелчета и заведения - всички те работят усилено не повече от 2-3 месеца, но зимата текат ремонти. Милионер няма да се стане, но пък ще е доход за години напред. При местните е ден година храни, а една рекламна агенция те биха я хранили цяла година.
Преди години пък гледах пак там в Ахтопол, нямаха кабелна телевизия. Отказах се обаче след малко проучване защото почти нищо не разбирах от техника, а не намерих съдружник човек и без пари ако се налага, но да е в час, но пък един мой съученик държи целия Белослав с такава от почти 20 години вече. А почна от един сателит на покрива си и с това че пусна кабели към съседите си. Това е стар пример, но давам го само като посока - търси не какво ти може да им предложиш, а от КАКВО ТЕ ИМАТ НУЖДА.
За това виж какъв е бизнеса на местните, разходи се, гледай и помисли. Дори това ако от което имат нужда е погребална агенция.
Желая успехLast edited by Jay Gould; 11.07.2011, 16:07.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар