IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Няма подходяща ниша

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
    И кой е този малък град,все пак?
    Душичката е от гр. Дебелец
    http://www.dnes.bg/slideshow.php?id=3498
    Ще мине ден-два и ще се оправи
    Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
    私は最高のトレーダーだ

Коментар

• ppn,ти искаш хем х....до края,хем душата в рая.Нямаш пари,идея,умения...и се надяваш някой на готово да ти каже-прави:
      1.....
      2.....

5.....
      и ''правим гушка".По-принцип идеята е важна,но по -важен е човекът зад нея.Пример-всеки ден затваря магазини,заедения...и нови се отварят, и някой от тях успяват.Така,че според мен ти нямаш нужда от идеи ,а от бачкане/в смисъл да опитваш/ и ако това е било твоят път ще успееш.И кой е този малък град,все пак?

Коментар

• 10
        огледай се, ослушай се, хвани някой бизнес за ушите и каквото сабя покаже.
        ако загубиш и не е било на живот и смърт - goto 10
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Винаги е възможно човек да спечели от тотото... или чичо му от Нигерия да му изпрати неочаквано завещание.... Или да продаде Дау на късо лятото на 2008....
          Всъщност аз съм в подобна ситуация на твоята, сериозно казано. Разликата е, че капитал имам, мисля, но не намирам идея да ме грабне кой знае колко...
          Custodite sortem vestram

Коментар

• просто е начин с който за няколко месеца да изкараш пари които ако ги събираш от нормална бг заплата (особено ако си човек без трудов и професионален опит) и трябва да работиш ниско квалифицарн труд да събираш поне година две +...

иначе ти казаха търси си чичко паричко

намери си нещо незаконно за вършене от това се печело много като гледам по дискавъри една камара народ се навивали да са мулета

или като работиш изтегли някакъв кредит

или направо мигрираи / емигрираи в място с по благорпиатен бизнес климат
            Last edited by marketleverage; 12.07.2011, 16:59.
            mWPCloud.com

Коментар

• Не може бригадата да е единствената алтернатива

Коментар

• Първоначално изпратено от ppn Разгледай мнение
                Аз не искам да се занимавам с онлайн бизнес и много пъти съм си мислела за бригада, но после се отказвам, защото е малко несериозно от едни 4 месеца работа като спасител да спестиш за бизнес
                ако си несериозен човек несриозно е една позната от нса беше точно спасител ходи и се върна с 300 долара и няколко куфара с маркови дрехи даже техните са на минус от бригата кагто сметнем стартовите 2000

а инициативните ходят в аляска и другите места където се печели повече като бачкаш и няма къде да харчиш
                mWPCloud.com

Коментар

.. и много пъти съм си мислела за бригада, но после се отказвам, защото е малко несериозно от едни 4 месеца работа като спасител да спестиш за бизнес
                  Е що да е несериозно ?! Моя приятелка изкара от две бригади в Англия - картофи и ягоди - 8000 паунда ( 6 дена по 12 часа на ден от работа ,която даже полуумрял негър няма да свърши срещу поне 2 пъти по-голямо заплащане ...Ингилизите единственно карали трактора и носели кинтите ) ...

И кога ти я пари ще ги изкараш в БГ ? С плетене на терлици за Германия - не става

В краен случай чичко Паричко го прави ортак и Председател на Съвета Директорите, а като спре да може го уволнявай и търси млади дихатели за по-добро бъдеще ...
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Аз не искам да се занимавам с онлайн бизнес и много пъти съм си мислела за бригада, но после се отказвам, защото е малко несериозно от едни 4 месеца работа като спасител да спестиш за бизнес

Коментар

• @ppn ама ти с какъв бизнес искаш да започнеш ? такъв с борд на директорите ли?

за оналйн бизнес в началото не се иска почти никаква инвестиция освен време в натрупване на познания

на 22 си като понатрупаш опит и образование ще имаш и по хубва работа ще можеш да заделиш за бизнесче познавам ХПта които от заплата си заделиха за магазинче не че е нещо голямо но сетъптнато да работи на автопилот си добър допъллнителен доход

едно приятелче на което помага със съвети и морална подкрепа 2 години по голямо от теб вече миналта година започна с една количка за хотдог и сандвичи на морето...

братовчед ми ходи на студентската бригада и после с паричките (веместо да ги изхарчи за дрешки електроника и да ходи да види хавиате ) и няколко партньора си отвори фитнесче

познавам брат и сестра близнаци които три години подред в периода 2005 - 2007 се връщаха с по $10 000+ от бригада слагаха всичло на бфб ама бяха отишли за да изкарват кеш и един друг се надъхваха да не харчат и излязоха на софикс 1700 януари 2008 на кеш нямам идея колко са напред и какво са направили с парите ама са напред... достъчно за почти всякакъв бизнес
                      mWPCloud.com

Коментар

Ох, много оптимистично звучи.
                        Благодаря, определено имах нужда от оптимизъм
                        За надъхване прочети "Най-богатият човек във Вавилон" Класика.
                        "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
                          Спестяваш и инвестираш. Всички големи са започнали с малко.
                          Ох, много оптимистично звучи.
                          Благодаря, определено имах нужда от оптимизъм

Коментар

Нека някой да ми обясни на мен невежата как се събира капитал ако работиш за някой на твърда работна, месечна заплата.
                            От моят кратък житейски и професионален опит разбрах, че няма как да спестя пари за бизнес.
                            Не искам да звуча злобно, аз така мисля най-вероятно, защото съм малка и найвна
                            Спестяваш и инвестираш. Всички големи са започнали с малко.
                            "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Ами зависи колко ти е заплатката, ППН .... Що да не могат да се съберат
                              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
                                Започва да събира капитал... Кратко, ясно и точно.
                                Нека някой да ми обясни на мен невежата как се събира капитал ако работиш за някой на твърда работна, месечна заплата.
                                От моят кратък житейски и професионален опит разбрах, че няма как да спестя пари за бизнес.
                                Не искам да звуча злобно, аз така мисля най-вероятно, защото съм малка и найвна

Коментар

Working...
                                X