IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    Направих си отбора 10 дни преди първенството и след това изобщо не съм влизал, за да направя корекции... каквото се е получило, това е, ще участвам за спорта.
    що, имаш уайлд карт - можеш да си смеиш целия отбор, нещо, което аз вече направих, след издънките на Счесни, Пръцко, Йоренте и т.н.
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
      Що засада бе Груйче, оня смотльо в зелено му даде извеждащия пас!
      Тези ирландци са толкоз слаби, че чак ме дразни че са на европейското - дано отнесат 3 пъти по 3 да си видят ос*аните за*ници!
      Имаше засада при удара на Модрич преди топката да достигне до зеления, който направи асистенцията
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        мда, сега и това гомно Йелавич вкара и то от 1000% засада - бахти кофти избора на нападатели направих за първия кръг, не е истина просто....
        Що засада бе Груйче, оня смотльо в зелено му даде извеждащия пас!
        Тези ирландци са толкоз слаби, че чак ме дразни че са на европейското - дано отнесат 3 пъти по 3 да си видят ос*аните за*ници!

Коментар

• Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнение
          хаки, как успя да вкараш в отбора ти цели 4 човека които няма да играят на европейското
          Направих си отбора 10 дни преди първенството и след това изобщо не съм влизал, за да направя корекции... каквото се е получило, това е, ще участвам за спорта.
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• мда, сега и това гомно Йелавич вкара и то от 1000% засада - бахти кофти избора на нападатели направих за първия кръг, не е истина просто....
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

мерси, полкич, инсталирах хром и влязох - отричам се от мозилата форевър
              сега ще се "родиш"

от 3-4 години ползвам почти само хром и в много редки случаи IE ........................ всички други браузъри ги деинсталирах...
              вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

• И аз имах проблеми цял ден но преди десетина минути всичко се оправи.
                Life won't wait for you.

Коментар

• мерси, полкич, инсталирах хром и влязох - отричам се от мозилата форевър

Коментар

взех го, щото очаквах малко повече акъл от плешивия чичак, който трябва да е гледал мачовете на челси и да знае, че единственият му шанс срещу италианци е тежък таран тип Дидко, т.е.Йоренте, ама греда.... А Аршавин ви е ултра твъде резерва този сезон, тази се говореше, че ще си ходи в рашата. Сега пък май и Пръцко ще изпуснете - жалко
                    не ги разбираш нещата ........................... саше

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    Ами аз не мога да вляза в сайта нито през лаптопа, нито през айпада, нито през айфона на жената - некъв бъг ще да е Не става нито с експлорър,нито с мозила, а друго не ми се инсталира за момента - ще пробвам утре от офиса да видим как ще е.
                    виж изчисти кеша, бисквитките, хисторито и каквото ти дойде на акъла ................................ аз подкарвам всичко на хромчето на чичо гугъл и много рядко нещо на експлоръра на прозореца

Коментар

• взех го, щото очаквах малко повече акъл от плешивия чичак, който трябва да е гледал мачовете на челси и да знае, че единственият му шанс срещу италианци е тежък таран тип Дидко, т.е.Йоренте, ама греда.... А Аршавин ви е ултра твъде резерва този сезон, тази се говореше, че ще си ходи в рашата. Сега пък май и Пръцко ще изпуснете - жалко

Ами аз не мога да вляза в сайта нито през лаптопа, нито през айпада, нито през айфона на жената - некъв бъг ще да е Не става нито с експлорър,нито с мозила, а друго не ми се инсталира за момента - ще пробвам утре от офиса да видим как ще е.
                      Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнение
                      и за какво го взе тогава?

ич те нема, саше

зависи от компата ти

в момента и аз не мога да влеза в сайта от единия ми комп, но от другия нямам никакъв проблем ..................................... и двата са на един IP adresse

от лаптопа не съм пробвал .............................. там съм с няколко IP adresse

Коментар

Йоренте ще влезе резерва към 65-70 минута, когато тъпото делано боске разбере, че с Торес няма да имат и един удар към вратата на жабарите - то е бахти и идиота, честно.
                        и за какво го взе тогава?

А Аршавин е почти толкова играч на Арсенал, колкото и Бендтнер Търка повечес скамейката и от наш Митко
                        ич те нема, саше

Само аз ли имам проблеми със сайта на фентъзито - цял ден не мога да вляза и да си направя смените?
                        зависи от компата ти

в момента и аз не мога да влеза в сайта от единия ми комп, но от другия нямам никакъв проблем ..................................... и двата са на един IP adresse

от лаптопа не съм пробвал .............................. там съм с няколко IP adresse

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                          Аз бях all in на draw no bet за поляците, така че същите нерви и за мен... след това повторих същия залог на руснаците и завърших деня с теглене, т.е. хепиенд
                          хаки, как успя да вкараш в отбора ти цели 4 човека които няма да играят на европейското

Коментар

• Йоренте ще влезе резерва към 65-70 минута, когато тъпото делано боске разбере, че с Торес няма да имат и един удар към вратата на жабарите - то е бахти и идиота, честно.

А Аршавин е почти толкова играч на Арсенал, колкото и Бендтнер Търка повечес скамейката и от наш Митко

Само аз ли имам проблеми със сайта на фентъзито - цял ден не мога да вляза и да си направя смените?

Коментар

браво на дойчовете и особено на "немеца" гомес - тъкмо даго извадят и той взе, че вкара, а с това ми изби загубите от лаленцата, а и нелоша печалба докара И като се замисля, че до последно бях с гомес и левандовски, вместо пръцко и йоренте (да го видим и него днес докъде ще я докара). .
                              йоренре мисля, че няма да играе

Изобщо играчите на Франсенал са пълна дупка до момента - Счесни - без думи за идиотията му, Росицки - игра ли изобщо, а Ван Пръцко май си мислеше, че е на европейското по бързо пързаляне с кънки - няма такива хлъзгания и пируети като неговите....
                              Аршавин беше на ниво ......................... а е и капитан на рашъните

Коментар

• браво на дойчовете и особено на "немеца" гомес - тъкмо даго извадят и той взе, че вкара, а с това ми изби загубите от лаленцата, а и нелоша печалба докара И като се замисля, че до последно бях с гомес и левандовски, вместо пръцко и йоренте (да го видим и него днес докъде ще я докара). Изобщо играчите на Франсенал са пълна дупка до момента - Счесни - без думи за идиотията му, Росицки - игра ли изобщо, а Ван Пръцко май си мислеше, че е на европейското по бързо пързаляне с кънки - няма такива хлъзгания и пируети като неговите....

Коментар

Working...
                                X