If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Браво на резервното вратарче, че хвана дузпата! Толкова нерви за 1.40! ПУУУ
Сега германците да нашамарят Роналдо и компания и да почваме да мислим другите мачове
Аз бях all in на draw no bet за поляците, така че същите нерви и за мен... след това повторих същия залог на руснаците и завърших деня с теглене, т.е. хепиенд
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Уф, малшанс още от първия мач с този Счесни... сега виждам и че нямам право да го сменя след като са го изгонили... Здраве да е, поне Левандовски се разписа
да, бе и аз се уших с него, щото Акинфеев се контузи и стана бахти гредата, но какво да се прави
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Уф, малшанс още от първия мач с този Счесни... сега виждам и че нямам право да го сменя след като са го изгонили... Здраве да е, поне Левандовски се разписа
Браво на резервното вратарче, че хвана дузпата! Толкова нерви за 1.40! ПУУУ
Сега германците да нашамарят Роналдо и компания и да почваме да мислим другите мачове
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
СЪРВЪРА ИМ Е ПРЕЦАКАН И НЯМА ДОСТЪП ..................... да го евъ
до колко часа трябва да се регна??
и да не се регнеш сега, не е проблем да го направиш по всяко време, просто ще си със същият отбор като в неплатената, а не евентуално с друг, но то всикчи ще сме с такива отбори, така че нищо не си изпуснал, а съм убеден, че и Хаки няма да се е регнал (сигурно и други ще има). Иначе срокът е до 18.30 принципно.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
знам, знам .......................... знам, че от 5 години на всяка коледа и на всеки твой рожден ден си пожелаваш да ме няма във форума защото всеки мой ник ти напомня, че не си плати онези 50 лв. които ги загуби на бас...
саше, ако всяка година отделяш по 1 лев от парите дето вадиш като береш череши .......................... то след 50 години ще можеш да ми се издължиш...
Полкич, единственото което ми напомня всеки твой ник е колко тъга има на този свят.
Полкич, ако нещо зависеше от мен щяха да ти бъднат баннати всичките 100 ника, така че нямам нищо общо с банването на другите ти никове.
знам, знам .......................... знам, че от 5 години на всяка коледа и на всеки твой рожден ден си пожелаваш да ме няма във форума защото всеки мой ник ти напомня, че не си плати онези 50 лв. които ги загуби на бас...
саше, ако всяка година отделяш по 1 лев от парите дето вадиш като береш череши .......................... то след 50 години ще можеш да ми се издължиш...
вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар