If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
... пък и този мач ще е ултра натопорчен: ако не на терена, то поне на трибуните
Те и двете агитки ще са пияни... така че няма да могат да се стигнат,а и миналата седмица заедно са се били с полицията в Полша... там водката е най-добрия приятел на човека и имат доста общи теми
Сега съм се приготвил да хвана и втората мекица, и то без да си ползвам дивата карта
Ние олимпийците сме така, никога не знаеш как ще проведем едно състезание!
ами ще видим, ще видим
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Нямам нищо против новата ти нападателна тройка
От тях само Гомес има някакъв (макар и малък шанс) да вкара
Нали знаеш единствено кое е по-опасно от руският танк??? - пияният му екипаж та Левандовски срещу тях няма да има много шансове
Човекът-НОС срещу английската защита ще е като перце,като се иам в предвид,че това ще е последният шанс на англичаните за класиране (макар и да не вярвам,че ще стане)
Йелавич(много го харесвам и го имам,но ще остане на пейката този кръг) също ще се оплете в защитата на Италия - няма да допуснат втори път такава слаба игра отзад и то в най-важният им мач за групите
aз не съм казал, че това ще ми е тройката за настоящия кръг, а тази, дето трявбаше да е предишния Ще я видиш довечера, а рашъните ще допуснат гол - гаранция-франция, пък и този мач ще е ултра натопорчен: ако не на терена, то поне на трибуните
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
честито - първата мекица е за кучето, както казват у наше село и как беше: който се смее последен, зацепва най-бавно
Сега съм се приготвил да хвана и втората мекица, и то без да си ползвам дивата карта
Ние олимпийците сме така, никога не знаеш как ще проведем едно състезание!
аз съм с почти изцяло нов отбор. Можеше в момета да ви водя супер убедително с поне 15 точки, но смених изцяло нападателите в последния момент и вместо Гомес, Левандовски и Златко Ибряма/Желавич, се набих на Гейналдо, Пръцко и Йоренте Моя си грешка, но пък и много се начетох на глупости за контузии, треньорски схеми и т.н.. Да видим как ще е в следващия кръг - последните ставали първи, казват
Нямам нищо против новата ти нападателна тройка
От тях само Гомес има някакъв (макар и малък шанс) да вкара
Нали знаеш единствено кое е по-опасно от руският танк??? - пияният му екипаж та Левандовски срещу тях няма да има много шансове
Човекът-НОС срещу английската защита ще е като перце,като се иам в предвид,че това ще е последният шанс на англичаните за класиране (макар и да не вярвам,че ще стане)
Йелавич(много го харесвам и го имам,но ще остане на пейката този кръг) също ще се оплете в защитата на Италия - няма да допуснат втори път такава слаба игра отзад и то в най-важният им мач за групите
аз съм с почти изцяло нов отбор. Можеше в момета да ви водя супер убедително с поне 15 точки, но смених изцяло нападателите в последния момент и вместо Гомес, Левандовски и Златко Ибряма/Желавич, се набих на Гейналдо, Пръцко и Йоренте Моя си грешка, но пък и много се начетох на глупости за контузии, треньорски схеми и т.н.. Да видим как ще е в следващия кръг - последните ставали първи, казват
така е, за 0:0 излязоха, но както се казва по нашите коментаторски ширини "получиха гол от съблекалнята" и трябваше да се поотворят и стана няаква полунадиграване, но нямаха късмет. Ако имаха, мачът си отиваше спокойно на Х. В следващите мачове ще са здрав бетон и мисля да ги търся на +2 гола и да залагм за тях, макар че може да пробвам и Х-сове, ако са по-нормални коефициентите.
Всъщност ирландците имат един хубав мач през последните 2-3 години, в който биха Естония на баража с 4-0 като гост. Всичко останало им е 0-0, 1-0, 1-1, така че очакванията ти са оправдани, обаче може накрая нещата да се решават и от голова разлика така че с кой друг отбор ще си я оправят испанците и италианците?
така е, за 0:0 излязоха, но както се казва по нашите коментаторски ширини "получиха гол от съблекалнята" и трябваше да се поотворят и стана няаква полунадиграване, но нямаха късмет. Ако имаха, мачът си отиваше спокойно на Х. В следващите мачове ще са здрав бетон и мисля да ги търся на +2 гола и да залагм за тях, макар че може да пробвам и Х-сове, ако са по-нормални коефициентите.
Груйче, сори ама не мога да се съглася за детелините!
Нещастното отборче на Ейре излезе за 0-0 и ургулишката да вкара някой гол ако стане! Обаче с това 1-0 в третата минута света свърши за тях! Видя се колко могат да играят! Вкараха си ургулишкия гол и какво - пак нищо, нейнте дето викат тези дето искат 100 млрд. евро назаем и за малко!
Целия мач имат 3 удара във вратата и един корнер (за което още повече ги псувам щото ми прецакаха залога).
Сега въпроса е какво ще играят до края - опълчение и току виж завършили последни с 1 точка и 1-6 голова разлика или "отворено" и с 0 точки и 3-10 голова разлика!
Груйче, сори ама не мога да се съглася за детелините!
Нещастното отборче на Ейре излезе за 0-0 и ургулишката да вкара някой гол ако стане! Обаче с това 1-0 в третата минута света свърши за тях! Видя се колко могат да играят! Вкараха си ургулишкия гол и какво - пак нищо, нейнте дето викат тези дето искат 100 млрд. евро назаем и за малко!
Целия мач имат 3 удара във вратата и един корнер (за което още повече ги псувам щото ми прецакаха залога).
Сега въпроса е какво ще играят до края - опълчение и току виж завършили последни с 1 точка и 1-6 голова разлика или "отворено" и с 0 точки и 3-10 голова разлика!
Що засада бе Груйче, оня смотльо в зелено му даде извеждащия пас!
Тези ирландци са толкоз слаби, че чак ме дразни че са на европейското - дано отнесат 3 пъти по 3 да си видят ос*аните за*ници!
той Хаки ти е отговорил принципно А от ирландците ще видиш поне един равен, много к.рвенски отбор, но сега решиха да играят, а и получиха много тъпи голове - враторско малоумие (няма как да ти вкарат гол с глава от таква дистанция и с толкова леко чукване на топката) още в 3-тта минута, после очеизвадвна грешка на съдията в края на полувремето и в началото на второто - още по-малоумна вратарска проява (хайде да го наречем малшнас) - топката удари Гивън в празната кратума и влеят във вратат, реално си е автогол отвсякъде. Максимаен малшанс имаха детелините, ама като си затриха четирилистната и идват с трилистн, така ще е е. Очаквам изненада от тях може и още в следващия мач - особено ако испанците пак излязат без таран, а с 5-6 лилипута в предни позиции....
Коментар