IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз пък искам да похваля за отличното представяне ГТ-то в лигата без смените - страхотен резултат и на седмична база и като представяне от 2-та кръга, но не може да стигне резултата на ийгъла на седмична, който просто беше уникален с постижението си от преди 7 дни. Така че, засега, на седмична в лигата без смените води ийгъла със 101 точки, а в лигата със смените - аз с 94 точки.
    П.С. да похваля и полки за резултата му в класическата лига - хубаво е да има високи резултати, за да се появи по-силна конкуренция
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      И аз обмислям да набия уаилъд карда, защото съм -4 но мата, ако падне още веднъж ще ми дойде too much.

Иначе късмет не късмет. Никой не ми е виновен, че отбора мие тъп.
      що, отборът ти си е супер - сменяш нани, мата и рунтавия за кагава, азар и нападател по твой избор и си жик-так
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• в съседната тема за бетфеър съм пуснал една обява...

пускам я и тук ->>> някой да не се почувства пренебрегнат

понеже не съм нов във форума и не съм с нова регистрация си позволявам да направя една оферта на всички мераклии за лесни пари

ПЛАЩАМ по 300 лв. на ВСЕКИ НОВОРЕГИСТРИРАН АКАУНТ В БЕТФЕЪР ИЛИ НА РЕГИСТРИРАН АКАУНТ КОЙТО Е НА ЗАГУБА

очаквам коментарите ви по горната оферта във форума и предложенията ви на лични

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          е, точно в това 3/3 за челси няма нищо изненадващо - слаби противници,основно, плюс много силно включване на Азар и грамотен тренер, разчитащна старите пушки, а не на мерене на пишки, тип аз съм най-големия, футболистите са пионки (манчини, авб, съра, мосюто и т.н.). Тъпото е, че пропуснах много точки от Азар, но ще го имам скоро,ако дотогава цената му не надскочи 10 милки. Абе кой малоумник си купува футболист, който няма да играе следващия кръг Аз ли съм тъп или народа в лигата изкрейзи
          Ами с Рединк малко на късмет взеха мача....иначе предполагам всеки които няма Азар го е яд...
          За Манчинин май си прав, к'ва беше тази схема днес Коло Тура, Коларов? иначе Ливърпул днес много прятно ме изненадоха, особено онзи красавец по крилото на колко години беше на 16?

Коментар

оперриран си от чувство за хумор - нали ти пуснах емотиконки след този лаф.
            мда ................... и ти от бъзик не разбираш ................... било с емотиконки или без емотиконки

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            Предлагам да спрем с дърлянето и да се доказваме в лигата - засега се справяш много добре там - мога да ти дам второто място, ако искаш
            има още 36 кръга .................................. достатъчно време за , както пише в библията Матей 20:1-34 "И последните ще станат първи, а първите ще станат последни."

Коментар

Е, сега, нали не беше виновен късмета Аз пък вадя много тъп късмет - голът от засада на чукотките миналата седмица даде 11 точки на съперниците ми (торес беше капитан на почти всички+асистенцията на Азар), а тази седмица, пак фейл - Фрнаки беше резерва и дузпата я би Азар, а аз реших да не го вземам преди 4-ти кръг и.... Нищо, набих уайлда и смятам,ако няма контузии, да съм с минимални трансфери до Коледа, пък да видим
              И аз обмислям да набия уаилъд карда, защото съм -4 но мата, ако падне още веднъж ще ми дойде too much.

Иначе късмет не късмет. Никой не ми е виновен, че отбора мие тъп.
              The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                Челси, за разлика от всички други 'преденденти' направиха 3 от 3 ..за мен е изненада точно те, но факт.
                и мен ме изненадаха чукотките ..................... взеха 5-6 момчета на по 21-22 години и мислех, че ще забуксуват и поне този сезон не очаквах много от тях, но стартираха много добре ........................... нататък ще видим аккво ще стане

помня ги преди няколко сезона пак така стартираха, а накрая едва влезнаха в ШЛ

Коментар

• Първоначално изпратено от груйчо
                  да не си започнал да позабравяш с напредването на годинките
                  груйче, я попитай баща ти като е бил на 40 години как се е чувствал и дали е забравял, ще разбереш и моето състояние ако толкова те интересува

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                    ами ти започваш със заяждане:

и на мен не ми остава нищо друго освен да влезна в тона ти ........................ знам, че ще те заболи от което...
                    оперриран си от чувство за хумор - нали ти пуснах емотиконки след този лаф. Предлагам да спрем с дърлянето и да се доказваме в лигата - засега се справяш много добре там - мога да ти дам второто място, ако искаш

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                      Ами тук съм сбъркал с прогнозата! Челси, за разлика от всички други 'преденденти' направиха 3 от 3 ..за мен е изненада точно те, но факт..... но пък за сметка на това познах трите гола на Суонзи
                      е, точно в това 3/3 за челси няма нищо изненадващо - слаби противници,основно, плюс много силно включване на Азар и грамотен тренер, разчитащна старите пушки, а не на мерене на пишки, тип аз съм най-големия, футболистите са пионки (манчини, авб, съра, мосюто и т.н.). Тъпото е, че пропуснах много точки от Азар, но ще го имам скоро,ако дотогава цената му не надскочи 10 милки. Абе кой малоумник си купува футболист, който няма да играе следващия кръг Аз ли съм тъп или народа в лигата изкрейзи

Коментар

П.С. Със заяждане нищо не печелиш - тази игра е за фън, основно плюс малак доза себедоказване
                        ами ти започваш със заяждане:

да не си започнал да позабравяш с напредването на годинките
                        и на мен не ми остава нищо друго освен да влезна в тона ти ........................ знам, че ще те заболи от което...

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                          ех, груйче, груйче...

в лигата без смените казах, че първата уайлд карта се използва до 23.59 часа на 31.август.2012 ........................ втората уайлд карта се използва от 00.01 часа на 01.01.2013 до 23.59 часа на 31.01.2013

смятам, че там всичко е ясно ->>> ползваме трансферния прозорец който ползват мениджърите на ЕПЛ ...................... не е толкова сложно дори и за теб - силно се надявам

никъде не се казва дали е втори или трети кръг...

===========================

сега отново само за теб пак да те питам

гледам, че в другата лига СЪС СМЕНИТЕ които имаме право да ползваме вече си си активирал първата уайлд карта ............................ сега въпроса ми е дали си се объркал в лигите или нарочно толкова рано си си активирал уайлд картата в лигата в която имаш право всеки кръг на произволен брой смени???

писах ти съвсем бавно за да можеш да вденеш написаното, че в предния ми пост писах бързо и гледам, че ти е било трудно да асимилираш написаното...
                          важното е да мислиш малко по-бързо, отколкото пишеш, иначе другото го разбрах
                          П.С. Със заяждане нищо не печелиш - тази игра е за фън, основно плюс малак доза себедоказване

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                            Та какво казваше за свраките

Добре ми се получи с тази победа на Челси с Торес и Мата в единия отбор и Торес и Азар в другия
                            Ами тук съм сбъркал с прогнозата! Челси, за разлика от всички други 'преденденти' направиха 3 от 3 ..за мен е изненада точно те, но факт..... но пък за сметка на това познах трите гола на Суонзи

Защо Тевез има 12 точки - не видях да е правил асистенция - в целия мач барна 2 пъти топката и 3 т бонус
                            Last edited by Avalanche; 26.08.2012, 22:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                              Е баси фейла.
                              "
                              Нани изобщо не е бил в групата. Рууни резерва, след което получава брутална контузия за да ми даде 2 точки.

Започвам много добре.
                              Е, сега, нали не беше виновен късмета Аз пък вадя много тъп късмет - голът от засада на чукотките миналата седмица даде 11 точки на съперниците ми (торес беше капитан на почти всички+асистенцията на Азар), а тази седмица, пак фейл - Фрнаки беше резерва и дузпата я би Азар, а аз реших да не го вземам преди 4-ти кръг и.... Нищо, набих уайлда и смятам,ако няма контузии, да съм с минимални трансфери до Коледа, пък да видим

Коментар

нали така се разбрахме бе, полки - в лигата без смените айлд картата ще се ползва до 3-ти кръг включително - на който когато му е кеф: 2-ри или 3-ти кръг. СЛед това ще имаме уайлд карта през януари. През цялото останало време е забранено да се ползва уайлда - и това беше изцяло твое предложение. да не си започнал да позабравяш с напредването на годинките
                                ех, груйче, груйче...

в лигата без смените казах, че първата уайлд карта се използва до 23.59 часа на 31.август.2012 ........................ втората уайлд карта се използва от 00.01 часа на 01.01.2013 до 23.59 часа на 31.01.2013

смятам, че там всичко е ясно ->>> ползваме трансферния прозорец който ползват мениджърите на ЕПЛ ...................... не е толкова сложно дори и за теб - силно се надявам

никъде не се казва дали е втори или трети кръг...

===========================

сега отново само за теб пак да те питам

гледам, че в другата лига СЪС СМЕНИТЕ които имаме право да ползваме вече си си активирал първата уайлд карта ............................ сега въпроса ми е дали си се объркал в лигите или нарочно толкова рано си си активирал уайлд картата в лигата в която имаш право всеки кръг на произволен брой смени???

писах ти съвсем бавно за да можеш да вденеш написаното, че в предния ми пост писах бързо и гледам, че ти е било трудно да асимилираш написаното...

Коментар

Working...
                                X