IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    Зенит все по-близо до Нани

Май и Нанко като Барбуков е пътник!
    ти БЕРБО го заеби ............................ той рунтавия беше пътник, но тази контузия го спаси от изгонване .......................... иначе дъртия алкохолик АлФ му беше сложил и цена от 60 млн. лири, но и за 50 млн. бил готов да го изрита за да покрие трансфера на "вън пер$$$и" и да има някой лев още за нов попълнения

иначе циганчето от сума ти време прави парчета на саркофага защото взима около 50 хил. на седмица, Бербо взима 90 хил., "вън пер$$$и" взима 200 хил., рунтавия взима около 230-250 хил.

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    При наличието на Валенсия, Ашли Йънг, Кагава, Уелбек (който вероятно ще играе пак на крилото при наличието на Ван Перси) и Гигс май САФ ще го кешира преди формата му тотално да е паднала!
    не е заради формата на цигането, а го гони защото не иска да преподписва, а има само 2 години до края на договора ......................... другото лято вече ще сте в ролата на АРСЕНАЛ и ситуациите с на$ери, клиши, вън пер$$$и и т.н.

иначе отдясно освен валенсия друго крило нямате на този пост и като го разкарате ще купите някой друг на неговото място

Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
    А Никола заложи здраво на него в отбора си във фентъзито!
    това е най-смешния отбор в цялото фентъзи ....................... трябва да използва 2 уайлд карти за да оправи батака който е направил

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      e, то за това си трябва специална подготовка - аз 5,5 години право съм учил, за да достигна тези висини
      Знаех си, че съм сбъркал с професията

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
        Не съм се уплашил, само исках да се оплача колко не върви, но не мога да го правя толкова жално колкото Груеца, когато не му фърфи...
        e, то за това си трябва специална подготовка - аз 5,5 години право съм учил, за да достигна тези висини А и не е чак толкова зле ситуацията с теб, все пак наистина сме едва 2-ри кръг, за да се правят каквито и да е изводи, макар че винаги е по-добре да водиш, отколкото да изоставаш
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
          Ти да не се отказа вече? Сезонът едва сега започва. ...........................Няма да се плашиш.
          Не съм се уплашил, само исках да се оплача колко не върви, но не мога да го правя толкова жално колкото Груеца, когато не му фърфи...

Коментар

• Зенит все по-близо до Нани

Май и Нанко като Барбуков е пътник!

При наличието на Валенсия, Ашли Йънг, Кагава, Уелбек (който вероятно ще играе пак на крилото при наличието на Ван Перси) и Гигс май САФ ще го кешира преди формата му тотално да е паднала!

А Никола заложи здраво на него в отбора си във фентъзито!

Коментар

Ти да не се отказа вече? :: Сезонът едва сега започва... Няма да се плашиш.
              сезона още не е започнал ......................... истинското начало ще е на 15 септември когато започва 4-ия кръг

Коментар

до началто на следващия кръг са уайлд картите в лигата без смените - т.е. нещо като обяд на 01.09, когато затваря кръга.
                едно си баба знае ............ едно си баба бае...

Коментар

Аз пък искам да похваля за отличното представяне ГТ-то в лигата без смените - страхотен резултат и на седмична база и като представяне от 2-та кръга, но не може да стигне резултата на ийгъла на седмична, който просто беше уникален с постижението си от преди 7 дни. Така че, засега, на седмична в лигата без смените води ийгъла със 101 точки, а в лигата със смените - аз с 94 точки.
                  направо ми скъсаха шортите тези двамата и убиха всичко детско в мен

................... даже вече хвърлих бялата кърпа с лигата без смените и отнов предлагам да помослим за някаква награда за заелия 5-тото място в лигата

Коментар

Ти да не се отказа вече? Сезонът едва сега започва. За няма и десетина дни половината точкуващи футболисти от миналия сезон са вън от основната интрига, а "новобранците" се скъсват да бележат и асистират. Кой знае какво ни чака до края в първенството... Аз, например, веднага ще си взема Бербо, ако бъде купен от друг отбор в Англия. Току-виж станал голмайстор на лигата.
                    Няма да се плашиш.
                    Или пък Азар да бъде трайно контузен я на финала за суперкупата, я на финалите на световното клубно първенство (както стана миналата година с Вия) и всички дето са го накупили да глътнат вода

ПП Което разбира се не му пожелавам на момчето...защото за сега е един от малкото интересни трансфери, който ще вдигне качеството на EPL!
                    Last edited by man_united; 27.08.2012, 17:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                      Тая година Груеца и Полки май ще се борят за 1-вото място... На мен хич не ми провървя с играчите на Челски, после отложения мач на Съндарланд помогна и.... тотално изостанах от водещите, но явно толкова си мога. Ще е интересно да се види как ще тръгне първенството, щото явно тази година се очертава доста по-завързано с липсата на защита при МЮ и липсата на треньор при МС и Тотнъм... Както е тръгнало ще има сериозни изненади...
                      Ти да не се отказа вече? Сезонът едва сега започва. За няма и десетина дни половината точкуващи футболисти от миналия сезон са вън от основната интрига, а "новобранците" се скъсват да бележат и асистират. Кой знае какво ни чака до края в първенството... Аз, например, веднага ще си взема Бербо, ако бъде купен от друг отбор в Англия. Току-виж станал голмайстор на лигата.
                      Няма да се плашиш.

Коментар

Аз пък искам да похваля за отличното представяне ГТ-то в лигата без смените - страхотен резултат и на седмична база и като представяне от 2-та кръга, но не може да стигне резултата на ийгъла на седмична, който просто беше уникален с постижението си от преди 7 дни. Така че, засега, на седмична в лигата без смените води ийгъла със 101 точки, а в лигата със смените - аз с 94 точки.
                        П.С. да похваля и полки за резултата му в класическата лига - хубаво е да има високи резултати, за да се появи по-силна конкуренция
                        Тая година Груеца и Полки май ще се борят за 1-вото място... На мен хич не ми провървя с играчите на Челски, после отложения мач на Съндарланд помогна и.... тотално изостанах от водещите, но явно толкова си мога. Ще е интересно да се види как ще тръгне първенството, щото явно тази година се очертава доста по-завързано с липсата на защита при МЮ и липсата на треньор при МС и Тотнъм... Както е тръгнало ще има сериозни изненади...

Коментар

• Първоначално изпратено от Eaglee Разгледай мнение
                          Привет момчета,
                          първите два кръга играчите на Челси и Суонзи направиха разликата, а аз и двата кръга не се престраших да сложа капитан Еден Азар и така загубих още доста точки, но както и да е. Сезона е дълъг и ще има и моменти в които ще ги целя/капитаните/ по-добре. Искам да пожелая успех на всички участници в лигите. Това трябваше да стане преди първия кръг, но нямаше как да се включа тогава. И накрая да попитам само, трансферите от Уайлд кард-а/от лигата без смени/ до кога трябва да се направят - до 31 Август в 23:59 часа или може и до началото на кръга на 1 Септември.
                          до началто на следващия кръг са уайлд картите в лигата без смените - т.е. нещо като обяд на 01.09, когато затваря кръга.
                          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                            Торес, който няма мач в следващия GW, е продаден 31900 пъти, а е купен 67900 пъти
                            ти виж Азар, за какво иде реч, че там е още по-голяма бруталия - 106К покупки и 8К продажби - баааааси. И хич не е евтинджос, а ей-на Мансити имат нелош кръг следващия път и да си вземеш играч за близо 10М =, дето няма да ти играе, не го разбирам, честно

Коментар

........... Абе кой малоумник си купува футболист, който няма да играе следващия кръг Аз ли съм тъп или народа в лигата изкрейзи
                              Торес, който няма мач в следващия GW, е продаден 31900 пъти, а е купен 67900 пъти
                              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

П.С. да похваля и полки за резултата му в класическата лига - хубаво е да има високи резултати, за да се появи по-силна конкуренция
                                Привет момчета,
                                първите два кръга играчите на Челси и Суонзи направиха разликата, а аз и двата кръга не се престраших да сложа капитан Еден Азар и така загубих още доста точки, но както и да е. Сезона е дълъг и ще има и моменти в които ще ги целя/капитаните/ по-добре. Искам да пожелая успех на всички участници в лигите. Това трябваше да стане преди първия кръг, но нямаше как да се включа тогава. И накрая да попитам само, трансферите от Уайлд кард-а/от лигата без смени/ до кога трябва да се направят - до 31 Август в 23:59 часа или може и до началото на кръга на 1 Септември.

Коментар

Working...
                                X