IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
    Момчета, що толкова рано издумкахте лудите карти?!
    за какво ти е да я държиш - ситуация като миналата година, едва ли ще се повтори и тази, че да ти трябва карта за април месец, а през януари, когато евентуално може да има заледени терени, така или иначе ще си го имаш този уайлд Забелязах и още една особеност, на базата на която ще си изградя стратегията тази година, но няма да ви я кажа пърите няколко кръга та по въпроса ти за уайлда - едно време в казармата имахме 20 дни отпуска (ако не ме лъже паметта), та всички си я пазеха за накрая, а един пич я наби още в началото, след като ни преместиха от новобранския център и да ти кажа честно, направи най-добре - едно, че пропусна първоначалния гърч на новобранките и друго, че накрая така или иначе на всички ни дадоха по 5 дни награда и ни уволниха предсрочно, та на някои им поизгоряха отпуските
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Колеги, Бербатката гледам, че все още не е в списъка с играчи на Фулъм? Да не би от Фентъзито, да му нямат вяраq че наистина е подписал с Фулъм с оглед митарставата му от последните 2 дни? Сигурно ще го листнат едва когато влезне да играе или седне на пейката за Фулъм
      И какво, Ленчето избра да ходят на шопинг с анцузите по Окфорд стрийт, вместо мъжа й да вземе някоя и друга купа и да докаже, че наистина е играч от световна класа?
      Няма лошо, поне ще можем да го джиткаме в фентъзито, стига да не го домързи да тича в лондонската мъгла като застудее наесен и да седне на завет на скамейката. Но завета на Крейвън Котидж не е като на Олд Трафорд. Трибуната е малка и козирката къса и ще му духа

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        в огромна дилема съм - дали да купувам Барбукоглу, като изобщо не съм убеден в трансфера му, а още по-малко пък в позицията, на която ще играе във Фулъм? Но ако изобщо го пуснат, с късмета на наичнаещия, нищо чудно да зашие 1-2 гола, ако съвсем не му се е сраснал г.за с пейката
        Мачът Уест Хям - Фулъм се очертава интересен със задочния двубой Анди Каръл - Митко Бербатов!!!...вероятно ще свърши 0-0 или 1-1 .

Коментар

• в огромна дилема съм - дали да купувам Барбукоглу, като изобщо не съм убеден в трансфера му, а още по-малко пък в позицията, на която ще играе във Фулъм? Но ако изобщо го пуснат, с късмета на наичнаещия, нищо чудно да зашие 1-2 гола, ако съвсем не му се е сраснал г.за с пейката
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Момчета, що толкова рано издумкахте лудите карти?!
            Ами щото трябваше... само,че сега при контузията на Руни и лесният мач на Евертън се чудя Йелавич или Фелаини да бъде поведе "Куците Коне" с капитанската лента...
            Only God Can Judge me...

Коментар

• http://gong.bg/view_article.php?article_id=294221

Хайде, Бербо, добре дошъл във фентъзито!
              Last edited by fantasy_gt; 30.08.2012, 17:28.

Коментар

• Момчета, що толкова рано издумкахте лудите карти?!

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                  А защо ме намесваш и мен? Аз ли започвам да се заяждам първи? Всичко, което правя аз е да го моля да ме остави на мира не за други, а за да не досадим на другите хора във форума. Явно човека е в много тежък филм и просто не може да се успокои вече няколко години...
                  Last edited by Nikola; 29.08.2012, 14:15.
                  The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от 1912 Разгледай мнение
                    ................
                    Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                    ................

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                      аз съм съвсем спокоен .......................... от моето спокойствие някои хора получават нервни кризи

даже един онзи ден една шматка на закуската в хотела толкова се ядоса на спокойствието ми, че цял ден го успокояваха после и му се наложи вечерта да си тръгне защот не можа да се успокои от моето спокойствие

също така много добре си спомням, че ти беше много убеден, че като ме срещнеш ще ме размажеш на асфалта в Пловдив ................... после си спомням как беше много убеден, че ще ме удавиш в р.Марица минавайки пътьом през Пловдив за морето, спомням си и кризите ти след нова година и изблиците ти си ги спомням

изобщо си спомням много неща и то много добре си ги спомням нещата които си написал за мен във форума

има само едно нещо което не съм ти казвал и това е, че вече един път те срещнах теб, но ме хвана страх да ти се представя ...................... ти влизаше в един магазин а аз докато бях отвън с един човек който ми каза кой и що си ти.................. и аз бях много спокоен през цялото време въпреки, че ме хвана много страх от теб

Tomorrow Never Dies ...................... The World is Small
                      Сладурче..... хич не ме интересува кой си какво си и тн. Хич не ме интересува, дали си ме вижда или не. Хич не ме интересува, че ме заплашваш. Просто моята молба е да спреш да се заяждаш с мен. Явно съм те засегнал в миналото прекалено много, за което най-искрено ти се извинявам. Не съм искал това да остава толкова ярък спомен в съзнанието и да моделира всяка секунда от ежедневието ти. Ако беше отделил времето, което отделяш да пишеш злонамерени километрични постове, които така или иначе не чета, или да снимаш и ъплоуеваш скрийншотове, най-вероятно можеше да защитиш докторантура по ядрена физика.

Вече с теб ще процедирам по различен начин. Понеже виждам, че имаш някакви психически проблем ще се съгласявам с всичко, което казваш заради страха да не изливаш агресията си върху жената ти и детето ти. Хем по този начин ще се чувстваш победител в някакъв интернет спор. Всеки с целите в живота си.

Ако имаш да ми казваш някавки неща ми пиши в скайп. Нека не занимаваме хората с глупостите ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                        Страхотно! След като си изля душицата и проблемите в интернет форум, ще може ли вече да се поуспокоиш?
                        аз съм съвсем спокоен .......................... от моето спокойствие някои хора получават нервни кризи

даже един онзи ден една шматка на закуската в хотела толкова се ядоса на спокойствието ми, че цял ден го успокояваха после и му се наложи вечерта да си тръгне защот не можа да се успокои от моето спокойствие

също така много добре си спомням, че ти беше много убеден, че като ме срещнеш ще ме размажеш на асфалта в Пловдив ................... после си спомням как беше много убеден, че ще ме удавиш в р.Марица минавайки пътьом през Пловдив за морето, спомням си и кризите ти след нова година и изблиците ти си ги спомням

изобщо си спомням много неща и то много добре си ги спомням нещата които си написал за мен във форума

има само едно нещо което не съм ти казвал и това е, че вече един път те срещнах теб, но ме хвана страх да ти се представя ...................... ти влизаше в един магазин а аз докато бях отвън с един човек който ми каза кой и що си ти.................. и аз бях много спокоен през цялото време въпреки, че ме хвана много страх от теб

Tomorrow Never Dies ...................... The World is Small

Коментар

не си спомням миналата година какво е било защото много са ми напреднали годините, но си спомням , че на първото фентъзи в инвестора твоя отбор беше на последното място

спомням си и, че имаш да ми даваш едни 50 кинта от един бас преди 5 години

а си спомням още, че преди 3 месеца пак беше много сигурен, че преди началото на евро 2012 беше писал как си много сигурен, че всички щели да ми победят моя отбор на европейското

после след групите си спомням как беше много сигурен, че щели да ме победят и груйчо и маринчо в крайното класиране

после си спомням как си извади отбора от лигата защото първенството не ти било интересно

после си спомням как след всеки мач пишеше, че толкова интересно първенство не си гледал и се радваше като малко дете след всеки мач

после си спомням как преди финала пак беше много сигурен, че груйчо ще ми победи отбора и ще запази първото си място

спомням си много неща по принцип което е похвално за възрастта ми ....................... спомням си и, че си изкара отбора от лигата на инвестора във фентъзито предния сезон няколко кръга преди края на ЕПЛ защото не си искал да си в една лига с моя отбор

после си спомням, че беше много сигурен, че където участвам аз ти няма да участваш с твой отбор ........................... после си спомням, че искаше да участваш на евро 2012 на мястото на моя отбор защото не си искал да си с мен в една лига

после си спомням, че на евро 2012 влезна в лигата на инвестора след като видя, че съм записал в лигата

после си спомням , че беше много сигурен, че няма да се запишеш в една лига с мой отбор във фентъзито за сезон 2012/2013 ........................ а няколко дни след като се записах в лигата на инвестора, ти написа, че са се събрали много рибки на които ще им прибереш парите и през новия сезон

и още много работи си спомням в които беше много сигурен, но ще ти ги припомням по-нататък ......................... смятам, че толкова ти стига за сега
                          Страхотно! След като си изля душицата и проблемите в интернет форум, ще може ли вече да се поуспокоиш?
                          Last edited by Nikola; 28.08.2012, 22:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                            Нямам съмнение, че в края на сезона ще съм преди теб по точки. Ако си спомняш през миналата година GT водеше бая и в крайна сметка видя какво се случи.

Много рано се зарадва нещо.
                            не си спомням миналата година какво е било защото много са ми напреднали годините, но си спомням , че на първото фентъзи в инвестора твоя отбор беше на последното място

спомням си и, че имаш да ми даваш едни 50 кинта от един бас преди 5 години

а си спомням още, че преди 3 месеца пак беше много сигурен, че преди началото на евро 2012 беше писал как си много сигурен, че всички щели да ми победят моя отбор на европейското

после след групите си спомням как беше много сигурен, че щели да ме победят и груйчо и маринчо в крайното класиране

после си спомням как си извади отбора от лигата защото първенството не ти било интересно

после си спомням как след всеки мач пишеше, че толкова интересно първенство не си гледал и се радваше като малко дете след всеки мач

после си спомням как преди финала пак беше много сигурен, че груйчо ще ми победи отбора и ще запази първото си място

спомням си много неща по принцип което е похвално за възрастта ми ....................... спомням си и, че си изкара отбора от лигата на инвестора във фентъзито предния сезон няколко кръга преди края на ЕПЛ защото не си искал да си в една лига с моя отбор

после си спомням, че беше много сигурен, че където участвам аз ти няма да участваш с твой отбор ........................... после си спомням, че искаше да участваш на евро 2012 на мястото на моя отбор защото не си искал да си с мен в една лига

после си спомням, че на евро 2012 влезна в лигата на инвестора след като видя, че съм записал в лигата

после си спомням , че беше много сигурен, че няма да се запишеш в една лига с мой отбор във фентъзито за сезон 2012/2013 ........................ а няколко дни след като се записах в лигата на инвестора, ти написа, че са се събрали много рибки на които ще им прибереш парите и през новия сезон

и още много работи си спомням в които беше много сигурен, но ще ти ги припомням по-нататък ......................... смятам, че толкова ти стига за сега

Коментар

това е най-смешния отбор в цялото фентъзи ....................... трябва да използва 2 уайлд карти за да оправи батака който е направил
                              Нямам съмнение, че в края на сезона ще съм преди теб по точки. Ако си спомняш през миналата година GT водеше бая и в крайна сметка видя какво се случи.

Много рано се зарадва нещо.

Коментар

Не съм се уплашил, само исках да се оплача колко не върви, но не мога да го правя толкова жално колкото Груеца, когато не му фърфи...
                                маринчо, няма от какво да се плашиш ..................... груйчо има добра дума за всяка ситуация ............................ чудно ми е как още не ти е написал, че щом не ти върви в хазарта, то тогава задължително ще ти провърви в любовта

Коментар

Working...
                                X