IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е баси фейла.
    "
    Нани изобщо не е бил в групата. Рууни резерва, след което получава брутална контузия за да ми даде 2 точки.

Започвам много добре.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      В ЛИГАТА БЕЗ СМЕНИТЕ гледам, че ГТ ни къса шортите

вече се оформиха кои ще се борят за второто място...

като гледам моя отбор то борбата ще е за 5-тото място ........................... в този ред на мисли е редно да помислим за някаква награда за заелия 5-то място

=========================

в лигата със смените виждам, че груйчо и ГТ вече са ползвали уайлд картата за смени

искам да ги попитам двамата ........................ не е ли малко рано да ползвате правото на смени или това е станало защото сте объркали отборите си от лигата без смените???

благодаря за отговорите ви...

нали така се разбрахме бе, полки - в лигата без смените айлд картата ще се ползва до 3-ти кръг включително - на който когато му е кеф: 2-ри или 3-ти кръг. СЛед това ще имаме уайлд карта през януари. През цялото останало време е забранено да се ползва уайлда - и това беше изцяло твое предложение. да не си започнал да позабравяш с напредването на годинките
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• В ЛИГАТА БЕЗ СМЕНИТЕ гледам, че ГТ ни къса шортите

вече се оформиха кои ще се борят за второто място...

като гледам моя отбор то борбата ще е за 5-тото място ........................... в този ред на мисли е редно да помислим за някаква награда за заелия 5-то място

=========================

в лигата със смените виждам, че груйчо и ГТ вече са ползвали уайлд картата за смени

искам да ги попитам двамата ........................ не е ли малко рано да ползвате правото на смени или това е станало защото сте объркали отборите си от лигата без смените???

благодаря за отговорите ви...

Коментар

и така Шахин се мести при лузърите за да играе с футболисти като хендерсън, даусън, адамс и разни други многомилионни дървета

ами, честито от мен
          Гледам че Брендън Роджърс е свършил страхотна дърводелска работа и Хенденрсън, Даунинг, Адамс и Керъл вършат работата си като ограда в страни от терена...да пазят завет на игращите

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
            Вероятно скоро и няма да бъде!

Шахин премина на "Анфийлд" до края на сезона
            ***Шахин искаше да играе в АРСЕНАЛ*** ........................ малко хора знаят, че преди 6 години когато Шахин играеше в холанското първенство ВЕНГЕР беше казал, че това е най-добрия футболист който е виждал на тези години и още тогава искаше да го вземе, но тогава не можа

след като футболиста изяви желание да играе при нас АРСЕНАЛ договориха да платят наем на дебелия балет от 2 млн.паунда и да плащат заплатата на футболиста от 5 млн.евро (4 млн.паунда) ........................ като включи и клауза от 8 млн.паунда за закупуване на футболиста платими по всяко едно време по време на наема

- за да надцакат АРСЕНАЛ, лузърите платиха три пъти повече ->>> 6 млн. паунда за наем за 1 сезон

- за да надцакат АРСЕНАЛ, лузърите платиха с 50% повече заплата на Шахин ->>> по 120 000 паунда на седмица или над 5 млн. паунда за 1 година (това е над 6 млн. евро)

- клаузата за закупуване на Шахин от лузърите е 14 млн.паунда и то не ако лузърите да искат да могат да я активират тази клауза, а ако дебелия балет реши да го продава то тогава това е цената на която могат да го купят след края на сезона ..................... ако някой извади повече пари, то лузърите го губят

и така Шахин се мести при лузърите за да играе с футболисти като хендерсън, даусън, адамс и разни други многомилионни дървета

ами, честито от мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
              С какво те засегна този път?
              моя отбор има 60 т.
              отбора на кучето ми има 30 т.
              някой отбори имат 20-ина точки и нервите им не издържат

Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
              Не е правилно спрямо другите участнци във форума да триеш и банваш на база личностно отношение или както ти е кеф!
              не те съветвам да влизаш в словесен двубой за да не те баннат и теб

Коментар

Този мач е Х2! Нюкасъл не са Рединг Челси нямат аргументи срещу Хатим и Ба
                Та какво казваше за свраките

Добре ми се получи с тази победа на Челси с Торес и Мата в единия отбор и Торес и Азар в другия
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

плюс това Шахин още не е включен в листата на фентъзито в отбора на АРСЕНАЛ и имаш време да решаваш защот в момента не можеш да го "купиш"
                  Вероятно скоро и няма да бъде!

Шахин премина на "Анфийлд" до края на сезона

Коментар

С какво те засегна този път? Не е правилно спрямо другите участнци във форума да триеш и банваш на база личностно отношение или както ти е кеф!

Естествено че е. Това е форум, а не психодиспансер., в който всеки може да се регистрира и да започне да обижда другите хора. Когато той се заяжда и аз ще започна и това няма до доведе до нищо градивно. Няколко пъти го помолих да спре да се заяжда, но човека си е решил, че това е място където може да се заяжда с другите хора. Е сгрешил е.
                    Last edited by Nikola; 25.08.2012, 14:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                      Полкич, предполагам че няма какво да правиш в петък вечер, но се дръж културно и спазвай елементарно поведение съответстващо на човек на твоята възраст, че на следващото заяждане ще отнесеш бан-а на всичките ти 10 ника.
                      С какво те засегна този път? Не е правилно спрямо другите участнци във форума да триеш и банваш на база личностно отношение или както ти е кеф!

Коментар

• Полкич, предполагам че няма какво да правиш в петък вечер, но се дръж културно и спазвай елементарно поведение съответстващо на човек на твоята възраст, че на следващото заяждане ще отнесеш бан-а на всичките ти 10 ника.
                        Last edited by Nikola; 24.08.2012, 21:49.

Коментар

• Какво ще последва след третата година от експеримента с кучето Ти
                          Last edited by Nikola; 24.08.2012, 21:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                            Кучета .... сливи .... баси лигата, баси чудото.
                            Пълна лудница: Презареждане

Коментар

Според мен отбора на кучето ти, не е никак лош
                              Въпреки че е куче, то не трябва да бъде дискриминирано и би било редно да му позволиш, даже да го насърчаваш, да прави смени.... като по този начин То ще разкрие пълния си потенциал и нищо чудно да ме победи накрая на сезона
                              ами аз отделям достатъчно време за тази игра и сега ако трябва да отделям още толкова време и за отбора на кучето ми, къде ще му излезе края???

смятам, че като прави смени когато има контузен състезател е достатъчно за да може да достигне до определената му цел -> 1124 т.

Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                              би било редно да му позволиш, даже да го насърчаваш, да прави смени.... като по този начин То ще разкрие пълния си потенциал и нищо чудно да ме победи накрая на сезона
                              ако му разрешавам постоянни смени нищо чудно и мен да ме победи .................... нека изпълни целта си този сезон и после в следващите години постепенно ще му вдигам летвата като ще му предоставям и повече смени

Коментар

• Кучета .... сливи .... баси лигата, баси чудото.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X