IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    П.С. Обаче за пореден път се потвърждава теорита, че на който не му върви в кинтата, му върви в любовта, а снощи загубих и 200 евро в бет 365 на 5 минутните финанси, но хич не се оплаквам
    Хич не се пробвай на тая зарибявка! 4-5 пъти съм слагал на FTSE и все изгърбен оставам! За това съм отказал още преди година!

Коментар

• Първоначално изпратено от Eaglee Разгледай мнение
      Да, но не трябва ли да се махнат точките от допълнителните трансфери?
      Така е. Недоглеждане от моя страна. +3 точки за Куцото пиле остават след трансферите
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
        Марин обаче му дръпна с 1 точка след бонусите
        Да, но не трябва ли да се махнат точките от допълнителните трансфери?

Коментар

ами мисли си каквото искаш, но с шляхтата ситуацията е много калитарска - аз до последно го чаках да оздравее, за да го купя, но той така и не се оправи и искам, не искам, трябваше да не го купувам - ако си забелязал, дори си извадих Ба от състава, защото не ми трябваше за този кръг така или иначе Ами на печелившите - честито, като особени поздравления за Куцото пиле, който ще поведе в седмичната класация за най-много точки, като се махнат трансферите и се добавят бонусите от снощи (50 кинта са си 50 кинта). На останалите - не губете кураж, идва следващият тираж
          П.С. Обаче за пореден път се потвърждава теорита, че на който не му върви в кинтата, му върви в любовта, а снощи загубих и 200 евро в бет 365 на 5 минутните финанси, но хич не се оплаквам
          Марин обаче му дръпна с 1 точка след бонусите

Коментар

• Само с рогите напред Груйче, за да се надъхвате повече.
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
              О няма как да стане това. Аз не съм Груеца, все пак.

Шансовете не са ти повече от 10%, въпреки че те водя съвсем малко точки.
              Ок, приемам да заложа 100 лв. на това на коефициент 8.00 !!!
              Виж колко съм ларж!

Коментар

• e, де, не с рогите де, и двамата Миналата година паднах поради една-единствена причина: Уокър беше изваден (зедно с иван дърваря) в 59 минута и незнам си коя секунда, а те направиха клийн шийт, от което загубих поне 7 точки, а марин ме би с 2, но не, това не е късмет, а умение да предвидиш нещата
                Тази година правя грешки понякога, в други случаи нямам късмет, но все едно - заслужено съм си на това място, а на кое ще бъда след 15 кръг - ще видим, все още е рано, макар че отборите станаха почти еднакви в нападение, а защитниците са тотален булшит и едва ли ще има размествания, но както е казал мъдреца: докато дишам, се боря
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                  Точна както го дишах на Груеца миналата година искам да се случи!..
                  О няма как да стане това. Аз не съм Груеца, все пак.

Шансовете не са ти повече от 10%, въпреки че те водя съвсем малко точки.

Коментар

Евала на Марински. Уби рибата с този Подолски.

Явно ще ми диша във врата до края на първенството.
                    Точна както го дишах на Груеца миналата година искам да се случи!..

Коментар

ами мисли си каквото искаш, но с шляхтата ситуацията е много калитарска - аз до последно го чаках да оздравее, за да го купя, но той така и не се оправи и искам, не искам, трябваше да не го купувам - ако си забелязал, дори си извадих Ба от състава, защото не ми трябваше за този кръг така или иначе Ами на печелившите - честито, като особени поздравления за Куцото пиле, който ще поведе в седмичната класация за най-много точки, като се махнат трансферите и се добавят бонусите от снощи (50 кинта са си 50 кинта). На останалите - не губете кураж, идва следващият тираж
                      Соновната ти грешка беше, че очакваше да няма голове в този мач. Нищо де. Все още има много време до края.

Коментар

Евала на Марински. Уби рибата с този Подолски.

Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Евала на Марински. Уби рибата с този Подолски.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                            Правя всичко възможно да оправдая името на отбора си
                            Ами то и аз така правех, но в един доста болезнен период на мен ми скъсаха шортите разни контузии и неизиграни мачове.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                              А дано, ама надали.
                              Иначе, в лигата без смени не си за отписване още. Хакинен направи добра серия, а беше доста след теб преди време. Истината е, че интригата там ще се развърже едва след като първите двама си изиграят "дивите карти"
                              Правя всичко възможно да оправдая името на отбора си

Коментар

ами там очаквам голлес дроу ----
                                А дано, ама надали.
                                Иначе, в лигата без смени не си за отписване още. Хакинен направи добра серия, а беше доста след теб преди време. Истината е, че интригата там ще се развърже едва след като първите двама си изиграят "дивите карти"

Коментар

Working...
                                X