Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Eaglee Разгледай мнениеДа, но не трябва ли да се махнат точките от допълнителните трансфери?"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеМарин обаче му дръпна с 1 точка след бонусите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеами мисли си каквото искаш, но с шляхтата ситуацията е много калитарска - аз до последно го чаках да оздравее, за да го купя, но той така и не се оправи и искам, не искам, трябваше да не го купувам - ако си забелязал, дори си извадих Ба от състава, защото не ми трябваше за този кръг така или иначе Ами на печелившите - честито, като особени поздравления за Куцото пиле, който ще поведе в седмичната класация за най-много точки, като се махнат трансферите и се добавят бонусите от снощи (50 кинта са си 50 кинта). На останалите - не губете кураж, идва следващият тираж
П.С. Обаче за пореден път се потвърждава теорита, че на който не му върви в кинтата, му върви в любовта, а снощи загубих и 200 евро в бет 365 на 5 минутните финанси, но хич не се оплаквам"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеО няма как да стане това. Аз не съм Груеца, все пак.
Шансовете не са ти повече от 10%, въпреки че те водя съвсем малко точки.
Виж колко съм ларж!
Коментар
-
e, де, не с рогите де, и двамата Миналата година паднах поради една-единствена причина: Уокър беше изваден (зедно с иван дърваря) в 59 минута и незнам си коя секунда, а те направиха клийн шийт, от което загубих поне 7 точки, а марин ме би с 2, но не, това не е късмет, а умение да предвидиш нещата
Тази година правя грешки понякога, в други случаи нямам късмет, но все едно - заслужено съм си на това място, а на кое ще бъда след 15 кръг - ще видим, все още е рано, макар че отборите станаха почти еднакви в нападение, а защитниците са тотален булшит и едва ли ще има размествания, но както е казал мъдреца: докато дишам, се боряNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеТочна както го дишах на Груеца миналата година искам да се случи!..
Шансовете не са ти повече от 10%, въпреки че те водя съвсем малко точки.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЕвала на Марински. Уби рибата с този Подолски.
Явно ще ми диша във врата до края на първенството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеами мисли си каквото искаш, но с шляхтата ситуацията е много калитарска - аз до последно го чаках да оздравее, за да го купя, но той така и не се оправи и искам, не искам, трябваше да не го купувам - ако си забелязал, дори си извадих Ба от състава, защото не ми трябваше за този кръг така или иначе Ами на печелившите - честито, като особени поздравления за Куцото пиле, който ще поведе в седмичната класация за най-много точки, като се махнат трансферите и се добавят бонусите от снощи (50 кинта са си 50 кинта). На останалите - не губете кураж, идва следващият тираж
П.С. Обаче за пореден път се потвърждава теорита, че на който не му върви в кинтата, му върви в любовта, а снощи загубих и 200 евро в бет 365 на 5 минутните финанси, но хич не се оплаквамThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЕвала на Марински. Уби рибата с този Подолски.
Явно ще ми диша във врата до края на първенството.
П.С. Обаче за пореден път се потвърждава теорита, че на който не му върви в кинтата, му върви в любовта, а снощи загубих и 200 евро в бет 365 на 5 минутните финанси, но хич не се оплаквамNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеПравя всичко възможно да оправдая името на отбора си
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеА дано, ама надали.
Иначе, в лигата без смени не си за отписване още. Хакинен направи добра серия, а беше доста след теб преди време. Истината е, че интригата там ще се развърже едва след като първите двама си изиграят "дивите карти""The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеами там очаквам голлес дроу ----
Иначе, в лигата без смени не си за отписване още. Хакинен направи добра серия, а беше доста след теб преди време. Истината е, че интригата там ще се развърже едва след като първите двама си изиграят "дивите карти"
Коментар
Коментар