IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    А ще върже ли с мачовете в сряда? Много е важно там Касорла да се разшие. Жалко обаче че първия в лигата ни също го има.

Иначе то не остана време Груйче.
    Пак ме устройва. Имам защитник от Арсенал и Уст Хам.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      Започнах да понадигам глава в лигата без смени. Уолкот може да ме изстреля в топ 3 още утре, а и следващите таргети не са отчайващо далече
      е, аз там съм отчайващо далече, така че съм я отписал
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

А ще върже ли с мачовете в сряда? Много е важно там Касорла да се разшие. Жалко обаче че първия в лигата ни също го има.

ами там очаквам голлес дроу А време винаги има, стига да си разпределиш правилно приоритетите
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          Ми не, това са маочвете от понеделник, а за там вече съм свикнал, че се разбиваш от късмет, така че дори съм Очуден как саутхемптън не биха с клийн шийт Казах ти - въпрос на време е цената да даде и качество

Коментар

• Започнах да понадигам глава в лигата без смени. Уолкот може да ме изстреля в топ 3 още утре, а и следващите таргети не са отчайващо далече
            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Груйче, да не те обезверих напълно че не ме нахрани, че вчера защитник за 4.1 ми даде клийн шийт.
              Ми не, това са маочвете от понеделник, а за там вече съм свикнал, че се разбиваш от късмет, така че дори съм Очуден как саутхемптън не биха с клийн шийт Казах ти - въпрос на време е цената да даде и качество

Коментар

• Груйче, да не те обезверих напълно че не ме нахрани, че вчера защитник за 4.1 ми даде клийн шийт.

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                  От Суонси, където е паднал доста сняг, твърдят, че са почистили и засега мач ще има. Не знам как е по другите стадиони, но може да има изненади.
                  Проблемът там е не снега на игрището, а зеледените пътища, които им пречат на конната полиция. Така че е по-важно какво е положението извън терена.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                    Да бе, тези Саутхямтън тъкмо станаха добри и почнаха да мачкат .

Междудругото чета че тази седмица в Англия има много сняг и може да отложат някой мач

От Суонси, където е паднал доста сняг, твърдят, че са почистили и засега мач ще има. Не знам как е по другите стадиони, но може да има изненади.

Коментар

Явно съм бил лош пророк за Адкинс.

Southampton FC
                      @officialsaints
                      Southampton Football Club has appointed Mauricio Pochettino as First Team Manager having relieved Nigel Adkins of his duties. #saintsfc
                      Да бе, тези Саутхямтън тъкмо станаха добри и почнаха да мачкат .

Междудругото чета че тази седмица в Англия има много сняг и може да отложат някой мач

Коментар

На Адкинс как не му увря главата, че не може да спечели мач, ако държи Ламбърт на пейката? Както и Рамирез, впрочем.
                        Светците имат играчи, с които да вкарват по 3-4 гола на всеки от отборите в Топ 5, а ако тренера спре да върти вратарите, може и в защита да заиграят добре...
                        Явно съм бил лош пророк за Адкинс.

Southampton FC
                        @officialsaints
                        Southampton Football Club has appointed Mauricio Pochettino as First Team Manager having relieved Nigel Adkins of his duties. #saintsfc

Коментар

На Адкинс как не му увря главата, че не може да спечели мач, ако държи Ламбърт на пейката? Както и Рамирез, впрочем.
                          Светците имат играчи, с които да вкарват по 3-4 гола на всеки от отборите в Топ 5, а ако тренера спре да върти вратарите, може и в защита да заиграят добре...
                          Иначе стана интересен кръг, макар за пореден път да не заложих на правилния капитан. Сигурно Груеца ме е "проклел"...
                          Тоя Пънчън добре, че поне гол вкара, иначе успея да съсипе само 10-тина атаки на светците

Коментар

• На Адкинс как не му увря главата, че не може да спечели мач, ако държи Ламбърт на пейката? Както и Рамирез, впрочем.
                            Иначе стана интересен кръг, макар за пореден път да не заложих на правилния капитан. Сигурно Груеца ме е "проклел"...

Коментар

Мда, който съм проклел, не е прокопсал
                              Екстра се получи този кръг. Като цяло съм доволен. Сега само се чудя, дали да продавам Азар за Касорла?

Някакви идеи? Мразя да продавам играчи във форма....

Коментар

ебаси тъпнята - иванушка глупака няма да играе Е, хайде сега някой да ми обясни кое не е късмет - бранко сандвича има най-много изиграни минути от всички в чукотия и това беше основната причина да взема него, а не с 1,5 милки по-евтиния азпиликуета, ама
                                Пожелавам загуба на чукотките или поне да отнесат 2 гола
                                Мда, който съм проклел, не е прокопсал

Коментар

Working...
                                X