Първоначално изпратено от Nikola
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеЗапочнах да понадигам глава в лигата без смени. Уолкот може да ме изстреля в топ 3 още утре, а и следващите таргети не са отчайващо далечеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеА ще върже ли с мачовете в сряда? Много е важно там Касорла да се разшие. Жалко обаче че първия в лигата ни също го има.
Иначе то не остана време Груйче.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМи не, това са маочвете от понеделник, а за там вече съм свикнал, че се разбиваш от късмет, така че дори съм Очуден как саутхемптън не биха с клийн шийт Казах ти - въпрос на време е цената да даде и качество
Иначе то не остана време Груйче.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеГруйче, да не те обезверих напълно че не ме нахрани, че вчера защитник за 4.1 ми даде клийн шийт.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеОт Суонси, където е паднал доста сняг, твърдят, че са почистили и засега мач ще има. Не знам как е по другите стадиони, но може да има изненади.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеДа бе, тези Саутхямтън тъкмо станаха добри и почнаха да мачкат .
Междудругото чета че тази седмица в Англия има много сняг и може да отложат някой мач
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеЯвно съм бил лош пророк за Адкинс.
Southampton FC
@officialsaints
Southampton Football Club has appointed Mauricio Pochettino as First Team Manager having relieved Nigel Adkins of his duties. #saintsfc
Междудругото чета че тази седмица в Англия има много сняг и може да отложат някой мач
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеНа Адкинс как не му увря главата, че не може да спечели мач, ако държи Ламбърт на пейката? Както и Рамирез, впрочем.
Светците имат играчи, с които да вкарват по 3-4 гола на всеки от отборите в Топ 5, а ако тренера спре да върти вратарите, може и в защита да заиграят добре...
Southampton FC
@officialsaints
Southampton Football Club has appointed Mauricio Pochettino as First Team Manager having relieved Nigel Adkins of his duties. #saintsfc
Коментар
-
Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнениеНа Адкинс как не му увря главата, че не може да спечели мач, ако държи Ламбърт на пейката? Както и Рамирез, впрочем.
Светците имат играчи, с които да вкарват по 3-4 гола на всеки от отборите в Топ 5, а ако тренера спре да върти вратарите, може и в защита да заиграят добре...
Иначе стана интересен кръг, макар за пореден път да не заложих на правилния капитан. Сигурно Груеца ме е "проклел"...
Коментар
-
На Адкинс как не му увря главата, че не може да спечели мач, ако държи Ламбърт на пейката? Както и Рамирез, впрочем.
Иначе стана интересен кръг, макар за пореден път да не заложих на правилния капитан. Сигурно Груеца ме е "проклел"...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМда, който съм проклел, не е прокопсал
Някакви идеи? Мразя да продавам играчи във форма....The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеебаси тъпнята - иванушка глупака няма да играе Е, хайде сега някой да ми обясни кое не е късмет - бранко сандвича има най-много изиграни минути от всички в чукотия и това беше основната причина да взема него, а не с 1,5 милки по-евтиния азпиликуета, ама
Пожелавам загуба на чукотките или поне да отнесат 2 голаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар