If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми не, това са маочвете от понеделник, а за там вече съм свикнал, че се разбиваш от късмет, така че дори съм Очуден как саутхемптън не биха с клийн шийт Казах ти - въпрос на време е цената да даде и качество
А ще върже ли с мачовете в сряда? Много е важно там Касорла да се разшие. Жалко обаче че първия в лигата ни също го има.
Груйче, да не те обезверих напълно че не ме нахрани, че вчера защитник за 4.1 ми даде клийн шийт.
Ми не, това са маочвете от понеделник, а за там вече съм свикнал, че се разбиваш от късмет, така че дори съм Очуден как саутхемптън не биха с клийн шийт Казах ти - въпрос на време е цената да даде и качество
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Southampton FC
@officialsaints
Southampton Football Club has appointed Mauricio Pochettino as First Team Manager having relieved Nigel Adkins of his duties. #saintsfc
Да бе, тези Саутхямтън тъкмо станаха добри и почнаха да мачкат .
Междудругото чета че тази седмица в Англия има много сняг и може да отложат някой мач
На Адкинс как не му увря главата, че не може да спечели мач, ако държи Ламбърт на пейката? Както и Рамирез, впрочем.
Светците имат играчи, с които да вкарват по 3-4 гола на всеки от отборите в Топ 5, а ако тренера спре да върти вратарите, може и в защита да заиграят добре...
Явно съм бил лош пророк за Адкинс.
Southampton FC
@officialsaints
Southampton Football Club has appointed Mauricio Pochettino as First Team Manager having relieved Nigel Adkins of his duties. #saintsfc
На Адкинс как не му увря главата, че не може да спечели мач, ако държи Ламбърт на пейката? Както и Рамирез, впрочем.
Светците имат играчи, с които да вкарват по 3-4 гола на всеки от отборите в Топ 5, а ако тренера спре да върти вратарите, може и в защита да заиграят добре...
Иначе стана интересен кръг, макар за пореден път да не заложих на правилния капитан. Сигурно Груеца ме е "проклел"...
Тоя Пънчън добре, че поне гол вкара, иначе успея да съсипе само 10-тина атаки на светците
Иначе стана интересен кръг, макар за пореден път да не заложих на правилния капитан. Сигурно Груеца ме е "проклел"...
ебаси тъпнята - иванушка глупака няма да играе Е, хайде сега някой да ми обясни кое не е късмет - бранко сандвича има най-много изиграни минути от всички в чукотия и това беше основната причина да взема него, а не с 1,5 милки по-евтиния азпиликуета, ама Пожелавам загуба на чукотките или поне да отнесат 2 гола
Мда, който съм проклел, не е прокопсал
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар