IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    aз пък съм на 90% убеден, че не си с Фелайни
    Айде на бас на 50 лева, че ще съм с Фелайни.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Аз на 90% съм с Фелайни, въпреки че може да сложа и Уолкот в крайна сметка. Иначе РвП е с гарантиран един гол.
      aз пък съм на 90% убеден, че не си с Фелайни
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Аз на 90% съм с Фелайни, въпреки че може да сложа и Уолкот в крайна сметка. Иначе РвП е с гарантиран един гол.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
          Дайте идея за Капитан за предстоящия кръг?

Фелайни, дали ще играе зад нападателя или ще го дръпнат по-назад? Това ми е едната опция.
          Мата го дават контузен, пък и Челси имат доста труден мач срещу новия Нюкасъл
          За сега съм сложил Уолкот...
          Жиру или Уолкот

Коментар

• Дайте идея за Капитан за предстоящия кръг?

Фелайни, дали ще играе зад нападателя или ще го дръпнат по-назад? Това ми е едната опция.
            Мата го дават контузен, пък и Челси имат доста труден мач срещу новия Нюкасъл
            За сега съм сложил Уолкот...

Коментар

• Така е, знаеше се, че ще ходи в Канада, но трябваше да стане през лятото.
              Но пък щях да се учудя, ако не съм нацелил "бита карта" с ранните трансфери. Сега поне няма да имам чуденки за защитната ми линия

Коментар

• Ами изглеждаше ми идеален играч за "пълнеж" - твърд титуляр в отбора си, който пък откакто Хари Реднап е начело доста сериозно се зашива и започна да прави чисти мрежи. Просто съм проспал новината, че заминава зад Океана. Така си е, кьорав карти не играе.
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Най-общо казано - гориш и то съвсем по правилата Идеята на втората уайлд карта беше точно такава - ако се случи нещо до края на трансферния прозорец, да можеш да реагираш, просто ти, както и аз, но си нося риска за това, избърза с дивата карта и се получава такъв фаул. Горе-долу същото би се получило и ако играчът ти е контузен (аз примерно играх 20-на кръга с играч по-малко заради контузията на Кагава, а той ми беше основен играч)
                  Учуден съм, че си купил Нелсън - за него се знаеше от доста време, че напуска в посока Хамериката
                  П.С. Сега, ако примерно Бейл вземе, че се разкара в последните минути на прозореца, увисвам сериозно, но това си е мой риск, който се надявам да е успешен
                  Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                  Въпрос към участниците в лигата без смени: какво правим с играч, който е продаден на отбор извън Премиършип при това след като съм използвал wildcard? Имам ли право да направя смяна или просто доигравам сезона с един играч по-малко? Става въпрос за Райън Нелсен, който преминава от КПР в някакъв канадски отбор

Ето какво казва сайта за подобни ситуации:

My player has left the Barclays Premier League. What do I do now?

You can leave the player in your squad, where he will continue to earn 0 points. To remove him permanently, you must use a transfer.
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Въпрос към участниците в лигата без смени: какво правим с играч, който е продаден на отбор извън Премиършип при това след като съм използвал wildcard? Имам ли право да направя смяна или просто доигравам сезона с един играч по-малко? Става въпрос за Райън Нелсен, който преминава от КПР в някакъв канадски отбор

Ето какво казва сайта за подобни ситуации:

My player has left the Barclays Premier League. What do I do now?

You can leave the player in your squad, where he will continue to earn 0 points. To remove him permanently, you must use a transfer.
                    Last edited by Hakkinen; 31.01.2013, 13:16.
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Eaglee Разгледай мнение
                      Е не бързай, има доста кръгове до края на сезона.
                      кръгове има, но няма да са двойни (освен ако не стане нещо извънредно), така че варинатите някой да направи повече точки клонят към отрицателно число

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                        Е пак имаш някакъв шанс! Аз освен този тотален фейл другия който си признавам е за конните надбягвания! бет365 има един залог h2h кой ще свърши пръв и колкото пъти залагах за "фаворита" той незнайно как оставаш след "аутсайдера"! И това нещо съм го преустановил! Сега работа по дисциплината си на залагане!
                        a за имането, имам, миналата година направих 600 евро с начални 20 само на такива залози, но реших да ги заложа на роден баскетболен мач и познай какво стана
                        А с дисциплината е доста сложна работата - в даден момент ти избиват простотиите и забиваш остатъка на всичко или нещо и как да ти кажа кое ли излиза в 90% от случаите Даже веднъж се пробвах на покер, но там загубх много бързо да разбера какво става и се отказах...

Коментар

бе то и аз уж все се отказвам, ама пусто по-малко хазарт ми се струва, че и уж анализ вкарвам, но накрая все съм от грешната страна
                          Е пак имаш някакъв шанс! Аз освен този тотален фейл другия който си признавам е за конните надбягвания! бет365 има един залог h2h кой ще свърши пръв и колкото пъти залагах за "фаворита" той незнайно как оставаш след "аутсайдера"! И това нещо съм го преустановил! Сега работа по дисциплината си на залагане!

Коментар

и една точка над моят най-добър резултат за седмицата, с който водех, което с други думи значи, че ако не стане нещо невероятно Куцото пиле ще вземе седмичния приз - ами честито
                            П.С. Ама хич не ми върви - днес и един акт за кат ми е излязъл...
                            Е не бързай, има доста кръгове до края на сезона.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                              Хич не се пробвай на тая зарибявка! 4-5 пъти съм слагал на FTSE и все изгърбен оставам! За това съм отказал още преди година!
                              бе то и аз уж все се отказвам, ама пусто по-малко хазарт ми се струва, че и уж анализ вкарвам, но накрая все съм от грешната страна

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                                Така е. Недоглеждане от моя страна. +3 точки за Куцото пиле остават след трансферите
                                и една точка над моят най-добър резултат за седмицата, с който водех, което с други думи значи, че ако не стане нещо невероятно Куцото пиле ще вземе седмичния приз - ами честито
                                П.С. Ама хич не ми върви - днес и един акт за кат ми е излязъл...

Коментар

Working...
                                X