добре де, някой може ли да и обясни как така Персийчето е получил 3 точки бонус В мач, в който не е вкарал гол, а има невероятните 28 точки по пърформънс индекса (само за справка - стиви джи с гол и асистенция има 22 точки по този индекс и нито една точка бонус) Не че се оплаквам, но това е ненормално и този индекс е абсолютен та.ак
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеКласика!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеняма такъв калитар като тебе - честно ти го казвам и ти се радвам: пожелавам ти го и в живота. Взе Ицо Хазарта в в единствения му кръг (двоен, де), в който е направил нещо и е играл по 90 минути в последните 8 - логика Фелаини няма двуцифрен резултат от 15 кръга, не е вкравал гол от 10, но Колеца го слага капитан и хоп - нашичкия е с 2 гола и 15 точки - логика на Бън са му разглямбили кофата от голове, но Колеца го взема и нашия от 4 кръга има 2 клийн шийта+ спасена дузпа, при 0 клийн шийта за 9 кръга преди това - логика Купува Колеца защитник от избушеняците на кило (по 4 милки и по-малко парчето) и ха познай - клийн шийт - логика
Както е казал Крали Марко като не успял да срази турците (според легендите де, иначе си е бил турско мекере) - и кон може, и аз мога, ама кога Господ не дава
Успех, Колец, искрено ти го пожелавам!!!The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеСега ми се ще и Забалета да играе 62 минути с клий шит и послед Суарез, ако може да вкара поне 3!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеначи пък еВи му мамата и късмет - то бива и може, ама Фелаини с 2 гола, 0:0 със спасена дузпа от Бън на кпр и норич, ешертън с допуснати 3 гола, гибс - контузен, а отборът му с клийн шийт, Ба - с разбита глава вмести дузпа, се дава аут, уест хям с клийн шийт, но демел е резерва - ами не е истина просто А отгоре на всичкото и на на нито един от другите фронтове не ми ми върви Ами отивам да пия, бал съм го
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеКакто е казал Крали Марко като не успял да срази турците (според легендите де, иначе си е бил турско мекере) - и кон може, и аз мога, ама кога Господ не дава
--------------------------
гледам, че вече си взел трима лузерчета за двойния кръг и -4 т. си забил ................ да видим дали ще си струва...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеХехе браво.
Сега ще вземе и 3 бонусче. Аз след този мой ход се изкачих на 3000 място в света и с оглед на бонусите и какво направи Бейл днес има шанс да стана първи в нашата си лига за първи път този сезон.
Както е казал Крали Марко като не успял да срази турците (според легендите де, иначе си е бил турско мекере) - и кон може, и аз мога, ама кога Господ не дава
Успех, Колец, искрено ти го пожелавам!!!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеTarget hit
Аз бях със Суарез и Стърлинг, но формата на втория се влоши и го махнах. С оглед на леките ни мачове след Сити има вероятност и аз да взема Стиви
Сега ще вземе и 3 бонусче. Аз след този мой ход се изкачих на 3000 място в света и с оглед на бонусите и какво направи Бейл днес има шанс да стана първи в нашата си лига за първи път този сезон.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАз на 90% съм с Фелайни, въпреки че може да сложа и Уолкот в крайна сметка. Иначе РвП е с гарантиран един гол.
Аз бях със Суарез и Стърлинг, но формата на втория се влоши и го махнах. С оглед на леките ни мачове след Сити има вероятност и аз да взема Стиви
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
начи пък еВи му мамата и късмет - то бива и може, ама Фелаини с 2 гола, 0:0 със спасена дузпа от Бън на кпр и норич, ешертън с допуснати 3 гола, гибс - контузен, а отборът му с клийн шийт, Ба - с разбита глава вмести дузпа, се дава аут, уест хям с клийн шийт, но демел е резерва - ами не е истина просто А отгоре на всичкото и на на нито един от другите фронтове не ми ми върви Ами отивам да пия, бал съм гоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар