IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• добре де, някой може ли да и обясни как така Персийчето е получил 3 точки бонус В мач, в който не е вкарал гол, а има невероятните 28 точки по пърформънс индекса (само за справка - стиви джи с гол и асистенция има 22 точки по този индекс и нито една точка бонус) Не че се оплаквам, но това е ненормално и този индекс е абсолютен та.ак
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Знам бе Груйче.

По-скоро коментара ми беше относно анализа ти за логиката ми.

Жалко че Суарез не даде никакви точки.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Класика!
        и това от клавиатурата на човек, който доскоро имаше подпис за иронията, която е трудно разпознаваеми в нашите интернет дни Колец, разочарваш ме, а аз толкова искрено ти пожелах успех
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          няма такъв калитар като тебе - честно ти го казвам и ти се радвам: пожелавам ти го и в живота. Взе Ицо Хазарта в в единствения му кръг (двоен, де), в който е направил нещо и е играл по 90 минути в последните 8 - логика Фелаини няма двуцифрен резултат от 15 кръга, не е вкравал гол от 10, но Колеца го слага капитан и хоп - нашичкия е с 2 гола и 15 точки - логика на Бън са му разглямбили кофата от голове, но Колеца го взема и нашия от 4 кръга има 2 клийн шийта+ спасена дузпа, при 0 клийн шийта за 9 кръга преди това - логика Купува Колеца защитник от избушеняците на кило (по 4 милки и по-малко парчето) и ха познай - клийн шийт - логика
          Както е казал Крали Марко като не успял да срази турците (според легендите де, иначе си е бил турско мекере) - и кон може, и аз мога, ама кога Господ не дава
          Успех, Колец, искрено ти го пожелавам!!!
          Класика!

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
            Сега ми се ще и Забалета да играе 62 минути с клий шит и послед Суарез, ако може да вкара поне 3!
            не ти ли се иска УБА да ударят щорите

Коментар

• Много се колебаех м/у жиру и уолкот и ... пак извадих късмет...
              Сега ми се ще и Забалета да играе 62 минути с клий шит и послед Суарез, ако може да вкара поне 3!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                начи пък еВи му мамата и късмет - то бива и може, ама Фелаини с 2 гола, 0:0 със спасена дузпа от Бън на кпр и норич, ешертън с допуснати 3 гола, гибс - контузен, а отборът му с клийн шийт, Ба - с разбита глава вмести дузпа, се дава аут, уест хям с клийн шийт, но демел е резерва - ами не е истина просто А отгоре на всичкото и на на нито един от другите фронтове не ми ми върви Ами отивам да пия, бал съм го
                това е защото много кълнеш и както казват старите хора ->>> всичките клетви накрая се стоварват на гърба на този който кълне...

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                Както е казал Крали Марко като не успял да срази турците (според легендите де, иначе си е бил турско мекере) - и кон може, и аз мога, ама кога Господ не дава
                и не изговаряй (не изписвай) напразно името Господне...

--------------------------

гледам, че вече си взел трима лузерчета за двойния кръг и -4 т. си забил ................ да видим дали ще си струва...

Коментар

Хехе браво.

Сега ще вземе и 3 бонусче. Аз след този мой ход се изкачих на 3000 място в света и с оглед на бонусите и какво направи Бейл днес има шанс да стана първи в нашата си лига за първи път този сезон.
                  няма такъв калитар като тебе - честно ти го казвам и ти се радвам: пожелавам ти го и в живота. Взе Ицо Хазарта в в единствения му кръг (двоен, де), в който е направил нещо и е играл по 90 минути в последните 8 - логика Фелаини няма двуцифрен резултат от 15 кръга, не е вкравал гол от 10, но Колеца го слага капитан и хоп - нашичкия е с 2 гола и 15 точки - логика на Бън са му разглямбили кофата от голове, но Колеца го взема и нашия от 4 кръга има 2 клийн шийта+ спасена дузпа, при 0 клийн шийта за 9 кръга преди това - логика Купува Колеца защитник от избушеняците на кило (по 4 милки и по-малко парчето) и ха познай - клийн шийт - логика
                  Успех, Колец, искрено ти го пожелавам!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                    Target hit

Аз бях със Суарез и Стърлинг, но формата на втория се влоши и го махнах. С оглед на леките ни мачове след Сити има вероятност и аз да взема Стиви
                    Хехе браво.

Сега ще вземе и 3 бонусче. Аз след този мой ход се изкачих на 3000 място в света и с оглед на бонусите и какво направи Бейл днес има шанс да стана първи в нашата си лига за първи път този сезон.

Коментар

Аз на 90% съм с Фелайни, въпреки че може да сложа и Уолкот в крайна сметка. Иначе РвП е с гарантиран един гол.
                      Target hit

Аз бях със Суарез и Стърлинг, но формата на втория се влоши и го махнах. С оглед на леките ни мачове след Сити има вероятност и аз да взема Стиви
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Аз ще пробвам сигурно с Суарес и Стъритч - само че незнам кой от двамата да е капитан, ама има време де

Коментар

• Момчета, колко човека от Пуул възнамерявате да имате през идния кръг?

Аз мисля да имам Суарез и Джерард?

Коментар

• Аз съм горе-долу доволен.Фелайни в последния момент си изплати трансфера, но Таарабт е тъпо копеле.Само ситуацията с Ба не ми хареса.Очаквах да вкара.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Няма да се нервираш, Груйче. Казах ти кой трябва да сложиш капитан.

Коментар

• начи пък еВи му мамата и късмет - то бива и може, ама Фелаини с 2 гола, 0:0 със спасена дузпа от Бън на кпр и норич, ешертън с допуснати 3 гола, гибс - контузен, а отборът му с клийн шийт, Ба - с разбита глава вмести дузпа, се дава аут, уест хям с клийн шийт, но демел е резерва - ами не е истина просто А отгоре на всичкото и на на нито един от другите фронтове не ми ми върви Ами отивам да пия, бал съм го

Коментар

Working...
                                X