а сега се загледах и в отбора ти - имаш само 1 трансфер, който би трябвало да е тотенхамския ушко за стиви диджея, т.е. имаш 3-ма играчи с двоен кръг, аз имам 5, имаш фелаини (който я играл, я - не, ама сигурен погребалния от рединг ще компенсира с хеттрик като гост на стоук, знам ли, то с твоя късмет) срещу моя бейл и очакваш да имаме еднакви точки - ами добре, щом казваш
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеГруйче, всяка година те бия с по-евтин отбор. Не знам колко още колко пъти трябва да изгубиш, за да разбереш как се играе тази игра.
Иначе ми е готов отбора, но очаквам всички да имаме ~ еднакви точки през този кръг.
То всеки път точките са приблизително еднакви - има-няма +/– 20-на точки и обикновено причината е или избор на капитан, или избухване на избушеняк (хехе, получи се игра на думи) Ще видим този кръг как ще еNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
к'о ста'а, компанията, закупихте ли си проскубани пилета с претенции за възкресение от мръснисайда и лебедари от планините с височина от има-няма 1000 метра Аз имам само 5-ма А от състава ми 9 фуДлалерци са със звездичка - да видим пък този кръг какво ще стане - ще възтържествува ли най-накрая логиката, че скъпото в огромната си част означава качествено или пак разни зайчета Бъни и прочие избушеняци ще доказват теорията на бедняка, че имало хубаво и евтино, което аз винаги съм смятал за оксиморонNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеГруеца е абсолютно прав! Какво да кажем за Джерард - гол и асистенция и ... 0 точки. Бън от Норич!!! Спасена дузпа и клийн шит и... 0 точки!!! Тия бонуси са си чист късмет!!
btw Джерард има 1т,
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеГруеца е абсолютно прав! Какво да кажем за Джерард - гол и асистенция и ... 0 точки. Бън от Норич!!! Спасена дузпа и клийн шит и... 0 точки!!! Тия бонуси са си чист късмет!!
Относно Бънн и аз го имам и ме е яд че не му дадоха точки, но допускането на дузпа и жълтия картон генерират много негативен PPI. Също така има много малко точни пасове, което допълнително генерира негативен PPI. Само ще ви кажа, че жълтия картон взима точно толкова PPI, колкото точки дава аситенцията.
Та идеята ми е повече мислене и по-малко оплакване.Last edited by Nikola; 04.02.2013, 11:45.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеАз ако имах в отбора Подолски, Бентеке и Стърич и получа общо от тримата само 2т бонус, директно вадя отбора
Иначе сега Англия има приятелски мач и сички ще се правят на контузени да скатаят...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеизобщо не ти трябва да го разбираш
на мен ми е интересно, че стъридж игра цял мач и го смениха последната минута като видимо нищо му нямаше, а сега го дават контузен
Иначе сега Англия има приятелски мач и сички ще се правят на контузени да скатаят...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеТова с бонусите още не мога да го разбера въпреки, че...
на мен ми е интересно, че стъридж игра цял мач и го смениха последната минута като видимо нищо му нямаше, а сега го дават контузен
.................. аз го взех за двойния кръг, но явно и много други са го налазили и се опитват да охладят горещия ентусиазъм
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеГруйче, вземи прочети правилата за PPI-а най-накрая бе човек.
http://www.premierleague.com/en-gb/p...ports-ppi.html
Индекса дава голямо тегло на печелещия отбор.
П.С. Иначе честитка за първото мястоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениедобре де, някой може ли да и обясни как така Персийчето е получил 3 точки бонус В мач, в който не е вкарал гол, а има невероятните 28 точки по пърформънс индекса (само за справка - стиви джи с гол и асистенция има 22 точки по този индекс и нито една точка бонус) Не че се оплаквам, но това е ненормално и този индекс е абсолютен та.ак
http://www.premierleague.com/en-gb/p...ports-ppi.html
Индекса дава голямо тегло на печелещия отбор.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар