IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    който каквото си има, с тва се хвали, нали - ти ме водиш с една точка, но си се хванал като удавник за сламка за нея

ами чаках те толкова месеци да ме дръпнеш с поне 50 т., но щом не можеш , вече ще си играя с отбор с целите 105 мнл които имам вместо с отбор под 100 мнл.

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Иначе лигите са:
    - седмичен и второ място - вземат си входа
    - победител - 250 и 120 кинта
    Наградите са кумулативни, т.е. можеш да спечелиш седмичната и 1/2-ро мпсто едновременно. Макар че за седмичните победителя е ясен и в двете лиги
    аз пък не ги знам ................ я напиши поне резултатите им

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
      стъридж го дават контузен в момент
      Нищо му няма. Това са треньорските похвати да не пускат играча да играе в тези безумни приятелски срещи.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
        Сега слагам Стърич капитан. Вие с кой сте?
        аз ще съм със суарез защото стъридж го дават контузен в момента и е възможно да играе само във втората среща, а в първата да е резерва и да не влезе в игра при благоприятен резултат за лузърите

разбира се, че е възможно стъридж да вкара няколко гола във втория мач и в крайна сметка да има повечее точки от игралия суарез например

............... всичко е възможно както се казва...

Коментар

груйчо, я припомни как беше класирането при останалите парични награди ................. вече забравих кой колко точки имаше в в двете лиги на седмична база

класираните на второ място в двете лиги си взимаха обратно "входа" в лигите .................... нали такива бяха наградите???
          който каквото си има, с тва се хвали, нали - ти ме водиш с една точка, но си се хванал като удавник за сламка за нея
          Иначе лигите са:
          - седмичен и второ място - вземат си входа
          - победител - 250 и 120 кинта
          Наградите са кумулативни, т.е. можеш да спечелиш седмичната и 1/2-ро мпсто едновременно. Макар че за седмичните победителя е ясен и в двете лиги
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

В този ред на мисли се чудя дали да не сложа стивито капитан
            Ами на теб ти е време да рискуваш, така че има логика да сложиш Герардионио.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
              Суарез естествено, но Стъридж е също много добра опция.
              е, то всички ще са със Суарез (поне тези, дето са си го купили), а другите ще се надяват на Стъридж В този ред на мисли се чудя дали да не сложа стивито капитан
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

..................

Дон Луис
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Аз имам само 5-ма А от състава ми 9 фуДлалерци са със звездичка - да видим пък този кръг какво ще стане - ще възтържествува ли най-накрая логиката, че скъпото в огромната си част означава качествено или пак разни зайчета Бъни и прочие избушеняци ще доказват теорията на бедняка, че имало хубаво и евтино, което аз винаги съм смятал за оксиморон
                  ти пак ли се периш по форума колко кинти имаш

ами се иска не само кинти да имаш, но и да знаеш как да ги ползваш

още октомври месец написах, че чакам да ме надминеш за да мога после да ви издухам ................... от октомври ти играя с отбор под 100 млн с надеждата ти с твоите звезди за над 110 мнл. да можете стабилно да ме изпреварите, но това вече толкова месеци така и не се случва

груйчо , повече няма да те чакам защото маринчо напредва с точките и ако те чакам то няма да мога да спечеля платената лига този сезон, а това ми е целта в лигата със смените

класиране в лигата без смените

груйчо, я припомни как беше класирането при останалите парични награди ................. вече забравих кой колко точки имаше в в двете лиги на седмична база

класираните на второ място в двете лиги си взимаха обратно "входа" в лигите .................... нали такива бяха наградите???

Коментар

Суарез естествено, но Стъридж е също много добра опция.

Коментар

колец, на мен клийн тийм велютоми е 108.9 - къде си ти, къде съм аз в това отношение. Колкото до отбора и кръга - нека да погледаме и ще видим, а Никой не ти отрича победата - поздравих те и ти пожелах успех още предния кръг, но не се надценявай
                      104.4 е моето.

Иначе този кръг е напълно логично да изкараш повече точки от мен, но не мисля че ще са чак толкова повече колкото ти очакваш.

Пък и слава богу тази игра зависи от визиаята на играча през целия сезон, а не това че се е напълнил с играчи за един определен кръг и идния просто трябва да ги разкарва, с което да заличи точките си от предишния кръг.

Коментар

май си прав, но да не избързваме въпреки, че всички помним колко години стивън джерард се правеше на контузен при всички приятелски мачове на английски национален отбор

за сметка на това националите на АРСЕНАЛ са винаги на линия за мачовете си на националните отбори и са най-добри на терена, но понякога се връщат контузени ................. дано сега се върнат здрави

.................. да пръв път от доста време не се притеснявам как ще се върне вън пер$$$и след приятелските срещи на националния на холандия .................. на няколко пъти се е връщал контузен и после не е играл между 4 и 6 месеца
                        Не успях да гледам Франция-Германия, въпреки че имах желание...Иначе чух че Уилшър е играл страхотно за Англия.

Коментар

Иначе сега Англия има приятелски мач и сички ще се правят на контузени да скатаят...
                          май си прав, но да не избързваме въпреки, че всички помним колко години стивън джерард се правеше на контузен при всички приятелски мачове на английски национален отбор

за сметка на това националите на АРСЕНАЛ са винаги на линия за мачовете си на националните отбори и са най-добри на терена, но понякога се връщат контузени ................. дано сега се върнат здрави

.................. да пръв път от доста време не се притеснявам как ще се върне вън пер$$$и след приятелските срещи на националния на холандия .................. на няколко пъти се е връщал контузен и после не е играл между 4 и 6 месеца

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                            От три години в които играем си ме победил само веднъж, като тази година ще те бия още веднъж. 1 от 4 си е един много добър резултат за теб, като се замисля.

И според мен доста преувличаваш стойността на отбора си. Разликата ни е 4м, което е горе долу Бейнс вместо да кажем Клайн. Ако си мислиш, че това ще ти помогне да ме победиш по-добре се откажи още сега.
                            колец, на мен клийн тийм велютоми е 108.9 - къде си ти, къде съм аз в това отношение. Колкото до отбора и кръга - нека да погледаме и ще видим, а Никой не ти отрича победата - поздравих те и ти пожелах успех още предния кръг, но не се надценявай

Коментар

а сега се загледах и в отбора ти - имаш само 1 трансфер, който би трябвало да е тотенхамския ушко за стиви диджея, т.е. имаш 3-ма играчи с двоен кръг, аз имам 5, имаш фелаини (който я играл, я - не, ама сигурен погребалния от рединг ще компенсира с хеттрик като гост на стоук, знам ли, то с твоя късмет) срещу моя бейл и очакваш да имаме еднакви точки - ами добре, щом казваш
                              Продадох Бейл, защото Уолкот ми е дългосрочен играч и ако го продам щях да изгубя value. Бейл също ми е season holder, но при неговата продажба не губя value. Ще го върна още през идния кръг.

Сега си -4 или -8 не знам, дали си имал право на втори безплатен трансфер. Това не е двойна седмица, което означава че идния кръг ще имаш 5 играча, които няма да играят и отново ще си -4/-8, за да можеш да пуснеш що годе адекватен отбор. Тоест ще си -12 за два кръга, което напълно обезмисля взимането ти на защитник на Пуул.

+ това аз имам основните точкатори през този кръг, така че съм напълно доволен от отбора си.

Коментар

не е вярно - първата година те бих със скъп отбор и причината беше, че ти не можа да си купиш и Франки, и Дидко едновременно, а аз ги имах и двамата
                                То всеки път точките са приблизително еднакви - има-няма +/– 20-на точки и обикновено причината е или избор на капитан, или избухване на избушеняк (хехе, получи се игра на думи) Ще видим този кръг как ще е
                                От три години в които играем си ме победил само веднъж, като тази година ще те бия още веднъж. 1 от 4 си е един много добър резултат за теб, като се замисля.

И според мен доста преувличаваш стойността на отбора си. Разликата ни е 4м, което е горе долу Бейнс вместо да кажем Клайн. Ако си мислиш, че това ще ти помогне да ме победиш по-добре се откажи още сега.

Коментар

Working...
                                X