IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    И за какво да ги кълнеш - даде си точно толкова точки, колкото всички останали в дефанса на западната шунка. Ако се оплачеш от точки на избушеняците отзад, ще си бахти и наглеца Давам елементарен пример - купи си саня, щото нямаше кинти за гибс (аз си взех гибс, който беше с много по-добри резултати като пърформанс), гибс се контузи, а саня записа 3 чисти мрежи - няма късмет викаш Или пък да хванеш на норич чистите мрежи (направо съм удивен как не си сложил зайчето бъни).
    Апропо, контузията на О'браян ми е огромен минус - заради това, че се контузи, ми влиза Демел с 1 точка, вместо Мариапа с 8 (в лигата без смените) и така ми загинаха всички шансове да взема седмични приз (не ми е за 20-те кинта, въпрос на престиж е). Та да си говорим кой е по-прецакан, а
    П.С. А да кажеш нещо пак за бонусите: Вила бие с 2:1, защитник (Уестууд) си вкарва автогол и получава бонус, а няма нито асистенция, нито гол, нито чиста мрежа, ама пък има a clearance, interception and a block - wow явно никой друг не е имал подобни "феноменални" резултати, естествено ор ЕА спортс са си премълчали за автогола му
    Качих ти коментара във фейсбук. Искрен смях напъва хората.

In other news Стъридж не е в стартовия състав.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Продавам Роналдо за 22 000 000 паунда. Не е въф форма цял сезон.

Коментар

Давам елементарен пример - купи си саня, щото нямаше кинти за гибс (аз си взех гибс, който беше с много по-добри резултати като пърформанс), гибс се контузи, а саня записа 3 чисти мрежи - няма късмет викаш
        Т'ва със Гибс беше много гадно, Груец... И мене много ме боли за него...
        Иначе късмета е особено важен елемент във всяко нещо. Погледни ги манксите - от последните дори 5 мача поне 3 са взети с късмет...
        Използвам поводът да им честитя шампионата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
          Защо си трайката момци?

Ако бях Груеца най-вероятно вече да съм проклел половината Англия, че ми се контузи О'Браян в 22рата минута.
          И за какво да ги кълнеш - даде си точно толкова точки, колкото всички останали в дефанса на западната шунка. Ако се оплачеш от точки на избушеняците отзад, ще си бахти и наглеца Давам елементарен пример - купи си саня, щото нямаше кинти за гибс (аз си взех гибс, който беше с много по-добри резултати като пърформанс), гибс се контузи, а саня записа 3 чисти мрежи - няма късмет викаш Или пък да хванеш на норич чистите мрежи (направо съм удивен как не си сложил зайчето бъни).
          Апропо, контузията на О'браян ми е огромен минус - заради това, че се контузи, ми влиза Демел с 1 точка, вместо Мариапа с 8 (в лигата без смените) и така ми загинаха всички шансове да взема седмични приз (не ми е за 20-те кинта, въпрос на престиж е). Та да си говорим кой е по-прецакан, а
          П.С. А да кажеш нещо пак за бонусите: Вила бие с 2:1, защитник (Уестууд) си вкарва автогол и получава бонус, а няма нито асистенция, нито гол, нито чиста мрежа, ама пък има a clearance, interception and a block - wow явно никой друг не е имал подобни "феноменални" резултати, естествено ор ЕА спортс са си премълчали за автогола му
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Защо си трайката момци?

Ако бях Груеца най-вероятно вече да съм проклел половината Англия, че ми се контузи О'Браян в 22рата минута.
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
              някои биха се обидили, но в твоите ОЧИ го "чуваш" като комплимент ............ въпрос на гледна точка...

пак ли трябва да обяснявам, че дали имаме персонален бас или баса ни е колективен ...................... и в двата случая все имаме бас
              глеееедам и не вярвам на ушите си
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

е, това вече си звучи като комплимент
                някои биха се обидили, но в твоите ОЧИ го "чуваш" като комплимент ............ въпрос на гледна точка...

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                Само ми припомни какъв бас имаме, че съм забравил? Имам басове с Никола за фентъзито и за ливера в 4-ката и с Марин за фентъзито и за Григор, но с теб съм забравил да имам бас, а принципно имам доста добра памет, но знам ли, може с годините да се е поизгубила
                пак ли трябва да обяснявам, че дали имаме персонален бас или баса ни е колективен ...................... и в двата случая все имаме бас

Коментар

• е, това вече си звучи като комплимент
                  Само ми припомни какъв бас имаме, че съм забравил? Имам басове с Никола за фентъзито и за ливера в 4-ката и с Марин за фентъзито и за Григор, но с теб съм забравил да имам бас, а принципно имам доста добра памет, но знам ли, може с годините да се е поизгубила
                  Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                  не правя разлика между теб и магическите ти способности защото ти просто притежаваш способността перфектно да кълнеш, а мен ме хващат бързо магиите по принцип ...................... не един път си доказвал на форума как като прокълнеш някого колко бързо са се изпълнявали клетвите ти

иначе ние си имаме сключен облог с теб, а аз се насочвам към борбата за голямата награда с маринчо който вече е пред мен с 35 т., а остават малко кръгове до края и предстоящия "полудвоен" кръг може да се окаже решаващ за изхода на надпреварата

успех на всички на всички фронтове в които се състезават

Коментар

е, много бързо даден заден както искаш, само предлагам, но щом нямаш вяра в себе си, а вярваш повече на "магическите" ми способности - няма поблеми, з амен и сега лигата си е достатъчно предизвикателна
                    не правя разлика между теб и магическите ти способности защото ти просто притежаваш способността перфектно да кълнеш, а мен ме хващат бързо магиите по принцип ...................... не един път си доказвал на форума как като прокълнеш някого колко бързо са се изпълнявали клетвите ти

иначе ние си имаме сключен облог с теб, а аз се насочвам към борбата за голямата награда с маринчо който вече е пред мен с 35 т., а остават малко кръгове до края и предстоящия "полудвоен" кръг може да се окаже решаващ за изхода на надпреварата

успех на всички на всички фронтове в които се състезават

Коментар

много кълнеш и магиите ти бързо хващат дикиш ........................... затова гледам да стоя далеч от теб...
                      е, много бързо даден заден както искаш, само предлагам, но щом нямаш вяра в себе си, а вярваш повече на "магическите" ми способности - няма поблеми, з амен и сега лигата си е достатъчно предизвикателна

Коментар

ако толкова искаш борба - залог на по 50 кинта кой ще завърши пръв от двама ни в платената лига? Даже имаш бонус - цяла точка
                        много кълнеш и магиите ти бързо хващат дикиш ........................... затова гледам да стоя далеч от теб...

Коментар

искам да има интрига ........................ но то с теб каква интрига може да има???

.......... ти можеш само да ревеш по форумите...

нещо не мога да разбера кое му е решеното в платената лига за седмичната база???

никой не може да направи 95 или повече точки ли???

като те гледам колко си премирен ми става ясно, че си развял бялото знаме ................... и аз чакам от този човек да стане интересно в надпреварата

от тук нататък започвам да играя с маринчо борбата за първото място в лигата със смените и с пилето за 95 т. за седмичния приз
                          ако толкова искаш борба - залог на по 50 кинта кой ще завърши пръв от двама ни в платената лига? Даже имаш бонус - цяла точка

Коментар

по първия въпрос - ами човек както сам се набута, никой друг не може да го набута:
                            искам да има интрига ........................ но то с теб каква интрига може да има???

.......... ти можеш само да ревеш по форумите...

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                            А по втория:
                            - В платената лига- куцото пиле с 95 точки
                            - в лигата без смени - ийгъла със 101,
                            т.е. и в двата случая - ийгъла
                            нещо не мога да разбера кое му е решеното в платената лига за седмичната база???

никой не може да направи 95 или повече точки ли???

като те гледам колко си премирен ми става ясно, че си развял бялото знаме ................... и аз чакам от този човек да стане интересно в надпреварата

от тук нататък започвам да играя с маринчо борбата за първото място в лигата със смените и с пилето за 95 т. за седмичния приз

Коментар

ами чаках те толкова месеци да ме дръпнеш с поне 50 т., но щом не можеш , вече ще си играя с отбор с целите 105 мнл които имам вместо с отбор под 100 мнл.

аз пък не ги знам ................ я напиши поне резултатите им
                              по първия въпрос - ами човек както сам се набута, никой друг не може да го набута
                              А по втория:
                              - В платената лига- куцото пиле с 95 точки
                              - в лигата без смени - ийгъла със 101,
                              т.е. и в двата случая - ийгъла

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                                Не успях да гледам Франция-Германия, въпреки че имах желание...Иначе чух че Уилшър е играл страхотно за Англия.
                                Уилшър много голям, Уолкът и той игра чудесно

двамата бяха най-добри на терена...

Коментар

Working...
                                X