IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Провалът слава богу е за всички.

Иначе кой мислите за капитан през идния кръг? Аз съм 60/40 за Уолкот пред РвП?
    Аз стисках сумА ти кръгове за уайлд карта и точно като я изплзвах видях, че наш'те и Суонзи имат двоен кръг а аз имам много малко играчи.И ... оп -12 точки , и ... оп Стиви изпуска дузпа, Суарез гледа мача отблизо + жълт картон а Стъридж не играе.Ама късмет, к'во да правиш
    В първите години горе-долу се справях а тая игра ама напоследък ..... май ще се пробвам като коментатор за телевизията
    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
      Не е истина какъв провал ...баси.... Ама тоа пусти късмет ...
      Провалът слава богу е за всички.

Иначе кой мислите за капитан през идния кръг? Аз съм 60/40 за Уолкот пред РвП?
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Не е истина какъв провал ...баси.... Ама тоа пусти късмет ...
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
          Ами и аз съм сложиш Яскилайнен на вратата дето пусна 2 гола, а на резервната скамейка шанса си чака Шчесни с чиста мрежа и няколко спасявания, ама какво да се направи! Никой не може да предположи тези неща!
          аааа, не, не си прав, теоят съфенник (май измислих нова димичка) Колеца може - при него всичко е правилни разчети. Направо съм удивен как не е сложил зайчето бъни на вратата, а се е набил на бегович
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            мда, късметът играе важна роля във фентъзито, но не е странно, че точно феновете на манчестър го отричат като критерий Аз снощи от двама играчи, а единият ми е и капитан, имам точно 2 точки, и това след удвояването, а нито един от тях не е защитник, ама то не е и до късмет
            Ами и аз съм сложиш Яскилайнен на вратата дето пусна 2 гола, а на резервната скамейка шанса си чака Шчесни с чиста мрежа и няколко спасявания, ама какво да се направи! Никой не може да предположи тези неща!

Коментар

мда, късметът играе важна роля във фентъзито, но не е странно, че точно феновете на манчестър го отричат като критерий Аз снощи от двама играчи, а единият ми е и капитан, имам точно 2 точки, и това след удвояването, а нито един от тях не е защитник, ама то не е и до късмет
              Чисто и просто не сме разчели правилно мача. Гледам, че и от залози си позагубил също като мен. Тотален FAIL се оказа снощния мач
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                Макаули с 15 точки ми е втора резерва и няма как да влезе, а Суарез с 1 точка ми е капитан. Яко
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Макаули с 15 точки ми е втора резерва и няма как да влезе, а Суарез с 1 точка ми е капитан. Яко
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

0 никога няма да бъдеш. Това е сигурно.
                    wanna bet Мога да съм нула и принципно го бях предвидил да съм нула, когато слагах дивата карта (даже и този кръг трябваше да съм нула, но енрике се оправи и не можех да ползвам като опция уиздъм), зависи от един играч. Реално, най-вероятно, ще съм -4, а -8 бих бил при поне 2 контузии на играчи - пу, пу, да не ми е уроки (това за полкича)

Коментар

не се набутвай - 0 или -4
                      0 никога няма да бъдеш. Това е сигурно.

Коментар

-8.
                        не се набутвай - 0 или -4

Коментар

ти на колко ще заложиш
                          -8.

Коментар

Е то беше ясно, че това е оптималното.

Сега по-интересното е колко минус ще бъдеш следващия кръг -4 или -8?
                            ти на колко ще заложиш

Коментар

народът с кинтата си взе суарес и стиви джито
                              Е то беше ясно, че това е оптималното.

Сега по-интересното е колко минус ще бъдеш следващия кръг -4 или -8?

Коментар

Качих ти коментара във фейсбук. Искрен смях напъва хората.

In other news Стъридж не е в стартовия състав.
                                e, Що така бре, танасе Пък аз да нямам лицева книга, дейш - ще взема да си направя една за такива поводи
                                А че стъридж няма да играе беше ясно, затова и народът с кинтата си взе суарес и стиви джито

Коментар

Working...
                                X