Аз лесно ще ти пусна сметката, но как ще ти пусна двете бири. Ако искаш може да се видим днес след работа да почерпиш.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеТова става като си направиш 1 отбор, нали? Ръководиш си само него, но просто е добавен и в двете лиги?
Идеята на Колеца е супер - така ще има гювеч за всички, че сега примерно аз изгубих желание за игра и напоследък само праскам некви неща, колкото да не е без хич, но ако има месечен (че седмичен малко много ми идва, ама ако искате и седмичен може) ще е супер. няма да ви предлагам за отбор с най-много пари, щото ще го спечеля и няма да е честно
не знам само колко народ ще се навие, че тукашните инветситори малко се скръндзяват за 20 кинта, но колкото се съберем - толкова.
П.С. Колец, пусни си сметак да ти преведа 50-те кинта, че вече хептен на теория го удрям в тази игра, за да те догоняNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЗа догодина, ако искате може да направим две лиги. Една с безплатна и една на пари.
Освен това, ако искате може с нагръдния фонд да си отделяме пари за седмични награди. Примерно, човекът направил най-много точки за даден кръг да взима примерно 2 лева."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
За догодина, ако искате може да направим две лиги. Една с безплатна и една на пари.
Освен това, ако искате може с нагръдния фонд да си отделяме пари за седмични награди. Примерно, човекът направил най-много точки за даден кръг да взима примерно 2 лева.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАз пък още не мога да повярвам, че са дали аистенция на Силва, който ми е капитан. Това е абсурдно.
Следващият кръг ще го оставиш ли капитан? Той е двоен за Сити и Тотнъм"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеУспях да запазя интригата, както се казва в добре познатото клише, с една седмична победа
Но имах голям късмет, че Каут отново вкара гол от дузпа
Иначе получаваш адмирации за Суарез - аз като го купих головете ги вкара Керъл Много добро попадение - браво.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеВръзката е обратна Груец. На базата тези неща, които избори е купил Каут.
1. Хаки си купува Каут преди 22 кръг, който е двоен
2. хаки няма много пари
3. Ствито струва около 4 милки повече от кауня
4. Стивито има 64 точки към момента и тъкма е излекувал контузия
5. Кауня има 52 точки и я играе, я не
6. Джерард се контузва именно в този 22 кръг, а не преди него
7. Торес все още играе в Ливера
8. Керъл дори не е и чувал за Ливера
9. До купуването му от хаки, Кауня има 3 гола, 2 асистенции и 0 бонус точки за 19 кръга, като е играл в 14 мача
10. След закупуването му от Хаки, Кауня има 8 гола, 5 асистенции и 11 бонус точки, за 15 кръга, като е играл във всеки мач
та като сумираме нешата, какво става едно от двете:
1. Хаки си е купил кауня, щото няма кинти за Джерард, които има повече точки, но вади луд късмет, че Стивито се контузват, на Ливера им свирят 3-4 дузпи (по памет), Торес запрашва към Челскиту, а Ливера си купуват куция кон Керъл дето е игарл в 5 от последните 15 мача в Шипъ, т.е. няма кой ни да бие дузпите, нито да играе нападател
2. Хаки има страхотни умения и успява да предвиди, щото тая игра е до скилс и няма никакъв късмет в нея, че Джерард ще го контузят още в следващият мач, след като купува Кауня, ще свирант 3-4 дупзи на Ливера и като го няма Стивито, логично ги бие Кауня, като втори избор (това е логично, ама е само то), Торес ще иде в Челски и Ливера ще си купят куц кон за нападател. Бахти, колко е елементарно - колко съм тъп, че не съм се сетил и си купих Стивито тогава, а не взех кауня
П.С. С горното не омаловажавам труда на Хаки - има най-балансираният отбор за парите, с които разполага, което си изисква предостъчно умения, а и е преди мен в класирането, така че няма какво да се обяснявам толкова. просто казвам, че късметът е в основата на класирането във фентъзи Лигата. поне в години като сегашната, в която ни една скъпа звезда не е във форма и анонимници за по 5-6 милки, дето всеки може да си купи, като Адам, Керъл, Одемвинге и т.н. са в челото е показателен. Всъшност сега като се загледах - ами то в топ 20 на играчите с най-много точки (без вратарите) са само двама струващи над 10 милки - Тевез и Дрогба - wtfNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеВръзката е обратна Груец. На базата тези неща, които избори е купил Каут.
По-късно вече добавих и Шкъртел, от когото съм доволен, а миналия кръг и Суарес"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнениеТоз главоч Хангеланд добра работа ни е свършил, ама ти измекярьо си взел и Демпси - съвсем уби рибата!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАз пък ви бих последния кръг - пирова победа, но победа .....
Коментар
Коментар