IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Връзката е обратна Груец. На базата тези неща, които избори е купил Каут.

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    Щом си могъл да прдвидиш всичко това
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
      Е... с Бербатов беше късмет... сега с Каут пак късмет... малко по-сериозно, плийз
      И аз съм на мнение, че Никола в двойния кръг на практика спечели този сезон, но и аз като Арсенал - докато имам теоретичен шанс ще се пробвам да го настигна (само дано не съм със същия успех като тях, че взеха да ме плашат с представянето си последните няколко кръга )
      добре, не е късмет, а са умения Макар, че кауна прави толкова голове, защото:
      1. Стивито е контузен
      2. На Ливера им свирнаха доста дузпи в отсъствието на Стивито
      3. Торес го шитнаха, а Керъл е контузен, та затова и Кауна е в по-преди позиции

Щом си могъл да прдвидиш всичко това

Аз пък ви бих последния кръг - пирова победа, но победа и то въпреки, че от известно време правя луди експерименти с нападението и капитаните, щото търся изненади. Справка: капитаните ми в последните 2 кръга са ми донесли общо 6 точки. и това с удвояване и при положение, че са играли по 2 мача, като и в двата влизаха като резерви в края. и докато за Торес до известана степен бе оправдано, то за Замора Да вкараш Гудьонсен титуляр и замора да му е резерва, при положение, че не е контузен, че и една асистенция му отмениха. Но така е с рисковете в края - обикновено губиш, защото играта се решава Януари-февруари-март, а не април. феноете на Арсенал най-добре биха ме разбрали

П.С. Колец, ако искаш - прати сметка на лични. Знам, че си фаталист, ама и да стане ултра-мега-хипер чудото и да мина преди теб - това теоритично е възможно: само трябва да направиш около 40 смени следващият кръг, а това не е прецедент - полки го правеше за Хаки миналата година, та дори и така да стане - няма да искам да ми връщаш парите. спечели си ги честно. Е, и смалко късмет
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Е не е така. Все още имаш доста реален шанс.

Това дърво Каут го ненавиждам, защото най-вероятно и следващия кръг ще играе напдател, ако кончето не се възстанови.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          е, аз пък съм като Ман Сити - имам най-много кинти, ама не съм първи и няма кой да си купя, щото всико дето се продава на пазара са дървета. А и си нямам късметец - Торес направи за 20 минути повече точки отколкото за предишните 5 кръга Нищо, де, тази година отдавна я отписах, но догодина се връщам с пълни сили. Стискам ти палци, но макар да вадиш страшен късмет с дървото от Фрийк Брадърс- Каунь, пак нямаш шанс срещу Колеца, просто е много напред, макар че топка е, а и малките играяи правят поне толкова точки, колкото и големите. Успех
          Е... с Бербатов беше късмет... сега с Каут пак късмет... малко по-сериозно, плийз
          И аз съм на мнение, че Никола в двойния кръг на практика спечели този сезон, но и аз като Арсенал - докато имам теоретичен шанс ще се пробвам да го настигна (само дано не съм със същия успех като тях, че взеха да ме плашат с представянето си последните няколко кръга )
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Така ще кажеш....
            Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            не съм - един от двамата гласували за теб съм(все пак съм реалист) , просто в човека е заложено да симпатизира на по-слабите

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
              Груец, и ти ли си срещу мен бе?
              не съм - един от двамата гласували за теб съм(все пак съм реалист) , просто в човека е заложено да симпатизира на по-слабите
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Груец, и ти ли си срещу мен бе?

Коментар

Така е! Вече съм в ролята на Арсенал или Челси
                  е, аз пък съм като Ман Сити - имам най-много кинти, ама не съм първи и няма кой да си купя, щото всико дето се продава на пазара са дървета. А и си нямам късметец - Торес направи за 20 минути повече точки отколкото за предишните 5 кръга Нищо, де, тази година отдавна я отписах, но догодина се връщам с пълни сили. Стискам ти палци, но макар да вадиш страшен късмет с дървото от Фрийк Брадърс- Каунь, пак нямаш шанс срещу Колеца, просто е много напред, макар че топка е, а и малките играяи правят поне толкова точки, колкото и големите. Успех

Коментар

• Аз съм нещастен щото и 3мата ми нападатели вкараха голове пък аз сложих халф за капитан...защото ще играе 2 мача

Коментар

• Евалата много добро решение за капитан на Каут.

Аз мамка му взех Керъл специално, за да го сложа капитан този кръг.

Коментар

Най-вероятно си взел Демпси и си го сложил капитан.

Аз още се чудя за -4... като цяло отборите с два мача не са атакуващи и не знам, дали ще има много голове.

Аз май ще рискувам с VDV.
                        И аз рискувах с халф, който ще изиграе само 1 мач.... Дирк Каут

От Фулъм си взех Шварцер (надявам се на поне 1 суха мрежа) и си имах в отбора Дембеле.

Продадох Бербатов, което виждам, че е било правилно решение

Коментар

Започвам този кръг с -4 точки и много рискован избор за капитан... дано рискът ми се оправдае
                          Най-вероятно си взел Демпси и си го сложил капитан.

Аз още се чудя за -4... като цяло отборите с два мача не са атакуващи и не знам, дали ще има много голове.

Аз май ще рискувам с VDV.

Коментар

• Започвам този кръг с -4 точки и много рискован избор за капитан... дано рискът ми се оправдае

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                              А бе не знам за капитан, ама гледай да сложиш повече играчи на Евертън... Чух че щели да носят доста точки тоя кръг
                              Сакън моля те!

Коментар

За първи път този сезон нямам абсолютно никаква представа кой да сложа капитан...
                                А бе не знам за капитан, ама гледай да сложиш повече играчи на Евертън... Чух че щели да носят доста точки тоя кръг

Коментар

Working...
                                X