IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 50 е идеално. Аз предлагам следната структура.

1. 75%
    2. 15%
    3. 10%

Иначе може да си направим и междинна награди за месечен пърформънс. Там, обаче трябва да има някакви ограничения, защото ако някой види, че не е близо до топ3 може да прави по 5 смени всеки кръг и да прави отбор за съответния кръг.
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
      Дайте за догодина да се разберем какво ще правим.
      Аз участвам на 50 лв вход, само трябва да постигнем съгласие на кои позиции ще се плаща и дали само за крайния резултат или и някакви междинни награди...... и да си изберем касиер
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Дайте за догодина да се разберем какво ще правим.

Коментар

• И при мен има 2 точки от резервите, но от Сити имам само Туре, така че ще изостана още. Печеля калъфката отвсякъде

Коментар

• Е на теория е възможно и това да стане, но е малко вероятно.

На мен ми влизат още две точки от скамейката и чакам Силва и Туре.

Коментар

Мисля, че трябва да стане чудо в последния кръг, за да ме мине Хакинен.

Дайте да мислим схеми за догодина.
              Така е, много слаб кръг записах. Трябва да се случи нещо аналогично на победи на Блекбърн и Блекпул срещу вас в последните 2 кръга на PL, за да успея да стопя над 30 точки разлика...

Коментар

• Мисля, че трябва да стане чудо в последния кръг, за да ме мине Хакинен.

Дайте да мислим схеми за догодина.

Коментар

• Финалето ще го гледам в Мърфис, ако си намерите места идвайте.

Коментар

Груец, за мен е по-важен социалния ефект от тази лига, а не до толкова парите. Така, че когато можеш тогава ще се види да ми дадеш парите и аз от своя страна да те почерпя.
                    ок, съгалсен. Все пак може да организираш нещо за финалето, ама по-отрано, че сега съм в особено положение Аз също съм за ефекта - просто без пари (пък били те и 2 лева), няма много смисъл да се самодоказвам - миналата година бих и във фентъзито на Шипъ и във фентъзито на Световното, та крастата съм си я начесал
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Груец, за мен е по-важен социалния ефект от тази лига, а не до толкова парите. Така, че когато можеш тогава ще се види да ми дадеш парите и аз от своя страна да те почерпя.

Коментар

Ами то ще се разбере в последствие, колко човека ще бъдем. До колкото си спомням бяхме се събрали бая хора първия път?
                        бая, бая, таман 6 човека - аз, ти, полки, хаки, греъм и вече не помня още кой. Та и 6 човека си е ок - това са 300 кинта все пак, стигат за награден фонд. Е, ако са повече - още по-добре, ама нали инвеститорите не били харазтни типове и търговията с акции на БФб била по-предвидима от мачовете в Шипъ и така
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Аз лесно ще ти пусна сметката, но как ще ти пусна двете бири. Ако искаш може да се видим днес след работа да почерпиш.
                          днес не става - ще раздавам покани за сватбата Може да се разберем така - прашам ти 50 кинта по сметка, а си правим сбирка за финала на ШЛ и ти черпиш бира (мога и тогава да ти дам парите, кеш). Може и друг вариант

На 50 кинта съм ок, ама не знам колко други участници ще има. Ако искаш да пуснем за зарибявка на 20 кинта, пък ако народът е навитак, ще ги вдигнем на 50 кинта, а

Коментар

• Ами то ще се разбере в последствие, колко човека ще бъдем. До колкото си спомням бяхме се събрали бая хора първия път?

Коментар

• Аз ще участвам по всяка вероятност, но това с междинните награди леко губи смисъл, ако платената лига се състои само от Никола, Грую и моя милост

Коментар

• Иначе най-добре е да сме с по един отбор. Така ще бъде най-честно според мен, но както решите. Аз предлагам по 50 лева да играем. Това са две KFC-та баси... Така ще има и повече пари за седмичната класация.

Коментар

Working...
                                X