момци, искам да обява, че не съм закупил Барбукоглу и съм си взел Тевес за капитан - надявам се така да помогна на нашия борсук, който все пак е българин, макар и родоотстъпник!!!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеТова е следствие от смяната в мениджъра. Пардю явно има по-голямо доверие на Бартън, докато Хътън имаше по-голямо доверие на Нолан.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Това е следствие от смяната в мениджъра. Пардю явно има по-голямо доверие на Бартън, докато Хътън имаше по-голямо доверие на Нолан.
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеВеднага ти давам обаче друг пример в тази насока - дузпите в Нюкясъл ги бие Нолън, но на мача с Арсенал ги би Бартън, а Нолън си играеше.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Хубаво, няма да споря, всеки си има гледна точка. не оспорвам първото ти място - заслужено си е отвсякъде, само казвам, че отбор на 100 милки спокойно бие такъв за 110, в което няма логика и си е чист късмет, но да не повтарям като папагал едно и също. примерите, които си дал не са най-удачните, но наична на разсъжденията ти е верен. Веднага ти давам обаче друг пример в тази насока - дузпите в Нюкясъл ги бие Нолън, но на мача с Арсенал ги би Бартън, а Нолън си играеше. От друга страна трябва много добро познаване на отборите - не само кой бие дузпите, но и кой е втори и даже трети изпълнител + да разбереш на кои играчи дават най-много бонуси, а там системата за раздаването им е тотална мъгла - примерно миналата година редовно Киргиакос вземаше по 3 точки бонус за играта си - за мне без логика, ама..... освен това е много лесно да взмеш някой като ВДВ, ама точно кога ще се счупи е Божа работа - щото той се чупи и на тренирвки, и точно преди мач, и на мач и т.н. та там също си е късмет. Абе всеки си има мнение - догодина пак ще си говоримNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Груец, няма как да ме убедиш че тази година първенството е слабо. Айде на мен не ми вярвай, но поне се съгласи с мнението на футболните мениджъри в Англия. Все си мисля, че те разбират доста повече от нас.
Иначе точките на играчите тогава бяха други. Тогава един играч можеше да вземе до 5 точки бонус, като головете на халфовете бяха по 6 точки. Мисля, че и асистенциите бяха повече, но не съм сигурен. Забравяш да включиш и чистите мрежи. които не бяха хич малко тогава.
Много грешиш, ако си мислиш че всяка година ще точкуват най-много по-скъпите играчи. Точкуват, тези които са замесени в изпълнението на повече статични положения и са в добра форма.
1. Адам
2. Нани
3. Бейнс
4. ВДВ
5. РВП
6. Н Зобиа.
Всичките тези са евтини спрямо това, колко точки носят. Това, че Ламапрд те направи шампион миналата година, не означава, че ще те прави шампион всяка година. През един от сезоните примерно най-много точки се правиха от защитници. Просто нямаше толкова голове и с един адекватен потбор се правиха супер много точки тогава играх с 5-4-1.
Но тогава и чистата мрежа беше повече точки. Идеята ми е че трябва да сме по-flexible и да не очакваме, че това което е било неизменно ще се повтори. Примерно догодина, който няма Рууни от началото на сезона ще е пътник. Free tip.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеВсе още не мога да разбера, защо футболните фенове считат, че първенството е слабо. Не гледате ли интервюта с мениджърите на отборите в Англия, които непрекъснато казват, че първенстовото е станало изключително трудно тази година.
Относно Нани и Лампс. Просто Лампард направи слаб сезон, заради хернията. Нямаше пълноценна предсезонна подготовка, в последствие последва операцията и усложненията след нея. Нани от своя страна направи страхотен сезон, като беше и щатен изпълнител на почти всички статични положения, когато Рууни беше контузен. Отново нищо общо с късмета. Не знам, защо тръбиш само за точките на Лампард. През 2008/2009 Кристиано Роналдо имаше два пъти повече точки от точките, които имаше Лампс през миналата година.
Аз се кефя много на точките, които донесе Адам.
Мерси Хаки.
П.С. За съжаление няма как да видя мангалдо колко точки е имал 08/09, но със сигурност:
1.Първо говориш за 2007/08, щото тогава има 31 гола и 7 асистенции от 34 мача
2. Дори да го броим полузащитник, това прави общо 244 точки от голове, асистенции и мачове. Дори и да му добавя по 3 точки на всеки мач бонус и по оше 1 за 0 допуснати гола (нито едно от горните не е вярно, но нейсе, нали си говорим на ангро), то тотално най-абсолютния му максимум би бил 380 точки, което сравнено с 284 точки на Франки миналата година, просто няма как да е 2 пъти, нали
та така, де, просто да не хвърляме цифри на ангро, все пак сме горе-долу интелигентни хора и можем да проверим някои работиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеПричините са комплексни, като най-голяма част от тях произхожат някъде от Глазгоу
Но това, че тази година играчите като индивидуално представяне са по-назад в сравнение с предходната не е причината Никола да е преди нас в класирането, а чисто и просто той е взимал най-правилните решения през сезона и затова печели. Поне аз така гледам на нещата.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Все още не мога да разбера, защо футболните фенове считат, че първенството е слабо. Не гледате ли интервюта с мениджърите на отборите в Англия, които непрекъснато казват, че първенстовото е станало изключително трудно тази година.
Относно Нани и Лампс. Просто Лампард направи слаб сезон, заради хернията. Нямаше пълноценна предсезонна подготовка, в последствие последва операцията и усложненията след нея. Нани от своя страна направи страхотен сезон, като беше и щатен изпълнител на почти всички статични положения, когато Рууни беше контузен. Отново нищо общо с късмета. Не знам, защо тръбиш само за точките на Лампард. През 2008/2009 Кристиано Роналдо имаше два пъти повече точки от точките, които имаше Лампс през миналата година.
Аз се кефя много на точките, които донесе Адам.
Мерси Хаки.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Причините са комплексни, като най-голяма част от тях произхожат някъде от Глазгоу
Но това, че тази година играчите като индивидуално представяне са по-назад в сравнение с предходната не е причината Никола да е преди нас в класирането, а чисто и просто той е взимал най-правилните решения през сезона и затова печели. Поне аз така гледам на нещата."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАпропо, таз годишния победител сред играчите във фентъзито (Нанистия) ще има 1/3 по-малко точки от миналогодишния (Лампард) - кво ще кажеш за това? Късмет? Слабо първенство?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеГруец, всички го имаме този проблем седи мирен. Проумей, че късмета е малка част от тази игра.
Коларов - Мачът срещу Стоук за The FA, нормално е да му даде почивка.
Джоуйру - Връщането на Вермалайнен
Луиз - Може би единствената изненада, но пак има логика да не играе, защото направи доста мачове.
Хут - Като Коларов мача срещу Стоук за FA Cup = това, че имаше контузия и до последния мач не се знаеше, дали ще вземе участие във финала.
Така, че не се оправдавай с липсата на късмет. Просто не си обмислил нещата докрай. Аз прибързано взех Джойру...... моя грешка. Не липсва на късмет.
Джуру - ами оказа се, че е контузен. Инфо за това - никакво. Та Вермаален е последната причина за неиграта на Джору, Просто късмет
Луиз - и сам си го написал. Нелогично. Късмет
Хут - никъде няма инфо за контузията му, а и си игра за финала 90 минути. Ако толкова му е било зле щяха да го сменят, ама не. Но да речем, че е било логично. Аз лично не виждам логика, ама щом казваш
Коларов - почти несменяем титуляр в последните 10-15 мача. И изведнъж от цялата защита на Шити, играла срещу Стоук за купата, само той не игра за първенството Викаш не съм ги обмислил - че аз отде да знам, че само и единствено Коларов няма да играе и ще му се даде почивка, при положение, че всички други са на линия, а мача си е важен за Шити. Някои не сме рода с Манчини, че да можем да правим правилните изводи, нали. И тук - късмет.
Та от 4-те ти довода, само един горе-долу става (аз затова го бях сложил и резерва), а другите 3 - нъцки. Късметът е неотделима част от тази игра - показах ти го с избора на Хаки на Кауня, показвам ти го и сега. Иначе тази игра е елементарна, при нормално развитие де - първо правиш кинти, след това си купуваш силните играчи, които отборите без кинти не могат да си купят и мажеш
Апропо, таз годишния победител сред играчите във фентъзито (Нанистия) ще има 1/3 по-малко точки от миналогодишния (Лампард) - кво ще кажеш за това? Късмет? Слабо първенство?Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Груец, всички го имаме този проблем седи мирен. Проумей, че късмета е малка част от тази игра.
Коларов - Мачът срещу Стоук за The FA, нормално е да му даде почивка.
Джоуйру - Връщането на Вермалайнен
Луиз - Може би единствената изненада, но пак има логика да не играе, защото направи доста мачове.
Хут - Като Коларов мача срещу Стоук за FA Cup = това, че имаше контузия и до последния мач не се знаеше, дали ще вземе участие във финала.
Така, че не се оправдавай с липсата на късмет. Просто не си обмислил нещата докрай. Аз прибързано взех Джойру...... моя грешка. Не липсва на късмет.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Ебати бъзика - от 5 защитника (всичките твърди титуляри за отборите си, освен може би коларов, но и той беше несменяем до снощи) ми е играл само 1 После нямало късмет, а Догодина като стратираме новата лига, ще поствам след всеки кръг на кой, колко му е помогнал късмета и ще правя алтернативно класиранеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение50 е идеално. Аз предлагам следната структура.
1. 75%
2. 15%
3. 10%
Иначе може да си направим и междинна награди за месечен пърформънс. Там, обаче трябва да има някакви ограничения, защото ако някой види, че не е близо до топ3 може да прави по 5 смени всеки кръг и да прави отбор за съответния кръг.
Аз не съм убеден, че трябва да има месечна награда - и без това първите 3-ма ще имат поне 7-8 първи места в месечните класации.
Та ок на 50 кинта, без месечни калсации и на разпределение примерно 60/30/10 - все пак да не е толкова драстично между първо и второ място - но ако искате и на Колеца по схемата става.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар