If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Момчета вече сме 11 парчета в лигата, от които 5 платени 6 на кубертеновия принцип, чакам само Колчо да каже дали ще участва и ако не ще - утре ще ви пусна сметка за превод на парите.
За платените, понеже сме достатъчно малко като народ 5 или 6 човека, то предлагам победителя да вземе 200 кинта, а играчът с най-добър резултат в единичен кръг (като се приспаднат точките за направените смени) да вземе 50 или 100 кинта (ако Колчо се включи). Съгалсни листе? Защото иначе става доста сериозно разводняване и няма много сми при сегашната ни бройка.
П.С. Ще се пробвам да пусна нова анкета с участниците в платената и да видим кой ще е фаворите на публиката за спечелване на наградата и съотвено дали ще познае
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Тази година ще се играе с евтинджос играчи, така че гледй да се ориентираш навреме, за да не допуснеш грешката от миналата година.
Като цяло в момента е много интересно какво ще стане с Тевес, Фабрегас и Насри. Ако и тримата напуснат отборите си ще има доста интересни възможности.
да, скъпичко е всичко, но аз съм понаправил некъв баланс между скъпня, средна класа и евтинджос, пък да видим какво ще стане Тези горните 3 засега не са ми в отбора - твърде са ми спорни и тримата за момента. Играчите на Манчо също са ми много спорни (в нападение и полузащита) - хем са ного скъпи всичките, хем не знам кой доколко ще е титуляр и няма да е с тренерска контузия Сложничко ще е в началото и ще си е малко хазарт, но пък тогава ще е големият риболов
П.С. Нещо за кинтата не се доразбрахме, че после зачезвам с почивки и ще ми е малко по-трудно с плащането, макар че аз принципно съм ЗА, каквото и да изберете, така че ме бройте сигурно.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар