Марине, стой си в тази лига тя ще основната. Другата ще е лежерна.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеOki.
Довечера ще направя нова лига и ще напиша кода тук.Last edited by marinbg; 12.08.2011, 16:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАко искате ще направя още една лига, в която да се джойнат, хората които искат да цъкат и другия вид?Life won't wait for you.
Коментар
-
То реално трябва да се направи нова лига и тази да се изтрие. И аз честно казано не искам да играя другата, защото тя няма нищо общо с фентъзито, което играем. Там може да си на 1 място, обаче на нормалното фентъзи да си на 5то. Има много късмет и е по-тъпа.
Ако искате ще направя още една лига, в която да се джойнат, хората които искат да цъкат и другия вид?The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Няма да има повече отменени мачове. От Тхе ФА потвърдиха, че всичките 9 мача ще се играят.
Иначе се гответе за total ownage момци.
Ако искате мога да пусна и от новия вид лиги, но тя не е толкова интересна честно казано, но както кажете.
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДругари във фентъзито има лиги, които играят по класическия вариянт на кръгове всеки срещу всеки.И се прави класиране по голова разлика и точки.Има ли опция и наш'та лига да стане така?Ще е по-яко ми се струва.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДругари във фентъзито има лиги, които играят по класическия вариянт на кръгове всеки срещу всеки.И се прави класиране по голова разлика и точки.Има ли опция и наш'та лига да стане така?Ще е по-яко ми се струва.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
и аз уж съм готов, ама май ще правя още корекции, т.е. до последно ще чакам да видя какво ще се отмени като мачове и т.н.
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЗа сега е отменен само Тотнъм - Евертън, като на този етап не се знаел, дали ще има други отменени мачове.
Иначе и моя отбор е готов.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Моят е готов, но може да се наложи да правя промени преди първите мачове (докато все още няма ограничения за това) и в тази връзка някой може ли да сподели каква точно е ситуацията около лондонските мачове този уикенд... има ли яснота дали ще се играят или ще бъдат отложени? И ако не, кога се очаква да се вземе окончателно решение по този въпрос?"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеДоколкото виждам двете възможности, които обсъждате са:
- всичко за победителя;
- нещо за най-силния седмичен резултат и всичко останало за потребителя;
Аз съм за втория вариант, като въпросното "нещо" предлагам да бъде 50 лв, а останалото да отиде за победителя.
P.S. Според анкетата съм пълен аутсайдер... Мисля си дали да не пусна ЛС до няколко активисти от темата "Политика" и довечера да имам примерно 5000 гласа
Честно казано не виждам проблем да е с 2 награди - така хем ще има тръпка до края, хем, от друга страна, в повечето случаи тази награда също се печели от победителя,. така че пак си е ок. успех на всички...
за второто мястоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Доколкото виждам двете възможности, които обсъждате са:
- всичко за победителя;
- нещо за най-силния седмичен резултат и всичко останало за потребителя;
Аз съм за втория вариант, като въпросното "нещо" предлагам да бъде 50 лв, а останалото да отиде за победителя.
P.S. Според анкетата съм пълен аутсайдер... Мисля си дали да не пусна ЛС до няколко активисти от темата "Политика" и довечера да имам примерно 5000 гласаLast edited by Hakkinen; 11.08.2011, 10:21."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
Коментар