IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Абе Груйче бе може ли капитан да сложиш Лампард.......
    че що да не го сложа, нали бие дузпите в челси, а и имаше доста добри резултати в контролите? Ти що си мислиш, че с бездарния Силва ще прокопсаш

Много е смотана новата версия на лигата - похвалих я в началото, но явно са много зле, нищо не се отваря като резулати, хеле пък за лайв!?!?!

Апропо Чукотките и деХеа вече ме вурнаха с 50 еврарки назад
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Абе Груйче бе може ли капитан да сложиш Лампард.......
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• абе само аз ли имам проблеми със сайта и не виждам какво е станало с вчерашните мачове, като точки на играчите в тях? Въобщр супер смотано са ги направли сайта втази насока, уникална боза и много далече от истината. Няма и лайв ъпдейти какво става по мачовете - кой вкрарал гол, асистенция и т.н. Отврат - дано да се дължи на размириците, щото иначе ще е много кофти
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• И аз имам проблеми със сайта.Явно ще си остана с промените от вчера.
          Life won't wait for you.

Коментар

• То хубаво, ама вчера пропуснах тая работа, а сега явно целия свят влиза в сайта и греда... Не мога да пробия да се регистрирам. Надявам се да стане все пак и да се джойн-на. Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от rossen Разгледай мнение
              Кво ще рече платените...
              А ясно, ще прочета по-долу.
              ми от платените, няма проблем
              супер таксата е 50 кинта, победителя взема 250 кинта, най-добрия седмичен взема 50 кинта- ок ли си, за да ти пратя сметка за превод?

Аре момци, аз въртях до последнои промени, пък да видим как ще тръгнем, че много незивестни нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                Абе защо всички галсувате за Колчо (тук на манипулация ми мирише) - даже не се е регнал още
                Колчо е като кандидата за президент на ГЕРБ.Чака до последно
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от man_united Разгледай мнение
                  Айде - юруш на маслините!

Включвайте повече играчи на Юнайтед, че тази година пак сме шампиони
                  А кои са ви титулярите?
                  Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Аз за първия кръг взех трима от Сити, защото предполагам, че Суонзи малко или много ще играят ролята на боксова круша този сезон, пък и тези неудачници Сити имат да се извиняват на феновете си за идиотизма от последните минути на мача миналата Неделя
                    Всъщност аз и миналата година си мислех нещо подобно за Блекпул, а те взеха, че ни биха 2 пъти, така че нищо не се знае
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Айде - юруш на маслините!

Включвайте повече играчи на Юнайтед, че тази година пак сме шампиони

Коментар

• Кво ще рече платените...
                        А ясно, ще прочета по-долу.
                        ми от платените, няма проблем

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                          Офффф, вече почвам да му губя края в коя лига трябва да съм... Никола пусни го на лични, ако е за лични, или е комън, вече наистина ми бяга! Грую, пратих ти 50 кинта, ей!

да, пратил си ми - получих ги и от теб, и от хаки, с Никола ще се видим другата седмица, а с полки - след 2 седмици, така че всичко е ок.

Полки, ти с кой отбор играеш, ва шашкън?

Абе защо всички галсувате за Колчо (тук на манипулация ми мирише) - даже не се е регнал още

Коментар

• Първоначално изпратено от rossen Разгледай мнение
                            Дайте код де, ако търсите още, разбира се
                            търсим разбира се, кода е:

20815-37895

Адреса е:http://fantasy.premierleague.com/

Ти от платените или от безплатните искаш да си?

Коментар

• Дайте код де, ако търсите още, разбира се

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                                Марине, стой си в тази лига тя ще основната. Другата ще е лежерна.
                                И моля никой да не гласува за мене, че да може да няма никой познал в анкетата!

Коментар

Working...
                                X