Груйче, колко смени ще си през идния кръг?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениехайде и ти по моя път - сега колеца ще ти се смее
P.S. Едва ли. Той теб те бъзика за фентъзито, а мен за Ливърпул. Има си принципи"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеНаложи ми се да прибегна до -8 точки тази седмица
Сега съм в дилема Бейл или Мата да бъде капитан...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеТози Бейл е бахти машината в последните си 4 мача вкара 7 гола или нещо такова, не разбирам защо остана в Тотнъм трябваше да го продадат
За следващия кръг си го купувам, дори се чудя да го сложа ли капитан и да имам малко успокоение ако Арсенал пак загубят...въпреки че вярвам че този път играчите на Венгер няма да го разочароват...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеА ти си по-нагъл и от Доган, брато. Значи когато някой направи някакъв хитър е ход е тотален късмет, а когато ти направиш някакво малоумие, което ти се изплаща в един от 10 пъти е гениалност. Ясно.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеабе, лавино, как може ушко да не ти е капитан с тези прогнози, че даже да го нямаш и в тбора си Иначе мен доста ме прееба с този мач, чисто финансово - бях го играл 1:3 и 2:2 с гол на бейл и пак се бях наточил за 3-цифрени печалби със символични залози, ама този гол ме разби Но пък почти настигнах маринския и ако не си бях купувал защитник, а бях играл с 10 човека, вече щях да съм го изпреварил, ама нали да слушам Колеца Някой може ли да ми каже защо бейл няма и асистенция, при положение, че топката не беше подадена в накзателното поле от никой от тотенхамите на сигурдсон, а имаше карамбол със защитниците на ападната шунка
За следващия кръг си го купувам, дори се чудя да го сложа ли капитан и да имам малко успокоение ако Арсенал пак загубят...въпреки че вярвам че този път играчите на Венгер няма да го разочароват...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениее, точно за касорла няма никакъв късмет -The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеГруйче дай ми логично обяснение, защо взе Касорла? Нереален калитар си ей! хахаха
Иначе Бейл няма асистенция, защото топката рикошира в гърба на на някакъв играч на Тотнъм.
Сега е много какъв капитан ще се сложи през идната седмица.
Ето, сега пак без никаква доза късмет съм разкарал персийчето - просто не ми е нужен: няма да играе срешу норич, освен ако съра не е кръгъл идиот и не е отписал тотално шл, а след това има празен кръг - за чий ми е да държа 14 милиона безполезни? Вече дали заместника му ще се справи и дали ще направя и още една смяна - е, това вече е до много голяма степен късмет, така както в последния момент смених играч на соунси с такъв на рединг и в крайна сметка от 3-ма играчи на рединг съм реално минус 4 точкиLast edited by Грую Груев; 26.02.2013, 11:07.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеабе, лавино, как може ушко да не ти е капитан с тези прогнози, че даже да го нямаш и в тбора си Иначе мен доста ме прееба с този мач, чисто финансово - бях го играл 1:3 и 2:2 с гол на бейл и пак се бях наточил за 3-цифрени печалби със символични залози, ама този гол ме разби Но пък почти настигнах маринския и ако не си бях купувал защитник, а бях играл с 10 човека, вече щях да съм го изпреварил, ама нали да слушам Колеца Някой може ли да ми каже защо бейл няма и асистенция, при положение, че топката не беше подадена в накзателното поле от никой от тотенхамите на сигурдсон, а имаше карамбол със защитниците на ападната шунка
Иначе Бейл няма асистенция, защото топката рикошира в гърба на на някакъв играч на Тотнъм.
Сега е много какъв капитан ще се сложи през идната седмица.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеАз тази седмица,помежду целия цирк и работата ми, така и нямах време да прочета прогнозите и мненията за кръга. Залагам на Уолкот да не може KFC да дръпне много ...въпреки че се притеснявам че Бейл пак ще вкара 2 гола на Вест Хам и ще изгубим 4-тото място ама нема да го взема..Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Аз тази седмица,помежду целия цирк и работата ми, така и нямах време да прочета прогнозите и мненията за кръга. Залагам на Уолкот да не може KFC да дръпне много ...въпреки че се притеснявам че Бейл пак ще вкара 2 гола на Вест Хам и ще изгубим 4-тото място ама нема да го взема..Last edited by Avalanche; 22.02.2013, 23:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАз за сега съм с Уолкот капитан. Малко рисково в сравнение с РвП, ама какво да се прави.
Коментар
Коментар