IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Груйче, колко смени ще си през идния кръг?
    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Всички сте отново по -4... грам не ви е ясна играта момци.

Сега очаквам и идния кръг всички да сте по -4..

Коментар

• Кой сега ще каже, че тъъъъъъкмо решил да купи Кагава ама пусти късмет се решил да купи нЕкой друг
        Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
          хайде и ти по моя път - сега колеца ще ти се смее
          Трите трансфера са насочени към мачовете през целия предстоящ месец и според мен си струваха точките, но дали съм прав ще покажат следващите няколко седмици

P.S. Едва ли. Той теб те бъзика за фентъзито, а мен за Ливърпул. Има си принципи
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
            Наложи ми се да прибегна до -8 точки тази седмица
            Сега съм в дилема Бейл или Мата да бъде капитан...
            хайде и ти по моя път - сега колеца ще ти се смее
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
              Този Бейл е бахти машината в последните си 4 мача вкара 7 гола или нещо такова, не разбирам защо остана в Тотнъм трябваше да го продадат

За следващия кръг си го купувам, дори се чудя да го сложа ли капитан и да имам малко успокоение ако Арсенал пак загубят...въпреки че вярвам че този път играчите на Венгер няма да го разочароват...
              жеуезо е, аз бях замалко да те послушам като го каза, ама пусто нали обичам да залагм на сигурно, пък и мача им беше като гости и т.н. Машина е - ако моу се задържи в реал, купят бейл и фалкао (то фалкао може и да не им трябва, но все пак) и гела не напусне, не виждам кой може да ги спре. 300 ти месовци са пуснат, все тая
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Наложи ми се да прибегна до -8 точки тази седмица
                Сега съм в дилема Бейл или Мата да бъде капитан...
                "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                  А ти си по-нагъл и от Доган, брато. Значи когато някой направи някакъв хитър е ход е тотален късмет, а когато ти направиш някакво малоумие, което ти се изплаща в един от 10 пъти е гениалност. Ясно.
                  хайде сега пък наглост - просто ти казвам, че си го купих, защото нямах друга опция (това не е късмет, а преценка). Дали ще вкара или ще разочарова - е, това вече до много голяма степен е късмет, но не съвсем точно: късмет е, когато някой избушеняк за 4 милки запише клийн шийт, резонен късмет (и все пак късмет, макар и с логика) е когато фелайни направи 15 точки, при положение, че за предишните 10 кръга никога не е правил двуцифрен резултат, но все пак е в топ 10 на полузашитниците, така че има логика (късмет е когато го сложиш за капитан точно в тези 15 точки - видно е и че след това няма двуцифрен резултат), а късмет, в следствие на логика е, когато си купиш полузащитник от топ 5, който има мач срещу един от отбрите с най-слаба защита. Виж ако го бях сложил капитан вместо уолкът (което не логично, все пак уолкът играе по-напред и е в по-добра форма) - е, тогава можеш да ми кажеш, че е късмет и аз щях да си го призная. Странна ми е логиката ти понякога

Коментар

абе, лавино, как може ушко да не ти е капитан с тези прогнози, че даже да го нямаш и в тбора си Иначе мен доста ме прееба с този мач, чисто финансово - бях го играл 1:3 и 2:2 с гол на бейл и пак се бях наточил за 3-цифрени печалби със символични залози, ама този гол ме разби Но пък почти настигнах маринския и ако не си бях купувал защитник, а бях играл с 10 човека, вече щях да съм го изпреварил, ама нали да слушам Колеца Някой може ли да ми каже защо бейл няма и асистенция, при положение, че топката не беше подадена в накзателното поле от никой от тотенхамите на сигурдсон, а имаше карамбол със защитниците на ападната шунка
                    Този Бейл е бахти машината в последните си 4 мача вкара 7 гола или нещо такова, не разбирам защо остана в Тотнъм трябваше да го продадат

За следващия кръг си го купувам, дори се чудя да го сложа ли капитан и да имам малко успокоение ако Арсенал пак загубят...въпреки че вярвам че този път играчите на Венгер няма да го разочароват...

Коментар

е, точно за касорла няма никакъв късмет -
                      А ти си по-нагъл и от Доган, брато. Значи когато някой направи някакъв хитър е ход е тотален късмет, а когато ти направиш някакво малоумие, което ти се изплаща в един от 10 пъти е гениалност. Ясно.

Коментар

Груйче дай ми логично обяснение, защо взе Касорла? Нереален калитар си ей! хахаха

Иначе Бейл няма асистенция, защото топката рикошира в гърба на на някакъв играч на Тотнъм.

Сега е много какъв капитан ще се сложи през идната седмица.
                        е, точно за касорла няма никакъв късмет - трябваше да разкарам или стивиту, или уруса. Няма как да разкарам луис, защото нямаше с кой да го заместя (т.е. имаше - с ламберт и резултатът щеше да е същия, но ламнерт имаше гостуване и не ставаше особено) - опции (за този кръг специално, защото от челси и сити няма как да взема игарчи, а дефо е контузен) са ми юнайтед и арсенал: жиру или подолски не са реална опция, защото идея нямам кой ще игаре и като какъв, а от юнайтед си имам вече персийчето. Затова трябваше да сменя стивиту - юнайтед нямат халф, който да си залсужава парите, сити - ок, силва, но имаха мач с челси, а и няма д аимат кръг след седмица и оставаше само арсенал - там имам Уолкът, т.е. остава само Касорла. А за да се убедиш, че не е късмет (т.е. късмет е, както всичко, което става по терените), то погледни ми капитана - ако не смятах, че арсенал ще вкарат една торба голове, щях ли да сложа уолкът капитан?
                        Ето, сега пак без никаква доза късмет съм разкарал персийчето - просто не ми е нужен: няма да играе срешу норич, освен ако съра не е кръгъл идиот и не е отписал тотално шл, а след това има празен кръг - за чий ми е да държа 14 милиона безполезни? Вече дали заместника му ще се справи и дали ще направя и още една смяна - е, това вече е до много голяма степен късмет, така както в последния момент смених играч на соунси с такъв на рединг и в крайна сметка от 3-ма играчи на рединг съм реално минус 4 точки
                        Last edited by Грую Груев; 26.02.2013, 11:07.

Коментар

абе, лавино, как може ушко да не ти е капитан с тези прогнози, че даже да го нямаш и в тбора си Иначе мен доста ме прееба с този мач, чисто финансово - бях го играл 1:3 и 2:2 с гол на бейл и пак се бях наточил за 3-цифрени печалби със символични залози, ама този гол ме разби Но пък почти настигнах маринския и ако не си бях купувал защитник, а бях играл с 10 човека, вече щях да съм го изпреварил, ама нали да слушам Колеца Някой може ли да ми каже защо бейл няма и асистенция, при положение, че топката не беше подадена в накзателното поле от никой от тотенхамите на сигурдсон, а имаше карамбол със защитниците на ападната шунка
                          Груйче дай ми логично обяснение, защо взе Касорла? Нереален калитар си ей! хахаха

Иначе Бейл няма асистенция, защото топката рикошира в гърба на на някакъв играч на Тотнъм.

Сега е много какъв капитан ще се сложи през идната седмица.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                            Аз тази седмица,помежду целия цирк и работата ми, така и нямах време да прочета прогнозите и мненията за кръга. Залагам на Уолкот да не може KFC да дръпне много ...въпреки че се притеснявам че Бейл пак ще вкара 2 гола на Вест Хам и ще изгубим 4-тото място ама нема да го взема..

Коментар

• Аз тази седмица,помежду целия цирк и работата ми, така и нямах време да прочета прогнозите и мненията за кръга. Залагам на Уолкот да не може KFC да дръпне много ...въпреки че се притеснявам че Бейл пак ще вкара 2 гола на Вест Хам и ще изгубим 4-тото място ама нема да го взема..
                              Last edited by Avalanche; 22.02.2013, 23:18.

Коментар

Аз за сега съм с Уолкот капитан. Малко рисково в сравнение с РвП, ама какво да се прави.
                                Кое му е рисковото? Арсенал-АВила вероятно ще някъде 3-1, 3-2, а КПР-Ман Ю клони към 0-0, 0-1...

Коментар

Working...
                                X