IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• е, че то и нашата лига си е за истински пари - даже са по-истински, защото са по моя сметка и знам, че не са виртуални, а си съшествуват реално А басът си е бас и ще бъде уважен в края на сезона, макар че ако ливера вземат, че направят чудото и станат 4-ти, ще е голям кеВ
    Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Мнението ми важи с пълна сила, защото те водя близо 100 точки, както в лигата за истинските пари, така и на личния ни бас.
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Мнението ми важи с пълна сила, защото те водя близо 100 точки, както в лигата за истинските пари, така и на личния ни бас.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Гледам че Маринеца отново е -4.

Ти Груйче ще го последваш ли?
        Ми не, нали ти казах, че си имам план, ако не се объркат нещата с контузии и отложени мачовете
        П.С. Имаш право да злорадстваш и да даваш акъли - нали все пак водиш, но ако не се беше отказал от платената заради глуспоти, мнението ти щеше да тежи повече
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Гледам че Маринеца отново е -4.

Ти Груйче ще го последваш ли?

Коментар

• е, що да съм счупил тъпомера (реално така се получи де) - играят отбор, з акойто оставането в легата е must и друг, който хем е много слаб гост, хем вкарва твърде малко голове. Т.е. класически ъндър с евентуална чиста мрежа, а Самба, който си е сериозен вкарвач, си му беше време за гол и затова го чаках да напарви двуцифрен резултат. Е, сгреших- двуцифрения го направи Вертонген, и си нося последствията: вместо 10, разликата ми с марин е 20 точки, а аз реално гоня него, теб вече те поздравих с победата. Все пак не съм Манчини и не ми плащат за да говоря глупости
            П.С. Гледам вече имаме служебно правителство - нямаше ме 5 дни и виж ти какви промени са настанали
            Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
            Абе Груйче ти счупи тъпомера тази седмица, братле.

Как е възможно да сложиш капитан защитник от отбора, който е на дъното на класирането в шипа, особено когато имаш перфектен избор за капитан каквито са Бейл и Суарез.

Идеален си си обаче. Отборът ти продължава да се качва, като стойност. Много добре.

Коментар

• А и късмета ме прецаква редовно
              Life won't wait for you.

Коментар

Екстра си. Айде догодина вече трябва да се замесиш за титлата.
                Тцъ Последните сезони не няма никакъв.Само временни отблясъци, които се компенсират от недомислици.Чак в събота пообяд видях, че ще играя с непълен състав Ама кьорав карти не играе Добре, че Суарес кърти два кръга подред.В тоя кръг от 32 точки 24 са на него
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                  Другари, много съм доволен от моя капитан последните два кръга.
                  Екстра си. Айде догодина вече трябва да се замесиш за титлата.

Коментар

• Другари, много съм доволен от моя капитан последните два кръга.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                      За другия кръг обмислям да взема Кагава или Руни - кво ще кажете дали ще играят?

Към момента съм по-склонен да взема кагава и да махна Фелайни или Сисоко
                      И аз искам да взема халф на Юнайтед, но абсолютно всички са rotation risk.

Коментар

• За другия кръг обмислям да взема Кагава или Руни - кво ще кажете дали ще играят?

Към момента съм по-склонен да взема кагава и да махна Фелайни или Сисоко

Коментар

• Абе Груйче ти счупи тъпомера тази седмица, братле.

Как е възможно да сложиш капитан защитник от отбора, който е на дъното на класирането в шипа, особено когато имаш перфектен избор за капитан каквито са Бейл и Суарез.

Идеален си си обаче. Отборът ти продължава да се качва, като стойност. Много добре.

Коментар

• Я кажете, кой беше най-добър този кръг?
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Аз пък няма да правя нито един трансфер и ще играя с колкото играча има към момента.

Не ми се правят безмислени трансфери за играчи от посредствени отбори. По-добре да си паза минусите за епичните двойни кръгове, които ни очакват.

Коментар

Груйче, колко смени ще си през идния кръг?
                                между 0 и 1 - ФА ми омотват схемите с незнанието кога ще се играят отложените кръгове. Очаквах голове на суонси и нюкясъл и затова взех Сисоко сега, а от останалите играещи в кръга не съм сигурен, че ми трябва някой, който вече да нямам, пък реално едва ли ще има някой с повече футболисти от мен, които да играят

Коментар

Working...
                                X