Първоначално изпратено от marinbg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнениеКак сте с капитаните тази седмица, Суарез?
Аз май ще пробвам с Мата, че искам да си сложа халф за капитан, а Бейл е контузен. Чудя се дали да взема Кутинио от ливера, добър ли е не съм го гледал цял мач до сега..
Иначе тоя Кутиньо е супер... Догодина ако позаякне в краката и ще е машина.
Коментар
-
На пияндето и аз му мисля едни, не е за разправяне.
Тотална липса на елементарен късмет и за двата ми отбора напоследък. Всичкото играч, дето рита горе-долу добре - контузено, къде физически, къде тренерски!
А и к`ви звезди изгряха в шипа - Тото Котуньо; Вертошенген; еБемтеке; Монреал ли беше, Ванкувър ли... Цигането Червиньо пък взе да уцелва топката от правилната страна и няма да се учудя, ако франсето го остави титуляр, на мястото на Валкотеца.
С пет думи - като не върви, не върви!
Коментар
-
леле, темата е отлетяла чак на 4-та страница - ужасТ
Така, да си кажа поредните клетви - на шотландския @@@@@ ще си спестя какво му пожелавам в личен план, но с манчестър му пожелавам много силна загуба на 1/2 финала от шититу (не искам да му предричам загуба още от челси, защото бенитес трябва да се омита на секундата - чукотките са на много тънък косъм от некласиране за ШЛ, заради някаква измислена факъп и засега ги спасява само бездарието на мосюто). Не може да не пуснеш Евра вече 2 поредни мача и то и двата с клийн пийт, при положение, че това му е най-използвания играч,дори и след тези 2 неиграни мача. От това загубих минимум 12 точки, а на Персийчето какво му желая, заради пропуска в 94-тата (няма такъв бездарник като този - уникален талант иначе) и че ми затри тотото (играх ги 0:2) - мани, мани.
та с две думи - басче, че догодина манчо няма да са шампиони
П.С. Поне маринския ще почерпи накрая на първенството, заради суарезNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеха, ето, намерих те - http://forum.new.investor.bg/forum/s...12622&page=120
Гледам и други интересни пророчества, като например, че не искаш Пръцко, щото щял да спре кариерата на цигането А после слагаше фланелки с 20-ката Или пък полкича с гениалното прозрение, че АВБ няма да завърщи сезона - интересни неща има из аналите, ако се заровиш из тях - и в пряк, и в преносен смисълThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЯ го изрови, че нямам спомен там какво се бяхме хванали, че ми станаха много басовете вече...
Гледам и други интересни пророчества, като например, че не искаш Пръцко, щото щял да спре кариерата на цигането А после слагаше фланелки с 20-ката Или пък полкича с гениалното прозрение, че АВБ няма да завърщи сезона - интересни неща има из аналите, ако се заровиш из тях - и в пряк, и в преносен смисълNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЯ го изрови, че нямам спомен там какво се бяхме хванали, че ми станаха много басовете вече...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеИначе баса ни за пуул с теб е 25 кинта от мен, ако не са в топ 4 и 100 кинта (май бяха 90 и няколко, трябва да изровя с точност коеф) от теб, ако са в топ 4The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАбе за смешни парички си играете.
А за колко ни беше баса за Пуул?
Иначе баса ни за пуул с теб е 25 кинта от мен, ако не са в топ 4 и 100 кинта (май бяха 90 и няколко, трябва да изровя с точност коеф) от теб, ако са в топ 4Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар