IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
    Малко кофти, че и аз съм с него, Груец... Ако не беше с двоен кръг бих сложил на Суарез..
    е, то аз ти казах - на нас ралзиката ни е тейко Валкотя, който очкавам да нашие хеттрик или пък два, другото е еднакво, горе-долу
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
      Малко кофти, че и аз съм с него, Груец... Ако не беше с двоен кръг бих сложил на Суарез..

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
        РВП
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

аз съм с 6, мога да си купя и 7-ми, но не знам доколко си струва. Жалко, че Бейл се контузи, не исках да го сменям, ама А капитанът ми е изненандаващ (или пък логичен, знам ли)
          РВП
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
            Капитани за двойния кръг?
            И по колко играчи с по 2 мача успяхте да наредите? Аз имам петима и се колебая дали да жертвам допълнителни трансфери, за да ги увелича
            аз съм с 6, мога да си купя и 7-ми, но не знам доколко си струва. Жалко, че Бейл се контузи, не исках да го сменям, ама А капитанът ми е изненандаващ (или пък логичен, знам ли)

Коментар

• Капитани за двойния кръг?
              И по колко играчи с по 2 мача успяхте да наредите? Аз имам петима и се колебая дали да жертвам допълнителни трансфери, за да ги увелича
              "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

Аз както забеляза съм заложил да не играе повече от 10-20 минути... В един от мачовете! Просто на Арсенал програмата им е лесна и би било глупаво Венгер да го пусне да играе невъзстановен напълно...
                така е, има доста резон в това, но аз ще чакам да излезе инджъри рипорта и тогава ще реша какви смени да правя, независимо, че това ще ми коства повече наляти кинти за фелаини и евентуален втори/трети (не дай си Боже) трансфер. ще видим - трябва си и малко късмет, а и Арсенал, каквито са ливади, току виж се издънели с Норич и размазали Евертън, колкото и ултра нелогично да звучи това

Коментар

Ами всичко зависи от Валкотя - дали ще се оправи, дали ще играе...
                  Аз както забеляза съм заложил да не играе повече от 10-20 минути... В един от мачовете! Просто на Арсенал програмата им е лесна и би било глупаво Венгер да го пусне да играе невъзстановен напълно...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    И на мен това ами направи впечатление когато видях, че играя с него Това ми беше идеята да предложа хед-ту-хед лига.Има и такива моменти
                    а точно това ми беше идеята, поне на меркантил като мен, лигата да е безплатна

Коментар

От една гледна точка е така, но... От гледна точка на avalanche - да имаш най-много точки от всички overall и да си на 13-то място (със 1838 точки) е къде-къде по-куцо от 7-мо място с 1616 точки... Воала - това пък е хубавата гледна точка за тебе!
                      И на мен това ами направи впечатление когато видях, че играя с него Това ми беше идеята да предложа хед-ту-хед лига.Има и такива моменти
                      Life won't wait for you.

Коментар

Следващият кръг е много важен, ако аз избера правилен капитан а вие с Груеца не уцелите разликата става 50 точки и ще ви е трудно. Ако обаче стане обратното може даже да се наложи да гоня някой от вас, или и двамата...
                        Ами всичко зависи от Валкотя - дали ще се оправи, дали ще играе, и дали изобщо ще направи нещо, щото Фелаини всички ще го купят, а Касорла всички го имаме

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                          Да имам втори резултат за кръга и да се падна в хед-ту-хед лигата с човека с най-добър резултат ...... Баси.
                          От една гледна точка е така, но... От гледна точка на avalanche - да имаш най-много точки от всички overall и да си на 13-то място (със 1838 точки) е къде-къде по-куцо от 7-мо място с 1616 точки... Воала - това пък е хубавата гледна точка за тебе!

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                            какво те интересува кюстендилската слива ..................... гледай аз или груйчо да не те изпреварим, че като те гледам май спука гумите в последните кръгове...
                            Следващият кръг е много важен, ако аз избера правилен капитан а вие с Груеца не уцелите разликата става 50 точки и ще ви е трудно. Ако обаче стане обратното може даже да се наложи да гоня някой от вас, или и двамата...

Коментар

• Да имам втори резултат за кръга и да се падна в хед-ту-хед лигата с човека с най-добър резултат ...... Баси.
                              Life won't wait for you.

Коментар

Трябваше да рискувам, за да почна да го настигам Никола, че нещо май си мисли, че му е в кърпа вързана победата...
                                какво те интересува кюстендилската слива ..................... гледай аз или груйчо да не те изпреварим, че като те гледам май спука гумите в последните кръгове...

Коментар

Working...
                                X