Първоначално изпратено от marinbg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеРВПNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеаз съм с 6, мога да си купя и 7-ми, но не знам доколко си струва. Жалко, че Бейл се контузи, не исках да го сменям, ама А капитанът ми е изненандаващ (или пък логичен, знам ли)"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеКапитани за двойния кръг?
И по колко играчи с по 2 мача успяхте да наредите? Аз имам петима и се колебая дали да жертвам допълнителни трансфери, за да ги увеличаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеАз както забеляза съм заложил да не играе повече от 10-20 минути... В един от мачовете! Просто на Арсенал програмата им е лесна и би било глупаво Венгер да го пусне да играе невъзстановен напълно...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАми всичко зависи от Валкотя - дали ще се оправи, дали ще играе...
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеИ на мен това ами направи впечатление когато видях, че играя с него Това ми беше идеята да предложа хед-ту-хед лига.Има и такива моментиNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеОт една гледна точка е така, но... От гледна точка на avalanche - да имаш най-много точки от всички overall и да си на 13-то място (със 1838 точки) е къде-къде по-куцо от 7-мо място с 1616 точки... Воала - това пък е хубавата гледна точка за тебе!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеСледващият кръг е много важен, ако аз избера правилен капитан а вие с Груеца не уцелите разликата става 50 точки и ще ви е трудно. Ако обаче стане обратното може даже да се наложи да гоня някой от вас, или и двамата...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеДа имам втори резултат за кръга и да се падна в хед-ту-хед лигата с човека с най-добър резултат ...... Баси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениекакво те интересува кюстендилската слива ..................... гледай аз или груйчо да не те изпреварим, че като те гледам май спука гумите в последните кръгове...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеТрябваше да рискувам, за да почна да го настигам Никола, че нещо май си мисли, че му е в кърпа вързана победата...
Коментар
Коментар