ех, ама колко тъпо се получи с това наказание на суарез - избързах със смените, преди да му го наложат, с идеята да имам повече парички за следващият кръг и се получи пълно мазало
Бейл не се качи и със стотинка - и това при 300 000 нетни трансфера през седмицата
(очаквам никола да се включи и да ми каже, че бетата на гама, спрямо делтата, при изчислението на правилата много ясно и точно показва, че 300К трансфера значат точно 0 ръст в цената, но за сметка на това 5-6К отриателни трансфера значат точно 0.1 ъп
), Евра няма да играе (поне според сашо, ако не лъже отново шотландското му пиянде), перси - твърде вероятно и той, наложи се да сменя принудително суарез и сега имам 4,6 милки в резерв, които не знам какво да правя и -12 точки за играта
За сметка на това, на маринския идеално му се получи с наказанието на суарез (е, предполагам,че предпочиташе да си вземе кинтите от еврофутбола, но пак е някаква утеха в нещастието
) и точно му стигнха кинтите за бейл и тевез - иначе трябваше да прави троен или 4-ен трансфер, както направих аз, за да взема нападател на сити за следващия кръг, запазвайки си суарез и перси. А то.... Ами има си и късмет, който дано да ме покрие този кръг, а и следващия, защото иначе си заминавам

Коментар