IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ех, ама колко тъпо се получи с това наказание на суарез - избързах със смените, преди да му го наложат, с идеята да имам повече парички за следващият кръг и се получи пълно мазало Бейл не се качи и със стотинка - и това при 300 000 нетни трансфера през седмицата (очаквам никола да се включи и да ми каже, че бетата на гама, спрямо делтата, при изчислението на правилата много ясно и точно показва, че 300К трансфера значат точно 0 ръст в цената, но за сметка на това 5-6К отриателни трансфера значат точно 0.1 ъп), Евра няма да играе (поне според сашо, ако не лъже отново шотландското му пиянде), перси - твърде вероятно и той, наложи се да сменя принудително суарез и сега имам 4,6 милки в резерв, които не знам какво да правя и -12 точки за играта За сметка на това, на маринския идеално му се получи с наказанието на суарез (е, предполагам,че предпочиташе да си вземе кинтите от еврофутбола, но пак е някаква утеха в нещастието) и точно му стигнха кинтите за бейл и тевез - иначе трябваше да прави троен или 4-ен трансфер, както направих аз, за да взема нападател на сити за следващия кръг, запазвайки си суарез и перси. А то.... Ами има си и късмет, който дано да ме покрие този кръг, а и следващия, защото иначе си заминавам
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
      Играеш домакин и се бориш да спечелиш при резултат 0-0 и... сменяш десния си защитник с десен защитник....:: По-добре да си оставиш Росицки и Жервиньо да си почиват, я... Ами, ако вземат да вкарат някой гол....
      пак се изказваш неподготвен ........................ колко причини искаш да ти изброя, че ВЕНГЕР е прав за всяко едно решение???

- сменя десния защитник с десен защитник защото Гибс спука гумите и му излезна въздуха .................... нямаше сили да ходи по терена накрая, а и получи лека контузия

- Венгер знаеше, че този мач не бива да го губи и нямаше такава нужда да рискува Х-са с пускането на офанзивен играч

- Росицки контузен ................... играе 1 мач и поне 3 след това отсъства

- 4ерньо си е жива трагедия

с две думи за този важен мач за АРСЕНАЛ ти си се набучил с резерви и накрая ВЕНГЕР-а ти е виновен и се опитваш да носиш вода от 10 кладенеца, но не искаш да видиш истината в "очите"

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
        Много хора бяхме заложили за Ванкувър Владивосток ама Венгер ни прецака.
        Играеш домакин и се бориш да спечелиш при резултат 0-0 и... сменяш десния си защитник с десен защитник.... По-добре да си оставиш Росицки и Жервиньо да си почиват, я... Ами, ако вземат да вкарат някой гол....

Коментар

Аз да се ожаля от тоя убитак Венгер - т'ва с Начо Монреал последните два кръга ми разби таратора!... Как можа да го пусне снощи за ДВЕ минути, така и не разбрах. Можеше да ми влезе и на мен Мариапа и да сме ивън с тебе, Груйче...
          Много хора бяхме заложили за Ванкувър Владивосток ама Венгер ни прецака.
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
            Изборът ти на Бейнс беше много удачен за този двоен кръг с двата им клийн шийта - бравос. Ако не станат чудеса с еврото довечера, не виждам как ще спечеля нещо повече от теб в този кръг и май ще съм ол-ин в следващия двоен, пък каквото топка покаже Че и с Глигоря ти тръгна - вече съм в ролята на ъндърдог в басовете с теб
            Аз да се ожаля от тоя убитак Венгер - т'ва с Начо Монреал последните два кръга ми разби таратора!... Как можа да го пусне снощи за ДВЕ минути, така и не разбрах. Можеше да ми влезе и на мен Мариапа и да сме ивън с тебе, Груйче...

Коментар

Надявам се да пази Улкът за жокер... Както и, ако може Бейнс да им вкара 1-2 гола + Юнайтед да паднат с 2-0 с два гола на О'Браян

Все пак не може да не отбележа, че твоите очаквания са поне около 50 пъти по-вероятни...
              Изборът ти на Бейнс беше много удачен за този двоен кръг с двата им клийн шийта - бравос. Ако не станат чудеса с еврото довечера, не виждам как ще спечеля нещо повече от теб в този кръг и май ще съм ол-ин в следващия двоен, пък каквото топка покаже Че и с Глигоря ти тръгна - вече съм в ролята на ъндърдог в басовете с теб
              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

споко, следващият кръг изобщо няма да го пуснат в игра, освен ако тръстващия не е решил да се прави на дедо сашо Аз се надявам на нов клийн шийт от Манчо и гол/асистенция на еврото
                Надявам се да пази Улкът за жокер... Както и, ако може Бейнс да им вкара 1-2 гола + Юнайтед да паднат с 2-0 с два гола на О'Браян

Все пак не може да не отбележа, че твоите очаквания са поне около 50 пъти по-вероятни...

Коментар

Тоя Жервиньо май бая с поизложи - поне 2 чисти гола изпусна.. Можеше да дръпна полкича и груеца на 30-35 точки.......
                  споко, следващият кръг изобщо няма да го пуснат в игра, освен ако тръстващия не е решил да се прави на дедо сашо Аз се надявам на нов клийн шийт от Манчо и гол/асистенция на еврото

Коментар

Арсенал ги проклинам да не влязат в ШЛ догодина - дейш и боклука му венгерски, сега пък нито Уолкът (за него беше горе-долу ясно, ама все пак играят уж с лек противник, та беше добре да го пусне за игрова практика, иначе нямаше смисъл да лъже, че е здрав), нито Монреал Дано паднат от Норич
                    Тоя Жервиньо май бая с поизложи - поне 2 чисти гола изпусна.. Можеше да дръпна полкича и груеца на 30-35 точки.......

Коментар

• Арсенал ги проклинам да не влязат в ШЛ догодина - дейш и боклука му венгерски, сега пък нито Уолкът (за него беше горе-долу ясно, ама все пак играят уж с лек противник, та беше добре да го пусне за игрова практика, иначе нямаше смисъл да лъже, че е здрав), нито Монреал Дано паднат от Норич

Коментар

• Аз съм си с нашия ботуш - Жиру, тъпото е че избързах да купя Рситцки, с цел да се отърва от бейл преди да му е паднала цената, а той май ще е контузен

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                          Пак ще ревеш от Фелайни.
                          фелайнито го имат всички (вече са го накупили - включително аз, ама само за спорта), а и не очаквам от него чудеса Пък и ти не си ми важен, само маринския и полкича са ми интерсни вече, щото уби интригата рано-рано, интригант гаден

Коментар

a не, ве, швепс Много ясно, че Персийчето - еда му е да отпуши вече, а и още помня едни 60 точки от рунтавото при подобна ситуация преди година май беше
                            Пак ще ревеш от Фелайни.
                            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                              RvP ли верно?
                              a не, ве, швепс Много ясно, че Персийчето - еда му е да отпуши вече, а и още помня едни 60 точки от рунтавото при подобна ситуация преди година май беше

Коментар

аз съм с 6, мога да си купя и 7-ми, но не знам доколко си струва. Жалко, че Бейл се контузи, не исках да го сменям, ама А капитанът ми е изненандаващ (или пък логичен, знам ли)
                                RvP ли верно?
                                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Working...
                                X