Първоначално изпратено от marinbg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Колко кофти се получи с Тевез - имам най-добрия от всички (е, не като да наваксам 50 точки, за съжаление), но изборът на капитан, който бях принуден да направя, защото не мога да ползвам очеизвадния бейл, ми струва доста: след бонусите 10 точки, засега, а има още един кръг Ама така е, ако имах малко късметец по-рано, нямаше да се надявам да ме покрива сега с квазимодо
П.С. Как пък не разкара сабалета, дето има 15 опции в защита за него, ами квази тури на пейката - нищо, следващия мач ще е титуляр, може би дори с хеттрикNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеабе то шансове има, ама е малко като вица с дядото, дето една баба му казала, че още има хляб в него - хляб има, ама салам няма Иначе ти стискам палци срещу Колеца (все пак си ъндърдог) - вие и двамата ще сте с Бейл, така че всичко ще се реши от другите ви играчи. Аз ще гледам мача отблизо за съжаление
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеИмаш си сериозни шансове. Всичко зависи от изборът ти за капитан в идващия кръг...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениевечерял си с Господ - май не трябваше да се виждаме завчера
Ами остава ми да играя на всичко или нищо в двойния кръг и да стискам палци и мен да ме покрие късмета, макар че 50 точки са си 50 точки и са прекалено много.
П.С. Изключително много мразя понеделнишките мачове - винаги ми объркват нещата
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеНикола май му е кофти, че вече имам 9 човека за дабъла и... тия 20 точки + са.. недостатъчни...
Ами остава ми да играя на всичко или нищо в двойния кръг и да стискам палци и мен да ме покрие късмета, макар че 50 точки са си 50 точки и са прекалено много.
П.С. Изключително много мразя понеделнишките мачове - винаги ми объркват нещатаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеА? Що рйечи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеАко Бентеке направи един хубав хеттрик довечера ще направя 50 точки на Груеца..
Никола да се готви после.."The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеами аз си "заминах" последния кръг , а сега явно е дошъл и твоя ред...
Никола да се готви после..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеАми има си и късмет, който дано да ме покрие този кръг, а и следващия, защото иначе си заминавам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЕ казвам ти факти. Вижда се кой е протектед и кой не ама няма да те открехвам на know-how.
Иначе това е дървен облог. На късмет не ми се разчита, но САФ каза че ще пусне възможно най-силния си състав срещу Арсето.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеАбе Груйче ти чак на 4ттата година, в която играеш ли разбираш че има protected players и цената им не мърда независимо от трансферите?
Няма да се плашункаш човек се учи докато е жив!
Иначе не мога да разбера. защо ревеш за Суарез. Още след мача се знаеше, че The FA ще накаже Суарез и именно поради тази причина го продадох. Мисля че дори във вторник вече от the fa го накзаха и казаха, че 3 мача са му малко, така че грешката отново си е изцяло твоя. Иначе РвП и Евра ще играят със сигурност.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Абе Груйче ти чак на 4ттата година, в която играеш ли разбираш че има protected players и цената им не мърда независимо от трансферите?
Няма да се плашункаш човек се учи докато е жив!
Иначе не мога да разбера. защо ревеш за Суарез. Още след мача се знаеше, че The FA ще накаже Суарез и именно поради тази причина го продадох. Мисля че дори във вторник вече от the fa го накзаха и казаха, че 3 мача са му малко, така че грешката отново си е изцяло твоя. Иначе РвП и Евра ще играят със сигурност.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар