IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
    Никола да се готви после..

Коментар

• Колко кофти се получи с Тевез - имам най-добрия от всички (е, не като да наваксам 50 точки, за съжаление), но изборът на капитан, който бях принуден да направя, защото не мога да ползвам очеизвадния бейл, ми струва доста: след бонусите 10 точки, засега, а има още един кръг Ама така е, ако имах малко късметец по-рано, нямаше да се надявам да ме покрива сега с квазимодо
      П.С. Как пък не разкара сабалета, дето има 15 опции в защита за него, ами квази тури на пейката - нищо, следващия мач ще е титуляр, може би дори с хеттрик
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
        абе то шансове има, ама е малко като вица с дядото, дето една баба му казала, че още има хляб в него - хляб има, ама салам няма Иначе ти стискам палци срещу Колеца (все пак си ъндърдог) - вие и двамата ще сте с Бейл, така че всичко ще се реши от другите ви играчи. Аз ще гледам мача отблизо за съжаление
        E... ти ще си с Агуеро... Принципно имаш шансове, но просто с тоя олиго Манчини може много да страдаш..

Коментар

Имаш си сериозни шансове. Всичко зависи от изборът ти за капитан в идващия кръг...
          абе то шансове има, ама е малко като вица с дядото, дето една баба му казала, че още има хляб в него - хляб има, ама салам няма Иначе ти стискам палци срещу Колеца (все пак си ъндърдог) - вие и двамата ще сте с Бейл, така че всичко ще се реши от другите ви играчи. Аз ще гледам мача отблизо за съжаление
          Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Е не. Тоя Маринеца изригна.

Евала машинка.
            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

вечерял си с Господ - май не трябваше да се виждаме завчера
              Ами остава ми да играя на всичко или нищо в двойния кръг и да стискам палци и мен да ме покрие късмета, макар че 50 точки са си 50 точки и са прекалено много.
              П.С. Изключително много мразя понеделнишките мачове - винаги ми объркват нещата
              Имаш си сериозни шансове. Всичко зависи от изборът ти за капитан в идващия кръг...

Коментар

Никола май му е кофти, че вече имам 9 човека за дабъла и... тия 20 точки + са.. недостатъчни...
                вечерял си с Господ - май не трябваше да се виждаме завчера
                Ами остава ми да играя на всичко или нищо в двойния кръг и да стискам палци и мен да ме покрие късмета, макар че 50 точки са си 50 точки и са прекалено много.
                П.С. Изключително много мразя понеделнишките мачове - винаги ми объркват нещата

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                  А? Що рйечи?
                  Никола май му е кофти, че вече имам 9 човека за дабъла и... тия 20 точки + са.. недостатъчни...

Коментар

Ако Бентеке направи един хубав хеттрик довечера ще направя 50 точки на Груеца..
                    А? Що рйечи?
                    "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнение
                      ами аз си "заминах" последния кръг , а сега явно е дошъл и твоя ред...
                      Ако Бентеке направи един хубав хеттрик довечера ще направя 50 точки на Груеца..

Коментар

Ами има си и късмет, който дано да ме покрие този кръг, а и следващия, защото иначе си заминавам
                        ами аз си "заминах" последния кръг , а сега явно е дошъл и твоя ред...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                          Е казвам ти факти. Вижда се кой е протектед и кой не ама няма да те открехвам на know-how.

Иначе това е дървен облог. На късмет не ми се разчита, но САФ каза че ще пусне възможно най-силния си състав срещу Арсето.
                          е, айде се, дървен облог било - ами нали алфи рече, че трябвало да залага на тези, които не са играли много тази година, та затова и коеф. на букитата са такива нищо чудно арсето да ви дръннат и дано и така да стане, че съм си пуснал игарчи от там в състава, а вече доста изоставам

Коментар

• Е казвам ти факти. Вижда се кой е протектед и кой не ама няма да те открехвам на know-how.

Иначе това е дървен облог. На късмет не ми се разчита, но САФ каза че ще пусне възможно най-силния си състав срещу Арсето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                              Абе Груйче ти чак на 4ттата година, в която играеш ли разбираш че има protected players и цената им не мърда независимо от трансферите?

Няма да се плашункаш човек се учи докато е жив!

Иначе не мога да разбера. защо ревеш за Суарез. Още след мача се знаеше, че The FA ще накаже Суарез и именно поради тази причина го продадох. Мисля че дори във вторник вече от the fa го накзаха и казаха, че 3 мача са му малко, така че грешката отново си е изцяло твоя. Иначе РвП и Евра ще играят със сигурност.
                              глупости на търкалета, но както и да е - да вържем бас, че един измежду перси и евра няма да играе, искаш ли?

Коментар

• Абе Груйче ти чак на 4ттата година, в която играеш ли разбираш че има protected players и цената им не мърда независимо от трансферите?

Няма да се плашункаш човек се учи докато е жив!

Иначе не мога да разбера. защо ревеш за Суарез. Още след мача се знаеше, че The FA ще накаже Суарез и именно поради тази причина го продадох. Мисля че дори във вторник вече от the fa го накзаха и казаха, че 3 мача са му малко, така че грешката отново си е изцяло твоя. Иначе РвП и Евра ще играят със сигурност.

Коментар

Working...
                                X