Първоначално изпратено от marinbg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеНе знам, Сабалета според мен ще е наказан за последният кръг..Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеСабалета няма да ти играе, нали?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеМного ми се иска Волкотя да нашие 2-3 гола. Така ще понастигна Никола. Ок, от мен да мине, нека и Тевез вкара същото...The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеМного ми се иска Волкотя да нашие 2-3 гола. Така ще понастигна Никола. Ок, от мен да мине, нека и Тевез вкара същото...Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеако бейл направи минусови точки - имам шансове, ако не, пише ме бегал
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеЕми има да гони 35-40 точки, което не е голяма разлика. Има си шансове, някъде около 20-1Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеС какво се е върнал?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеГруец, ти май се върна в играта?! Браво, така е по-интересно!The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениетака е, то и без това вече имаш повече кинти от мен Както ти казах, стискам ти палци като ъндърдог, макар че май изведнъж колеца стана такъв
П.С. И на теб не ти върза с ЪЪ-ту - ако ме питаха, дали има някой, който със сигурност ще играе и в двата мача (полеви, де, че иначе харт е ясен, панталейчо ще пази за купата), бих посочил него на първо място, ама
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
Груец, сори мейт, само с пари не става...
Иначе поздрави за избора на Харт, жалко че нямах възможност да си го купя... Просто имах вече трима от Сити.
П.С. И на теб не ти върза с ЪЪ-ту - ако ме питаха, дали има някой, който със сигурност ще играе и в двата мача (полеви, де, че иначе харт е ясен, панталейчо ще пази за купата), бих посочил него на първо място, амаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениекъсмета си е част от играта - за мен е пълно безумие да купуваш луиз (нарочно не го купих)
Груец, сори мейт, само с пари не става...
Иначе поздрави за избора на Харт, жалко че нямах възможност да си го купя... Просто имах вече трима от Сити.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеПълна трагедия съм в последно време. Нещо хич не мога да ги омеря нещата..
Като добавим към това, че ти се получават доста трансферите няма да е особено изненадващо, ако ме минеш.
Part of the game.
Аз, както казах, гледам битката отблизо - поне съм в ложите
П.С. Отлично решение н ГТ-то Куцото пиле - все пак да спечелиш входа на лигата си е бонус: няма да има нужда се плаща вход догодина. АдмирацииNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
Като добавим към това, че ти се получават доста трансферите няма да е особено изненадващо, ако ме минеш.
Part of the game.The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар