IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
    Много ми се иска Волкотя да нашие 2-3 гола. Така ще понастигна Никола. Ок, от мен да мине, нека и Тевез вкара същото...
    два хеттрика на санти и квазимодо и глей как последните станаха първи. Ех, мечтиииии
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Не знам, Сабалета според мен ще е наказан за последният кръг..
      Сабалета би трябвало да играе утре.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Сабалета няма да ти играе, нали?
        Не знам, Сабалета според мен ще е наказан за последният кръг..

Коментар

Много ми се иска Волкотя да нашие 2-3 гола. Така ще понастигна Никола. Ок, от мен да мине, нека и Тевез вкара същото...
          Сабалета няма да ти играе, нали?
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

По един хеттрик и от двамата.От мене да мине.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
              ако бейл направи минусови точки - имам шансове, ако не, пише ме бегал

Коментар

Еми има да гони 35-40 точки, което не е голяма разлика. Има си шансове, някъде около 20-1
                ако бейл направи минусови точки - имам шансове, ако не, пише ме бегал
                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

С какво се е върнал?
                  Еми има да гони 35-40 точки, което не е голяма разлика. Има си шансове, някъде около 20-1

Коментар

Груец, ти май се върна в играта?! Браво, така е по-интересно!
                    С какво се е върнал?

Коментар

• Груец, ти май се върна в играта?! Браво, така е по-интересно!

Коментар

така е, то и без това вече имаш повече кинти от мен Както ти казах, стискам ти палци като ъндърдог, макар че май изведнъж колеца стана такъв
                        П.С. И на теб не ти върза с ЪЪ-ту - ако ме питаха, дали има някой, който със сигурност ще играе и в двата мача (полеви, де, че иначе харт е ясен, панталейчо ще пази за купата), бих посочил него на първо място, ама
                        Всичко зависи от изборът на капитан в следващите два кръга... Ако изберем едни и същи с Никола познай кой има по-големи шансове да спечели?

Коментар

Груец, сори мейт, само с пари не става...
                          Иначе поздрави за избора на Харт, жалко че нямах възможност да си го купя... Просто имах вече трима от Сити.
                          така е, то и без това вече имаш повече кинти от мен Както ти казах, стискам ти палци като ъндърдог, макар че май изведнъж колеца стана такъв
                          П.С. И на теб не ти върза с ЪЪ-ту - ако ме питаха, дали има някой, който със сигурност ще играе и в двата мача (полеви, де, че иначе харт е ясен, панталейчо ще пази за купата), бих посочил него на първо място, ама

Коментар

късмета си е част от играта - за мен е пълно безумие да купуваш луиз (нарочно не го купих)

Груец, сори мейт, само с пари не става...
                            Иначе поздрави за избора на Харт, жалко че нямах възможност да си го купя... Просто имах вече трима от Сити.

Коментар

Пълна трагедия съм в последно време. Нещо хич не мога да ги омеря нещата..

Като добавим към това, че ти се получават доста трансферите няма да е особено изненадващо, ако ме минеш.

Part of the game.
                              късмета си е част от играта - за мен е пълно безумие да купуваш луиз (нарочно не го купих), при положение, че има гостуване на манчо и домакинство на тотнъм, като това е първи мач на юнайтед от поне 2 години (сигурно са повече, Колеца ще каже), в който не вкрават гол на дъртия трафорд, а тотнъм са в много силна атакуваща форма, има ротейшън риск и е играл прекалено много в последно време. Но ето ти го - луиз е с клийн шийт, препочетен е пред капитана Тери (хайде, това не е от вчера с бенитес, но всеки уважаващ себе си мениджър пуска ветераните в подобни дербита, ей-така, да си спомнят старата слава), а няма да се учудя, ако вземе да вкара и гол на тотнъм Сабалета и тевез бяха много спорни, но сабалета си игра, а тевез - не, че даже го бяха сменили не с джеко, ами с милнър. останалите са логични - уигън трябваше да бие, така че коне и малоуни са добра инвестция, а мичу, мата и бейл ги имат всички. И те така, те
                              Аз, както казах, гледам битката отблизо - поне съм в ложите

П.С. Отлично решение н ГТ-то Куцото пиле - все пак да спечелиш входа на лигата си е бонус: няма да има нужда се плаща вход догодина. Адмирации

Коментар

Пълна трагедия съм в последно време. Нещо хич не мога да ги омеря нещата..

Като добавим към това, че ти се получават доста трансферите няма да е особено изненадващо, ако ме минеш.

Part of the game.

Коментар

Working...
                                X