IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
    така, както вижда, ако не стане нещо ултра измислено с бонусите, то Марин спечели борбата с колеца
    Утре ще сметна кой къде и колко трябва да получи и ще постна, за да ми пратите сметки и да преведа съответните суми. На печелившите - честито
    Както вече знаеш, нека изчакаме бонусите...

Коментар

• така, както вижда, ако не стане нещо ултра измислено с бонусите, то Марин спечели борбата с колеца
      Утре ще сметна кой къде и колко трябва да получи и ще постна, за да ми пратите сметки и да преведа съответните суми. На печелившите - честито
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• ами отказвам се - и коутиньо вкара, а аз нарочно не го купих, защото всички го имате Единственият ми шанс е хеттрик на аджебату+хеттрик на Минчу празников или санта клаус, което вече е извън сферата на мечтите дори
        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• пфууу, бахти, може ли пък точно мата да вкара, а го продадох в последната секунда

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
            Адебайор ще помогне ли?!
            надявам се, то само това ми остана

Коментар

мъча се супер яко - хем трябва да сложа различен капитан, хем трябва да имам различни играчи, а имаме почти еднакви, хем трябва и да наваксвам, без да правя много смени. Бал съм го - квото стане: в краен случай глигор няма да ти върже
              Адебайор ще помогне ли?!

Коментар

Мъчиш ли се, Груйче.
                мъча се супер яко - хем трябва да сложа различен капитан, хем трябва да имам различни играчи, а имаме почти еднакви, хем трябва и да наваксвам, без да правя много смени. Бал съм го - квото стане: в краен случай глигор няма да ти върже

Коментар

този кръг защитниците ще направят разликата - вервай ми
                  Мъчиш ли се, Груйче.

Коментар

За мен ще бъде удоволствие...
                    Като гледам разликите в отборите ни ще бъдат защитниците. Напред моят Тевез се бори с една от твоите пръчки Милнър, или Дефоу...
                    Мдам... последния кръг ще е много много интересен.
                    The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                      Марине, бастун такъв стига си ми тровил живота.

И аз взех Стъридж и Кутино. Гледай да ме минеш с една точка ще ми развалиш ляото!
                      За мен ще бъде удоволствие...
                      Като гледам разликите в отборите ни ще бъдат защитниците. Напред моят Тевез се бори с една от твоите пръчки Милнър, или Дефоу...

Коментар

• Има нещо такова....

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                          Марине, бастун такъв стига си ми тровил живота.

И аз взех Стъридж и Кутино. Гледай да ме минеш с една точка ще ми развалиш ляото!
                          този кръг защитниците ще направят разликата - вервай ми

Коментар

• Марине, бастун такъв стига си ми тровил живота.

Коментар

Наполовина ти се сбъдна, добре че квазимодото влезе, че беше ме настингнал...
                              баш, дейш и грозника му - да му бяха дали почивка, ми то Ама сам съм си виновен - ако в двата последни кръга ми беше влязъл заместник капитана, вместо капитана, сега щях да съм и преди теб, и преди Колеца, но щеше да е много късметлийско, а и аз търсех изненадващ капитан, за да не ни съвпаднат - просто кофти стечение на обстоятелствата, че съм догонващ, което си е мой проблем, де Нищо, има още един кръг - примерно Бейнс с хеттрик на чукотка стейдиъм ще е готино

Коментар

два хеттрика на санти и квазимодо и глей как последните станаха първи. Ех, мечтиииии
                                Наполовина ти се сбъдна, добре че квазимодото влезе, че беше ме настингнал...

Коментар

Working...
                                X