Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
така, както вижда, ако не стане нещо ултра измислено с бонусите, то Марин спечели борбата с колеца
Утре ще сметна кой къде и колко трябва да получи и ще постна, за да ми пратите сметки и да преведа съответните суми. На печелившите - честитоNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
ами отказвам се - и коутиньо вкара, а аз нарочно не го купих, защото всички го имате Единственият ми шанс е хеттрик на аджебату+хеттрик на Минчу празников или санта клаус, което вече е извън сферата на мечтите дориNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеАдебайор ще помогне ли?!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениемъча се супер яко - хем трябва да сложа различен капитан, хем трябва да имам различни играчи, а имаме почти еднакви, хем трябва и да наваксвам, без да правя много смени. Бал съм го - квото стане: в краен случай глигор няма да ти върже
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеМъчиш ли се, Груйче.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениетози кръг защитниците ще направят разликата - вервай ми
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеЗа мен ще бъде удоволствие...
Като гледам разликите в отборите ни ще бъдат защитниците. Напред моят Тевез се бори с една от твоите пръчки Милнър, или Дефоу...The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМарине, бастун такъв стига си ми тровил живота.
И аз взех Стъридж и Кутино. Гледай да ме минеш с една точка ще ми развалиш ляото!
Като гледам разликите в отборите ни ще бъдат защитниците. Напред моят Тевез се бори с една от твоите пръчки Милнър, или Дефоу...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеМарине, бастун такъв стига си ми тровил живота.
И аз взех Стъридж и Кутино. Гледай да ме минеш с една точка ще ми развалиш ляото!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеНаполовина ти се сбъдна, добре че квазимодото влезе, че беше ме настингнал...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениедва хеттрика на санти и квазимодо и глей как последните станаха първи. Ех, мечтиииии
Коментар
Коментар