Първоначално изпратено от Hakkinen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Поздравления за победителите и от мен
Тактиката ми да играя без РВП работеше чудесно, допреди два три кръга когато той направи хет-трик и всички го имахте за капитан.... трябваше да залагам повече и на бейл...
Като цяло играта беше интересна и догодина вероятно пак ще се включа ако организирате нещо...
Хубаво лято !
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеАааа, аз не съм купувал нито мачове, нито съдиятаLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеМарин малко в стил "Уецки" стана първи.
Коментар
-
така, наградите са пратени, до час са при вас - чак го изримувах. На онзи мискинин марин съм му добавил и 100-те кинта за другия бас
Ще се радвам догодина да сме повече - все пак играта е доста зарибяваща, а и новият сезон се очертава супер интересен, но преид това нека има малко почивка. Уека и доходна от менNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Така, да направим рекапитулациите в патените лиги.
1. Стандартна лига:
- победител - марин - 250 кинта
- второ място - грую - 50 кинта
- най-добър седмичен (тук, ако не се бъркам са 3-ма победители с по 98 точки - поправете ме, ако греша):
- ГТ-то - 17 кинта
- куцото пиле (пламен ийгъла) - 17 кинта
- грую - 17 кинта
2. Лига без смени:
- победител - пламен ийгъла - 120 кинта
- второ място - ГТ-то - 20 кинта
- седмичен със 101 точки, постигнати още в първия кръг (ако имаше бонъус награда, трябваше да е за теб) - пламен ийгъла - 20 кинта
Финални кинти - поправете ме, ако греша някъде с никовете и даден човек не съвпада с ника си:
- марин - 250 кинта
- пламен - 157 кинта
- грую - 67 кинта
- ГТ - 37 кинта
Моля да ми пратите на лични сметките, за да ви пратя заслужените печалби - догодина - повечеNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеБраво на Марин. Заслужено си ме мина.
Иначе ти малко като си наруши принципите със смените и това ти изяде главата, май...
Доволен съм, че във втората си година успях да свърша добре и да бия ветераните.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениевие имате почти еднакви играчи, а от различните ви, единствено доусън може да получи някакви точки за сметка на вертонген - останалото би било пълна пародия, но то бонусите принципно са си пародия в поне половината случаи
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеКакто вече знаеш, нека изчакаме бонусите...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар