IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
    Честито и от мен на победителите! До последно се движех добре в лигата без смени, но животинският инстинкт на Суарез ме потопи

Следващият сезон ще бъде интересен
    Аз се съмнявам, че той ще играе в лигата и догодина.

Коментар

• Честито и от мен на победителите! До последно се движех добре в лигата без смени, но животинският инстинкт на Суарез ме потопи

Следващият сезон ще бъде интересен
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Поздравления за победителите и от мен

Тактиката ми да играя без РВП работеше чудесно, допреди два три кръга когато той направи хет-трик и всички го имахте за капитан.... трябваше да залагам повече и на бейл...

Като цяло играта беше интересна и догодина вероятно пак ще се включа ако организирате нещо...
        Хубаво лято !

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
          Аааа, аз не съм купувал нито мачове, нито съдията
          Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
            Марин малко в стил "Уецки" стана първи.
            Аааа, аз не съм купувал нито мачове, нито съдията

Коментар

• Марин малко в стил "Уецки" стана първи.
              Life won't wait for you.

Коментар

• Поздрави на всички участници и от мен и ЧЕСТИТО на печелившите!
                Only God Can Judge me...

Коментар

• така, наградите са пратени, до час са при вас - чак го изримувах. На онзи мискинин марин съм му добавил и 100-те кинта за другия бас
                  Ще се радвам догодина да сме повече - все пак играта е доста зарибяваща, а и новият сезон се очертава супер интересен, но преид това нека има малко почивка. Уека и доходна от мен
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Честито и от мен на победителите и поздрави на всички участници! Сега малко почивка през лятото и на есен с песен!

Коментар

• Честито на победителите! Искрено съм възхитен от гросмайсторската игра на Марин, Никола, Груеца, Полки и Аваланч. Получи се интересен сезон, но лошото е, че свърши.
                      Формула 1 обаче едва сега започва, така че спортната скука до новия сезон ще е поносима.
                      Весело лято на всички!

Коментар

• Така, да направим рекапитулациите в патените лиги.

1. Стандартна лига:
                        - победител - марин - 250 кинта
                        - второ място - грую - 50 кинта
                        - най-добър седмичен (тук, ако не се бъркам са 3-ма победители с по 98 точки - поправете ме, ако греша):
                        - ГТ-то - 17 кинта
                        - куцото пиле (пламен ийгъла) - 17 кинта
                        - грую - 17 кинта

2. Лига без смени:
                        - победител - пламен ийгъла - 120 кинта
                        - второ място - ГТ-то - 20 кинта
                        - седмичен със 101 точки, постигнати още в първия кръг (ако имаше бонъус награда, трябваше да е за теб) - пламен ийгъла - 20 кинта

Финални кинти - поправете ме, ако греша някъде с никовете и даден човек не съвпада с ника си:
                        - марин - 250 кинта
                        - пламен - 157 кинта
                        - грую - 67 кинта
                        - ГТ - 37 кинта

Моля да ми пратите на лични сметките, за да ви пратя заслужените печалби - догодина - повече
                        Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                          Браво на Марин. Заслужено си ме мина.
                          Трябва да има съспенс, затова те чаках до последния кръг.
                          Иначе ти малко като си наруши принципите със смените и това ти изяде главата, май...
                          Доволен съм, че във втората си година успях да свърша добре и да бия ветераните.

Коментар

• Браво на Марин. Заслужено си ме мина.
                            The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                              вие имате почти еднакви играчи, а от различните ви, единствено доусън може да получи някакви точки за сметка на вертонген - останалото би било пълна пародия, но то бонусите принципно са си пародия в поне половината случаи
                              Може Клайн да е играч на мача и да му дадат 2 точки, че си бъркал в носа...

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнение
                                Както вече знаеш, нека изчакаме бонусите...
                                вие имате почти еднакви играчи, а от различните ви, единствено доусън може да получи някакви точки за сметка на вертонген - останалото би било пълна пародия, но то бонусите принципно са си пародия в поне половината случаи

Коментар

Working...
                                X