Аз за сега съм с Уолкот капитан. Малко рисково в сравнение с РвП, ама какво да се прави.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеТоя ръб става ли за капитан в сегашната седмица Ако биеше дузпите щеше да ми е капитан на 100%...
дай по-сериозно, МОЛАМ ти се
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg Разгледай мнениеБил е картотекиран за Челси и няма право да играе...
това, че е бил картотекиран за чехли не означава, че не можа да играе в ЛЕ с лузърите
ако има записани минути за чехли в ШЛ то тогава няма право да играе за друг отбор в ШЛ този сезон
но по последни спомени дори да е играл в ШЛ за един отбор, то тогава има право да играе за друг отбор в ЛЕ през същия сезон
не знам
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеЖиру ще е титуляр
Коментар
-
Първоначално изпратено от 2012 Разгледай мнениеЖиру ще е титуляр, но по-интересно ми е защо стъридж не го пуснаха снощи при положение, че ви трябваше още 1 гол..
да не е контузен нещо?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеСега смених Стъридж с Жиру (дано не е пак резерва както с Байерн)
да не е контузен нещо?
Коментар
-
Не съм наливал, за миналия кръг си взех само Стъридж и де Гузман. Сега смених Стъридж с Жиру (дано не е пак резерва както с Байерн) и реших да не продавам Суарез и де Гузман. Като прибавим, че от няколко кръга все не намирам момента да разкарам Нелсен, този кръг ще го играя само с резервен вратар"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнениеПри толкова много играчи с празен кръг, напълно нормално. И аз съм -4 и отгоре на всичко очаквам отбора ми да е в топ 3 на най-ниските резултати за този кръгThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениети пък де се буташ между участниците, като си на кубертеновия принципThe weak are meat and the strong do eat.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение1. Грую - 50/50
2. Марин - не те разбрах кое от двете (50/50)
3. Eaglee - 50/50
4. Hakkinen - 50/50Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениети пък де се буташ между участниците, като си на кубертеновия принцип
Иначе за мен е все едно - просто искам мнение за подобна ситуация, за да няма сърдити после, защото, поне за седмичния приз е почти 100% сигурно, че сме двамата с ГТ-то (ама аз така си мислех и миналата седмица за куцото пиле орел).
Така че дайте да се пишем как го решаваме (търся 4 отговора в едната посока)
1. Грую - 50/50
2. Марин - не те разбрах кое от двете
3. ...
Коментар
Коментар