IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    За много години машинки. Много здраве и късмет ви пожелавам.
    Да сте живи и здрави!
    Ето за това не исках да се хващам с вас, защото нямам достатъчно време да следя играта: миналия кръг имам най-ниския резултат от както играя играта, а този имам 2ма в дриймтима...които са резерви при мен

Коментар

• За много години машинки. Много здраве и късмет ви пожелавам.
      The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Няма как да стане това. Стъридж е най-важния атакуващ футболист на Челски този сезон.

Освен това имат Дроба, Торес и Лакалу, които се борят за титулярно място.

Коментар

В никакъв случай. Стъридж е дългосрочно решение. Бербатов временно.
          колко ще е дългосрочно ....................... ако абрамчик осигури 150 млн.лири за нови покупки на АВБ както се говори/пише
          fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
            Аз се чудя дали да не заменя Стърич с Бербо - сега с блекбърн ще вкара два три гола - тези са му абонати
            В никакъв случай. Стъридж е дългосрочно решение. Бербатов временно.

Коментар

• Аз се чудя дали да не заменя Стърич с Бербо - сега с блекбърн ще вкара два три гола - тези са му абонати

Коментар

• Първоначално изпратено от mecka_stryvnica Разгледай мнение
                Една задачка-закачка към феновете на Юнайтед - мислите ли, че щом го пуснаха Бербо, да маа гащи с Уигън, вероятно съра е приел тактиката да го пуска със слаби отбори, да вкарва срещу тях, за да му се оправи головата разлика и реномето ... а и да го шитне по-изгодно. Този сър или е голяма маймуна, или ни взема за будали )))
                Вероятно да го шитне на по-добра цена... и да се чуди защо Чичарито не може да излъже и един защитник!

Коментар

• Една задачка-закачка към феновете на Юнайтед - мислите ли, че щом го пуснаха Бербо, да маа гащи с Уигън, вероятно съра е приел тактиката да го пуска със слаби отбори, да вкарва срещу тях, за да му се оправи головата разлика и реномето ... а и да го шитне по-изгодно. Този сър или е голяма маймуна, или ни взема за будали )))

Коментар

• Аз очаквах поне един гол да зашие този кръг, но уви се наших.

Коментар

Именно. Оше повече, че сега всички ще накупят стъридж на мястото на Ба и ще се качи значително.
                      Аз също имам такива планове, но още се колебая дали да е преди или след новогодишните мачове
                      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                        Същото се отнася за Дрогба, което означава сигурно титулярно място в Челси за Стъридж в продължение на около месец
                        Именно. Оше повече, че сега всички ще накупят стъридж на мястото на Ба и ще се качи значително.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
                          Същото се отнася за Дрогба, което означава сигурно титулярно място в Челси за Стъридж в продължение на около месец
                          Мерси, момчета, аз явно нямам време да следя чак толкова подробно кой къде заминава..
                          Хаки, добре че беше Тотнъм в тоя кръг да ме извадят от калта, иначе щеше сериозно да ми дръпнеш
                          Никола, аз си мислех, че ще си купиш Якубу вместо Ба, то к'во се оказа добре че не съм бързал да правя глупостите които обичам - по 3-4 смени на кръг

Коментар

Марине, Ба заминава на африканската купа в скоро време. Иначе изобщо нямаше да го продавам този звяр.
                            "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Марине, Ба заминава на африканската купа в скоро време. Иначе изобщо нямаше да го продавам този звяр.

Коментар

Тотален фейл този кръг.

Наложи се да продам Ба, защото Стъридж се качваше и ако не го бях взел после нямаше как да го взема. За това и бях -4.

Рууни резерва... РвП фейл... добре, че беше този звяр Бейл, че не съм тотал щета.
                                Никола,

аз пък се чудех, дали да не си купя Ба вместо Стъридж вече 2-ра седмица. Верно, че за следващите 2-3 кръга Стъридж е по-добрата опция, но лонг търм не съм сигурен...

Коментар

Working...
                                X