IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фентъзи футболна лига на Инвестор.бг

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Тотален фейл този кръг.

Наложи се да продам Ба, защото Стъридж се качваше и ако не го бях взел после нямаше как да го взема. За това и бях -4.

Рууни резерва... РвП фейл... добре, че беше този звяр Бейл, че не съм тотал щета.
    Този кръг се оказа доста ялов.
    Поне Берба се разписа като хората и сигурно вгорчи живота на пияндето.

Коментар

• РВП си е фейл повече от месец вече.... аз ще го търпя още 2 кръга и ако продължава така го махам
      "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Тотален фейл този кръг.

Наложи се да продам Ба, защото Стъридж се качваше и ако не го бях взел после нямаше как да го взема. За това и бях -4.

Рууни резерва... РвП фейл... добре, че беше този звяр Бейл, че не съм тотал щета.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Мерси
          Агуеро изглежда ще сдаде лентата за този кръг
          Между другото голям Коледен подарък за МЮ беше кръга, който измина... Всички без Тотнъм завършиха наравно

Коментар

• Първоначално изпратено от Hakkinen Разгледай мнение
            Момчета, за новата лига без трансфери, която заформихме, в крайна сметка се реши да можем да променяме капитаните, нали така
            да, капитаните ги сменяме по всяко време , а единствено нямаме право да привличаме нови състезатели до отваряне на трансферния прозорец

================================================== ====================

Първоначално изпратено от Nikola
            Много странно indeed. Отговорих ти и те питах, дали искаш да звънна да проверя?
            няма нищо странно

някой "любопитко" не е издържал да си отворя съобщението и да го прочете след мен - той го е отворил и прочел първи, а след това го е изтрил за да не видя, че някой е чел преди мен личните ми съобщения

------------------------------------------------

доста често се получват тук подобни неща ................... затова си правя експерименти с тях и винаги внимавам какво пиша в личните съобщения --->>> важните неща споделям по скайпа или по мейла

-------------------------------------------------

спомням си, че наскоро с "бертрам" си пишехме нещо на лични и ника "ОК" не издържа и директно писа в темата "еврохолд" какво съм му писал на лични на бертрам

Коментар

• Момчета, за новата лига без трансфери, която заформихме, в крайна сметка се реши да можем да променяме капитаните, нали така

Коментар

• Първоначално изпратено от fantasy_gt Разгледай мнение
                Най-вероятно не си се прекарал. С тази контузия вероятността да напусне принудително, като в мача с Фулъм, е доста голяма и съра няма да рискува. Дори да го направи обаче, болката и дискомфорта ще пречат на Джоунс да игра на ниво. И в двата случая, мисля, че е било по-добре като си го сменил.
                дано да си прав, но на манчо в следващите 4 мача са много лесни и с три домакинства отгоре на това ........................ няма да се учудя на 4 чисти мрежи и ако изкарва по 61 мин. на терена ще получва по 6 точки за всеки мач, а футболиста с когото го замених едва ли ще изкара общо 6 точки в следващите 4 мача
                fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Първоначално изпратено от polki Разгледай мнение
                  ......

май си прав за джоунс

вчера пишеше, че вероятността да играе следващия мач е 50%

днес пише, че вероятността е 75%

до вторник сигурно ще пише, че ще играе

..................... прекарах се пак с този дървар ................. тцтцтцтццц
                  Най-вероятно не си се прекарал. С тази контузия вероятността да напусне принудително, като в мача с Фулъм, е доста голяма и съра няма да рискува. Дори да го направи обаче, болката и дискомфорта ще пречат на Джоунс да игра на ниво. И в двата случая, мисля, че е било по-добре като си го сменил.

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    баш са си 5 - една получих:
                    една си получил, и аз получих една точка, но някой по-долу беше писал, че заради дъртия алкохолик дедо сашо не получил 5 точки дето не пуснал дъ гея да пази ................... и аз затова пиша, че пропуснатите точки са 6, а не 5

Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
                    D Аз ще чакам до довечера да видим пияндето какво ще каже и тогава ще го реша. Уж 6 седмици, ама нищо чудно още следвашия кръг да играе
                    май си прав за джоунс

вчера пишеше, че вероятността да играе следващия мач е 50%

днес пише, че вероятността е 75%

до вторник сигурно ще пише, че ще играе

..................... прекарах се пак с този дървар ................. тцтцтцтццц
                    fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Имах в предвид откъм бонуси добър кръг.

Коментар

......... Добър кръг си направил и ти.
                        You gotta be kidding me!

Фейл от всякъде в защита и средна линия....

Коментар

• Нещо такова ще са да.

By the way това са доста точки за бонуси. Добър кръг си направил и ти.

Коментар

Чакаш доста по-малко.

Енрике - 1
                            Ба - 1/2
                            РвП - 6
                            Адебайор - 1/2

ОК, може и 11-12 да са.

Коментар

• Чакаш доста по-малко.

Енрике - 1
                              Ба - 1/2
                              РвП - 6
                              Адебайор - 1/2

Коментар

Спокойно бе момчета. Още не сме свършили за този кръг. Чакам още около 12 точки бонус.

А аз между 13 и 14, ако изобщо има някаква логика в бонусите.

И верно се запри малко, че почваш много да бягаш!

Коментар

Working...
                                X