If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
е, така съм си аз - иначе гладен ще си ходиш Много рано набиваш уайлда, това може да ти изиграе лоша шега, но ще видим.За мен лично най-добрата схема е 3-5-2, но и 4-4-2 си върви, макар всичко да е доста относително и всеки кръга да е специфичен. Ами успех в борбата за 3-то място - правиш наистина много силен сезон, за арзлика от Боян, дето все ми обясняваше, че ви биел, щото не било до късмет - дори аз, с липсата ми на всякакъв късмет напоследък имам повече точки от него. Да не говорим, че отбора ми за 100 милки и без право на смени има 10-на точки повече от отбора ми за 108 милки и право на смени в последните 4 кръга - кажи ми после, че няма късмет
Честита нова година и не теб - не че се сети да поздравиш старото, ама нали си водач, хайде аз да съм пръв
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Всеки прави грешки. но поне продължавам да съм на първо място. Целта ми вече е да вляза в топ3 на България. В момента съм на 6то място и за съжаление този кръг няма да мога да постигна целта си.
Надявам се с wild card-а да ви изненадам неприятно. Сменил съм цялата защита и реално вече имам отбор от 5 адекватни защитника.
Продадох Стъридж, въпреки че знам сега ще се разшие.Смених и тактиката. Предпочитаната система ще бъде 4-4-2, вместо най-добрата 3-4-3. Дано този риск се оправдае.
няма да ходи - того не се класираха, ама може да решат да играят някой приятелски мач, знам ли ги.
бтв - Колеца е направил доста грешки (продажбите на Ба /хайде тя е донякъде оправдана/ и особено на Аде-то), но пак му е вързало с Моузес предния кръг, пък и Хибърт е направил мача на живота си, но той Колеца си е калитарче по принцип А е повел и за малката печалба в платената с 90 и изобщо прави много силна година, но има време, макар че тази година нямаше ни един отложен мач заради лошото време и реално се уби възможността за големи гапове в точките за 1-2 кръга...
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
върнахте ми тръпката по гледане на мачове с тази игра, че последните 2-3 години бях зарязал малко футбола... а сега с приятели, бутилка и мултикаста пуснат да свири за всеки гол - безценно
да се оплача - един калитар ме мачка за купата много здраво - има 7 контузени, а отбора му е супер малоумен, и точно сега прави кръга на живота си - вече има 54 точки няма празен играч амбриажа му с амбриаж....
бтв - адебайор нали няма да ходи на африканската купа?
хайде и аз се прибрах у бугарско И така като гледам бая съм се осрал във фентъзито последните кръгове, че и баса с лудата крава съм загубил и въобще....... Нищо де, стягаме се и продължаваме напред.
За платеното фентъзи май останахме без субзерото - той нито потвърди, нито преведе пари, а пък води Иначе там е супер интересно, защото всички са с минимална разлика в челото, а аз май втори кръг ще запиша с резерва дет е в дрийм тима Абе успех на всички - очаквате ли манчо да бие довечера или да ги играя гол-гол
Btw, относно малката платена лига без смени, навлезли ли сме в т.нар. "януарски трансферен прозорец", че тази част от правилата ми се губи нещо?
нашия трансферен прозорец ще бъде по средата на на целия ни сезон , който е по-малък понеже започнахме по-късно
както вече обявих този трансферен прозорец ще е между 26 и 27 кръг или в седмицата между 25.02 и 03.03
ако не ви харесват датите , можете да предложите други кръгове ...................... подлагаме на гласуване и ако над 50% са съгласни с евентуални нови дати , то тогава новото предложение се приема
За много години
За този кръг забелязах нещо доста любопитно при 4-мата мои съперници в платената лига... Всички са с капитан Бейл и втори капитан Адебайор
аз пък забелязвам, че в скоро време ще е добре да посетиш офталмолог
За много години
За този кръг забелязах нещо доста любопитно при 4-мата мои съперници в платената лига... Всички са с капитан Бейл и втори капитан Адебайор Аз също предвидих нещо такова и тъй като имам да ги гоня си сложих капитан ВДВ, което с оглед на единия от двата мача на Тотнъм за кръга не се оказва печеливш ход. Надявам се на хеттрик срещу Евертън и малко стопяване на разликата между мен и останалите
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар