Първоначално изпратено от Pavlik Morozov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кавги и ругатни
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеНе знаех, че на троловете им удържат за осигуровки.
чЕкай да не те затруднявам:От общия бюджет на осигуряването в размер на над 9,5 милиарда лева, от осигуровки, които ще платят бизнесът и работниците, ще се съберат под половината. Така държавата ще плати останалото - вноската си от 12% като универсален осигурител в размер на 2,7 милиарда лева и двата милиарда дефицит.Last edited by Pavlik Morozov; 02.06.2015, 21:10."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pavlik Morozov Разгледай мнениеЖивея в София. Работя IT. Аз съм от поколението, което чакаш да ти плаща пенсията.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеА кой е Pavlik Morozov? Къде живее? Никъде. На колко години е? На николко. Какъв е по професия? Никакъв. Какво работи? ТРОЛ! Нищо друго.
Живея в София. Работя IT. Аз съм от поколението, което чакаш да ти плаща пенсията. Да ме наричаш трол е смешно - от много време по форумите се мяркам от дъжд на вятър с по няколко поста. Виждам, че днес просто съм ударил десятката прекалено много пъти, затова си се запенил, и кълнеш тука.
Пожелавам ти дълги години живот и здраве, и да прогледнеш най-после как криво-разбраната рублофилия набута тая държава в кенефа и изгони младите!Last edited by Pavlik Morozov; 02.06.2015, 21:04."Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Коментар
-
Най-накрая намерихме подходящата тема
Присъединявам се към пожеланията на колегата за троловете, но не е много прав да изключва руските от списъка. За да не се чувстват пренебрегнати пускам специален поздрав и за тях- https://www.youtube.com/watch?v=TRKX4oBjjwo
Коментар
-
Да пукнете дано всички тролове!
Пускам го тука, щото темата за троловете е затворена.
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеБъркаш. Хора на троловете замлъкна. Чака новите разяснения от масква.
Бе ти да не си дежурен нещо?
Кой е трол бе? Аз ли, дето всички знаят каква ми е професията-бивш офицер от БА, къде живея-Шумен, с какво се занимавам-пенсионер с дребен бизнес в Шумен, на колко съм години-колкото Боко Б.
markov ли е трол бе? Или Бате Пешо? Или Монти?
Че всички знаят всеки от тях какво работи, къде живеят, на колко години са приблизително, с какво си изкарват хляба.
А кой е Pavlik Morozov? Къде живее? Никъде. На колко години е? На николко. Какъв е по професия? Никакъв. Какво работи? ТРОЛ! Нищо друго.
Същото се отнася и за другите тролове.
Имхотеп? Къде живее и какъв е? Никъде и никакъв. На колко години е? Неизвестно. Какво работи? ТРОЛ. Само се знае предния му никнейм Факушка. Дори и това не си е признал.
Същото се отнася и за другия, дето пък се прави на "юрист". Кандид.
Юрист, пък по 16 часа троли из форума и де що има нещо за история да се спомене и е първи коментатор. Знае я човека, не му го оспорвам, за разлика от правото, където е пълен профан. И какво работи човек, който пуска на ден по 40 постинга на ден? Ами ТРОЛ.
Само на един многоников Хайрсъзов, Хайърсъзов!, Mario Teran, KATANA 4 APOCALYPtos HEAD, stabwound
му признавам, че е натурален омразник и троли поради вродената му омраза към Русия. Него майка му не го е кърмила с мляко, ами със жлъчка.
Та да се върна на думата си. Да пукнете дано ТРОЛОВЕ!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениекъде бе ?
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКолчо, що хулиш пастор Петров? Ти все едно вдигаш ръка срещу Исус!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЗанемарихте една от серьозните теми ЕЙ !!!
...
долу педерасите !!!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЗанемарихте една от серьозните теми ЕЙ !!!
...
долу педерасите !!!
в този ред на мисли - долу лесбийкитеМнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеДа горят в пъкала всички които злепоставят и хулят П-р Петров. Това е все едно да вдигнеш ръка срещу Исус.
Близо ти е !!!
Хващай едно такси и отивай!!!!Only God Can Judge me...
Коментар
Коментар