Първоначално изпратено от retro_69
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кавги и ругатни
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеДа ева и шибаните домати,да ева!Имат вкус на сливи,да ева!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеФАК ФАК Факушке таз с дългите крака дет си я сложил- чак на мен дрътото ми се приеВа бре - не та е срам
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеа ние с приятеля почваме да поркаме, да го ева!
Коментар
-
Да го еВа и гадното време, да го ева! Да си на морето и да кибичиш в бараката! Пък вчера се къпах в моренцето. Малко студеничко още, ама става. А днес цял ден вали, да го ева! Жените хукнаха на мола, а ние с приятеля почваме да поркаме, да го ева!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеТАТО ти 40-50 години
гняташе яко по безкрайни
софри много лошо ти беше !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеДа вЪ ева в ЖИУОТНИТЕ ДА ВЪ ЕВА !!!!
Които не спазва РЕД това го чака !!!!!!
.... и дори еколозите няма "гък" да могат да кажат - количката чака за кокалаците - така де - няма да се замърсява природата, я... Въпросът е, дали ще е достатъчна само една количка: за кокалите - да, но за бутилките от бира с таА поредица от чевермета?
Т.е. - количките трябваше да са поне две...
http://snimki.be//store/1/611337671607.png"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
Коментар