Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кавги и ругатни
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеСвирката си е Свирка да знаеш предястието понякога е по вкусно от основното камо ли от десерта
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеДолу педерасите !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнениеА бе то и не всяка свирка е СВИРКА, ама
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеОт камък дърво не става
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеМа много си прост тва надгробен камък ли е ве мистицизъм окултизъм магия
Бегай далече да не те напръскам с мъртвешка вода
Ти да не се обиди на снимката си голям сладур ма не си падам по мъже въпреки че ми дървиш настроениетоБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеНадгробен камък, ти да МЪЛЧИШ !!!
Бегай далече да не те напръскам с мъртвешка вода
Ти да не се обиди на снимката си голям сладур ма не си падам по мъже въпреки че ми дървиш настроението
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеАбе много сте цинични Покайте се докато е време Засрамете се има малки деца такъв лош пример ли искате да дадете на бъдещето поколение млади инвеститори циници и простациБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеПотръпна онуй нещо а?Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениемуаааааааахахах, вулгарен тип такъвБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
муаааааааахахах, вулгарен тип такъв
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеДа еВа и сливата има вкус на шибан домат
Коментар
Коментар