Първоначално изпратено от Muller
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кавги и ругатни
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеО, неразумний и слабоумний умрелий германецо, поради что се срамиш да се наречеш Болгарин. Нима болгарите не са научили на четмо и писмо целийот свет от Токио до Скопие
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеИскам ти прогнозите да те ева са доволен ли или и ти си като шимейла и въртиш една и съща плоча оня пука ти режеш аве детската градинаLast edited by mechobikov; 29.05.2012, 15:41.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСпамиш!!! Тази тема е за да се псуваме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеЧадо я кажи като се представяш като голям борсов експерт къв таргет търсиш при долар евро и времеви хоризонт злато тройунция краткосрочна средносрочна дългосрочна цел ако прогнозите ти се сбъднат на 50% че замълча ако ли не и останеш само с давай долареееее и ша резнеме зелката на злото ще си останеш бугара с мазна кратуна който безделничи нейде си итн. Така че давай прогнози докажи се аз съм тука да се поотпусна и не претендирам за нищоБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеУмрелия бил чужденец
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеМоже и да си познал може и да не си това въпросът напрегни си кратуната и започвай размишленията може да се роди мъдрец под мазната ти бугарска гриваБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗначи съм познал
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеА най-долу Държавните Педерази ,
да ева и тяхната мама мръсна да ева!!!!!
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
А най-долу Държавните Педерази ,
да ева и тяхната мама мръсна да ева!!!!!
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеДолу педерасите !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеМай не съм самБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Muller Разгледай мнениеСамо така биков твори простотия след простотия да го ева и у форума инвестор деба и сганта станало като местен форум на некоя махалаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеУмрелия си търси некрофил да го оноди
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеКо кайш, Праиш свирка за предястие, за основно го получаваш заднешком, ама после не те кефи да прайш отново свирчок на окалян. Така лЕ?
Коментар
Коментар