долу педерасите !!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кавги и ругатни
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от iezuita Разгледай мнениеЧе за къв ми ги пробутваш тези откачалки, даже не искам да ги гледам, камо ли да ги ева Ти от трън та на глог да го ева Това като недоклатената драхма да ева и нея, хем парцал, хем всички искат да я еват
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЕ, ти да не харесваш такива
.. ша драфам ... Разбира се, че харесвам момичетата! Какво им е? Явно съм голяма консерва щом доживях и такива въпроси да ми задават "Че кво им харесваш на тия" - относно женския полhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнениеЧета те оттатък при наборите ...там беше споменал за тез тапети,ама с това темпо те ше земат сами да паднат от стените бреБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеСам си махам тапетите.Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИКДа ева вместо да отида на пикник и да се напия имах майстори вкъщи Не стига, че блъскаха и тръшкаха цял ден, ами и за няма нищо ме отнесоха 500 кинта
Никви майстори. Сам си махам тапетите.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИКДа еВа и шибаното енерго да еВа. На два пъти ми прекъсват тока за по 10 мин. 50 машини светват като коледни елхи. Във всяка машина по левче се прецаква. Кой бе, кой ще ми върне шибаните 100 левчета
ти ще ги платиш щото си
много прозст МАМУН нечувал за UPS-i !!!!
Да ги онодвад и ония от ЧЕЗСЗ дето го спират !!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИКДа еВа и шибаното енерго да еВа. На два пъти ми прекъсват тока за по 10 мин. 50 машини светват като коледни елхи. Във всяка машина по левче се прецаква. Кой бе, кой ще ми върне шибаните 100 левчетаРеалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
Коментар