If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
предстои ни важен мач момчета!нека дадем най-доброто от себе си и победим цифрата.знаем как става така,че не виждам от какво може да се притесняваме.ако може само да не идвате много пияни.ще се постарая и аз да съм ОК.
Тука се напълни с пияници!!
май май на терена се изтрезнява
Ей Мухи,много е важно да се спази традицията с Злите и да си ги бием както си е резон ...ъъъъ тоест да си ги биеТЕ .Пък аз ще ви се наслаждавам отстрани и ще събирам сили за следващите !!Ако тръгнем с победа ще бъде много по-лесно напред,пък и на противниците ще им треперят гащенцата кАто знаят срещу каква сила излизат
Грешката е моя - извинявам се. Беше изрично разпоредено, че Бат'Емо не само, че може да удря по 2-3 бирички, но за него даже е наложително с оглед на високите спортни цели, които постига.
тва вече е друго нещо.така имам стимул да се развивам в правилната посока.а иначе който не пие или е болен или е долен.НАЗДРАВЕ БЪЛГАРИЯ!!!
кви са тия забрани кво е тва нещо.точно от нашия президент тва не съм го очаквал.вечер преди лягане може ли да удряме поне по 2-3 бирички?ако неможе аз се отказвам от отбора.
Грешката е моя - извинявам се. Беше изрично разпоредено, че Бат'Емо не само, че може да удря по 2-3 бирички, но за него даже е наложително с оглед на високите спортни цели, които постига.
кви са тия забрани кво е тва нещо.точно от нашия президент тва не съм го очаквал.вечер преди лягане може ли да удряме поне по 2-3 бирички?ако неможе аз се отказвам от отбора.
Пияници, има издадено "устно" нареждане от президента никой да не излиза навън докато не мине мачът в неделя, понеже нещо са ни оредяли редиците. Никой да не участва в никакви протести, митинги, мелета (особено пиянски), банкерите е препоръчително да не се разхождат самосиндикално по улиците, поне докато не мине кризата (отново), борсовите спекуланти да не предприемат рискови инвестиции с оглед риск от инфаркти, депресии, самоубийства и други производни! Изобщо - карайте я по-спокойно и се щадете (особено в кръчмата) поне до неделя след мача, защото ако някой даде фира - ше видим бая зор! Вечерният час ще бъде съобщен допълнително от ръководството.
Коментар