Как завърши контролата с ФРГ???
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Футболен отбор на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнениеМомчета, започват да ни уважават
Club F1 - Investor.bg 1:1
Видях ги F1 миналата седмица и нямат нищо общо с това, което показваха на малкия терен. Личи си опита, който имат на големия терен. Инвестор пък имат много добра защита и може би най-добрия вратар във Втора лига, така че си мисля в този мач ще има малко голове.
така гласи една от актуалните прогнозиhttp://vbox7.com/play:6b57c30dca
Коментар
-
Момчета, започват да ни уважават
Club F1 - Investor.bg 1:1
Видях ги F1 миналата седмица и нямат нищо общо с това, което показваха на малкия терен. Личи си опита, който имат на големия терен. Инвестор пък имат много добра защита и може би най-добрия вратар във Втора лига, така че си мисля в този мач ще има малко голове.
така гласи една от актуалните прогнози
Коментар
-
Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнениеКва контрола бе!?
Аз пак съм в неведение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bat_emo Разгледай мнениета ние сме супер.сега трябва само да си вземем мача с Ф1 и сме номер 1.а за контролта в сряда аз също ще пропусна,но ще стискам палци да се представите достойно.успех на нашия отбор за напред.
Аз пак съм в неведение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kircone Разгледай мнениеиначе при нас ключовото е, че в последния кръг играем с ЯМК, а след Ф1 май почваме един по един отборите от другата Б група
Коментар
-
Първоначално изпратено от kravata_mu Разгледай мнение...гледам че коментират за програмата !
пък аз не я виждам ...освен ако не се взаимства от : (пример) отбор10 -отбор7 ;отбор4-отбор8 и дефаккто трябва да ги умуваме кой кой е ????
иначе при нас ключовото е, че в последния кръг играем с ЯМК, а след Ф1 май почваме един по един отборите от другата Б групаwww.crossfit.bg
Коментар
Коментар