Май назрява метеж в отбора...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Футболен отбор на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 1914 Разгледай мнениеС този гол показвам,че трябва да ми се гласува повече доверие
Коментар
-
Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнениеТи сега не се възгордявай! Ние нали си знаем, че ти си го вкарал!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1914 Разгледай мнениеАз го вкарах ама са го записали на обзървъра
Коментар
-
Абе, пичове, това как ви се струва?
09/10.04.2011 - Спортна София
Club F1 - Investor.bg 2:2
Инвестор се очертават като изненадата на групата, въпреки, че още е рано да се дават сериозни заключения. Аз лично винаги очаквам много от Формулата и затова ме изненадва колебливата им игра. Все пак предполагам, че мача ще е равенwww.crossfit.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от kravata_mu Разгледай мнениеЕпа тамън за чипеларе ще сме си изработили Касите
Аз като говоря не приказвам~МЕЧО~
Коментар
-
ето ни програмата до края
22.4.2011
??? Dir.BG - Investor.bg
08.05.2011
Неделя, 08:00 MK Drujbeto - Investor.bg
14.05.2011
Събота, 17:30 BulFleet Team - Investor.bg
21.05.2011
Събота, 17:30 Investor.bg - Arsenal Bulgaria
04.06.2011
Събота, 11:30 Investor.bg - Ливърпул България
11.06.2011
Събота, 21:00 Investor.bg - СФК Берое
18.06.2011
Събота, 21:00 Investor.bg - ЯМК Симитлиwww.crossfit.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vanata Разгледай мнениеE-e-e-e mom4i що да не ми отговарят пък ти бе Злобен коментар,нестига че с братото сме ви единствената подкрепа пък ти сега и да не ми отговарят.А можеше и да кажете за контролката
Относно "тиквения медал" чакай първо да го взема пък после ще се хваля
Коментар
-
Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнениеАма какво му отговаряте на този изобщо!? Той е провокатор!
И да не забравиш да се похвалиш с тиквения медал след края на сезоня Вана!
Относно "тиквения медал" чакай първо да го взема пък после ще се хваля
Коментар
-
Събота, 11:30 Club F1 - Investor.bg 1:3
Инвестор са класен отбор и са супер сериозни, така че очаквам да направят доста победи и на СС.
Тва е постнато в сайта на форумната от shyster. Струва ми се, че почнаха да ни забелязват. Само да не се възгордяваме, че лошУ...
П.С. Довечера в 10:00 всички по леглата!!! Освен батко ви Емо разбира се, който поддържа форма чрез алтернативни методи.
Коментар
-
Как е банда!Още веднъж честито-след последната ни среща ищак нямах да ви пиша!Желая ви успех срещу Ф1-стегнато отборче са ама на два пъти ме нокаутират и ми се налага да почивам,а общо взето имам и симпатии към вашия отбор!пожелавам ви да стигнанете със Симитли до край/А група/-те са ми приятели,а вие си го заслужавате!!!Успех!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1914 Разгледай мнениеравен - нещо като 7:7 примерно
И да не забравиш да се похвалиш с тиквения медал след края на сезоня Вана!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vanata Разгледай мнениеКак завърши контролата с ФРГ???
Коментар
Коментар