IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Футболен отбор на форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
    Следваща битка:
    09/10.04.2011
    Събота, 11:30 Club F1 - Investor.bg
    Тия тряа да ги резнеме. Дано сме на ниво като срещу злината.

Коментар

• Следваща битка:
      09/10.04.2011
      Събота, 11:30 Club F1 - Investor.bg

Коментар

• предстои ни важен мач момчета!нека дадем най-доброто от себе си и победим цифрата.знаем как става така,че не виждам от какво може да се притесняваме.ако може само да не идвате много пияни.ще се постарая и аз да съм ОК.
        http://vbox7.com/play:6b57c30dca

Коментар

• Първоначално изпратено от хендехох Разгледай мнение
          ще дойда да гледам утре що за стока сте
          Ама да донесеш и повечко бира, щото то не се влиза току така при зелените машини!

Коментар

• ще дойда да гледам утре що за стока сте

Коментар

• Тука се напълни с пияници!!
              май май на терена се изтрезнява

Ей Мухи,много е важно да се спази традицията с Злите и да си ги бием както си е резон ...ъъъъ тоест да си ги биеТЕ .Пък аз ще ви се наслаждавам отстрани и ще събирам сили за следващите !!Ако тръгнем с победа ще бъде много по-лесно напред,пък и на противниците ще им треперят гащенцата кАто знаят срещу каква сила излизат
              ~МЕЧО~

Коментар

• Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнение
                Грешката е моя - извинявам се. Беше изрично разпоредено, че Бат'Емо не само, че може да удря по 2-3 бирички, но за него даже е наложително с оглед на високите спортни цели, които постига.
                тва вече е друго нещо.така имам стимул да се развивам в правилната посока.а иначе който не пие или е болен или е долен.НАЗДРАВЕ БЪЛГАРИЯ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от хендехох Разгледай мнение
                  абе мислех да се цаня за футболист при вас, ама с тия изисквания за непиене...

все пак какви са условията?
                  Да надпиеш момчето, дето пита дали може да пие по 2-3 бирички преди лягане!

Коментар

• абе мислех да се цаня за футболист при вас, ама с тия изисквания за непиене...

все пак какви са условията?

Коментар

• Първоначално изпратено от bat_emo Разгледай мнение
                      кви са тия забрани кво е тва нещо.точно от нашия президент тва не съм го очаквал.вечер преди лягане може ли да удряме поне по 2-3 бирички?ако неможе аз се отказвам от отбора.
                      Грешката е моя - извинявам се. Беше изрично разпоредено, че Бат'Емо не само, че може да удря по 2-3 бирички, но за него даже е наложително с оглед на високите спортни цели, които постига.
                      Last edited by mom4i; 31.03.2011, 14:41.

Коментар

• кви са тия забрани кво е тва нещо.точно от нашия президент тва не съм го очаквал.вечер преди лягане може ли да удряме поне по 2-3 бирички?ако неможе аз се отказвам от отбора.

Коментар

• Първоначално изпратено от kravata_mu Разгледай мнение
                          Разбрано сър !!!
                          Всички без геройски загиналите сме на бойния фронт (дори и наказаните като Мен)
                          Абе в тая връзка - няма ли да се изчистят картоните до момента?

Коментар

• Разбрано сър !!!
                            Всички без геройски загиналите сме на бойния фронт (дори и наказаните като Мен)
                            ~МЕЧО~

Коментар

• Пияници, има издадено "устно" нареждане от президента никой да не излиза навън докато не мине мачът в неделя, понеже нещо са ни оредяли редиците. Никой да не участва в никакви протести, митинги, мелета (особено пиянски), банкерите е препоръчително да не се разхождат самосиндикално по улиците, поне докато не мине кризата (отново), борсовите спекуланти да не предприемат рискови инвестиции с оглед риск от инфаркти, депресии, самоубийства и други производни! Изобщо - карайте я по-спокойно и се щадете (особено в кръчмата) поне до неделя след мача, защото ако някой даде фира - ше видим бая зор! Вечерният час ще бъде съобщен допълнително от ръководството.

Коментар

• Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнение
                                Ще ходим, но ще сме в странен състав Ти с кой отбор?
                                С розовите - PML.
                                The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Working...
                                X