Първоначално изпратено от Андрей Любенов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Футболен отбор на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от хендехох Разгледай мнениеще дойда да гледам утре що за стока сте
Коментар
-
Тука се напълни с пияници!!
май май на терена се изтрезнява
Ей Мухи,много е важно да се спази традицията с Злите и да си ги бием както си е резон ...ъъъъ тоест да си ги биеТЕ .Пък аз ще ви се наслаждавам отстрани и ще събирам сили за следващите !!Ако тръгнем с победа ще бъде много по-лесно напред,пък и на противниците ще им треперят гащенцата кАто знаят срещу каква сила излизат~МЕЧО~
Коментар
-
Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнениеГрешката е моя - извинявам се. Беше изрично разпоредено, че Бат'Емо не само, че може да удря по 2-3 бирички, но за него даже е наложително с оглед на високите спортни цели, които постига.http://vbox7.com/play:6b57c30dca
Коментар
-
Първоначално изпратено от хендехох Разгледай мнениеабе мислех да се цаня за футболист при вас, ама с тия изисквания за непиене...
все пак какви са условията?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bat_emo Разгледай мнениекви са тия забрани кво е тва нещо.точно от нашия президент тва не съм го очаквал.вечер преди лягане може ли да удряме поне по 2-3 бирички?ако неможе аз се отказвам от отбора.Last edited by mom4i; 31.03.2011, 14:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kravata_mu Разгледай мнениеРазбрано сър !!!
Всички без геройски загиналите сме на бойния фронт (дори и наказаните като Мен)
Коментар
-
Пияници, има издадено "устно" нареждане от президента никой да не излиза навън докато не мине мачът в неделя, понеже нещо са ни оредяли редиците. Никой да не участва в никакви протести, митинги, мелета (особено пиянски), банкерите е препоръчително да не се разхождат самосиндикално по улиците, поне докато не мине кризата (отново), борсовите спекуланти да не предприемат рискови инвестиции с оглед риск от инфаркти, депресии, самоубийства и други производни! Изобщо - карайте я по-спокойно и се щадете (особено в кръчмата) поне до неделя след мача, защото ако някой даде фира - ше видим бая зор! Вечерният час ще бъде съобщен допълнително от ръководството.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Андрей Любенов Разгледай мнениеЩе ходим, но ще сме в странен състав Ти с кой отбор?The weak are meat and the strong do eat.
Коментар
Коментар