IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Футболен отбор на форума

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнение
    Не говоря за целия отбор - има си там едни зрънца, но както и да е. Иначе идеята е да се спортува и да няма простотии - пък нека победи по-мотивирания.
    Успех и на вас!
    ДОГОВОРЕНО!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от GROBAR Разгледай мнение
      Поздравления за втория полусезон!!!Колкото до умирането от яд-не е точно така,говоря за себе си!!!Че ще се хвърлим в мача, спор няма-все пак имаме да наваксваме доста!!!Както вчера казах да ни е честито игрището, това за мен и доста приятели е най сполучливия терен за аматьорски футбол-ще ви допадне и на вас,но си трябва здрава халфова линия!Поздрави и до неделя!
      Не говоря за целия отбор - има си там едни зрънца, но както и да е. Иначе идеята е да се спортува и да няма простотии - пък нека победи по-мотивирания.
      Успех и на вас!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
        Ще ходите ли на чепеларе? Аз ще ходя с един друг отбор и ще ми любопитно да ви видя.
        Ще ходим, но ще сме в странен състав Ти с кой отбор?

Коментар

• Ще ходите ли на чепеларе? Аз ще ходя с един друг отбор и ще ми любопитно да ви видя.
          The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнение
            Истината е, че ни трябваше време за да посвикнем в турнира и втория полусезон нямаме загуба. Сега се надявам да можем да влезем в час по-бързичко на Спортна София, защото формата е по-различен. Тоя път това трябва да стане от началото - да ударим Цифрата, защото те и без това умират от яд, че ги мачкаме всеки път и предполагам, че ще се хвърлят здраво в мача. Нещо, което трябва да направим и ние!
            Поздравления за втория полусезон!!!Колкото до умирането от яд-не е точно така,говоря за себе си!!!Че ще се хвърлим в мача, спор няма-все пак имаме да наваксваме доста!!!Както вчера казах да ни е честито игрището, това за мен и доста приятели е най сполучливия терен за аматьорски футбол-ще ви допадне и на вас,но си трябва здрава халфова линия!Поздрави и до неделя!

Коментар

• Първоначално изпратено от GROBAR Разгледай мнение
              Грешката е моя!!!Подвел съм се за първото място -въпреки това честито класиране!!!
              Истината е, че ни трябваше време за да посвикнем в турнира и втория полусезон нямаме загуба. Сега се надявам да можем да влезем в час по-бързичко на Спортна София, защото формата е по-различен. Тоя път това трябва да стане от началото - да ударим Цифрата, защото те и без това умират от яд, че ги мачкаме всеки път и предполагам, че ще се хвърлят здраво в мача. Нещо, което трябва да направим и ние!

Коментар

• Грешката е моя!!!Подвел съм се за първото място -въпреки това честито класиране!!!

Коментар

• Момчета,честито първо място-в първият ви сезон-достойно за уважение!Да ни е честито на всички голямото игрище на СП.София!До неделя - явно така ни е било писано!Поздрави!!!

Коментар

• Момчета, ето го дебютът!

03.04 неделя, 21:30 Investor.bg - Цифра Злина

Коментар

• това класиране го гледам почти всеки ден
                      все пак кеф ми е да виждам как НЕМА по-добри
                      и атака и защита и всичко
                      ~МЕЧО~

Коментар

• Абе класата си е класа! Дано задържим нивото, защото идват решителни мачове!

Коментар

• http://vbox7.com/play:6b57c30dca

Коментар

• Я вижте класирането за втория полусезон как изглежда

Обърнете внимание на защитата

Last edited by bat_emo; 28.03.2011, 15:13.
                            http://vbox7.com/play:6b57c30dca

Коментар

• Много интересни часове!
                              Не знам дали няма да ни разконцентрира тая голяма амплитуда, но все пак каквито са условията за нас, такива са и за лошите.

Коментар

• Първоначално изпратено от kircone Разгледай мнение
                                окончателно: следващата фаза - на Спортна София. Чакаме програмата
                                Ами квото е това е ..ние и без това нямахме претенции за много повече ,въпроса е че имахме мечти ;(

ПС- нищо,надеждата умира последна
                                ~МЕЧО~

Коментар

Working...
                                X