Първоначално изпратено от mom4i
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Футболен отбор на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от GROBAR Разгледай мнениеПоздравления за втория полусезон!!!Колкото до умирането от яд-не е точно така,говоря за себе си!!!Че ще се хвърлим в мача, спор няма-все пак имаме да наваксваме доста!!!Както вчера казах да ни е честито игрището, това за мен и доста приятели е най сполучливия терен за аматьорски футбол-ще ви допадне и на вас,но си трябва здрава халфова линия!Поздрави и до неделя!
Успех и на вас!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЩе ходите ли на чепеларе? Аз ще ходя с един друг отбор и ще ми любопитно да ви видя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mom4i Разгледай мнениеИстината е, че ни трябваше време за да посвикнем в турнира и втория полусезон нямаме загуба. Сега се надявам да можем да влезем в час по-бързичко на Спортна София, защото формата е по-различен. Тоя път това трябва да стане от началото - да ударим Цифрата, защото те и без това умират от яд, че ги мачкаме всеки път и предполагам, че ще се хвърлят здраво в мача. Нещо, което трябва да направим и ние!
Коментар
-
Първоначално изпратено от GROBAR Разгледай мнениеГрешката е моя!!!Подвел съм се за първото място -въпреки това честито класиране!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kircone Разгледай мнениеокончателно: следващата фаза - на Спортна София. Чакаме програмата
ПС- нищо,надеждата умира последна~МЕЧО~
Коментар
Коментар