Баси ,гледам и не мога да повярвам .С какви глупости се занимават тези.Иначе:с нетърпение чаках да разбера кога най-накрая ще поиграем.Гледам сравнително готина група и ако се посъбираме що годе пълен състав ,преспокойно я минаваме без напрежение .Айде успех от мен и весело изпращане на старата и още по-весело посрещанена Новата Година
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Футболен отбор на форума
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bat_emo Разгледай мнениемомци искам да ви се извиня за представянето си в последния ни мач.нося основна заслуга за 2 гол на противника.погледнах класирането-не сме чак толкова зле.предстоят ни 2 мача,в които няма какво да губим.нека се мобилизираме и дадем всичко от себе си за да победим.мисля,че ако играем като отбор,спокойно може да вземем нещо и от 2 мача.знам,че е малко рано,но все пак да попитам-кой ще е на линия за мача в събота?аз ще съм там!
Коментар
-
момци искам да ви се извиня за представянето си в последния ни мач.нося основна заслуга за 2 гол на противника.погледнах класирането-не сме чак толкова зле.предстоят ни 2 мача,в които няма какво да губим.нека се мобилизираме и дадем всичко от себе си за да победим.мисля,че ако играем като отбор,спокойно може да вземем нещо и от 2 мача.знам,че е малко рано,но все пак да попитам-кой ще е на линия за мача в събота?аз ще съм там!http://vbox7.com/play:6b57c30dca
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1914 Разгледай мнениеМачкайте,момчета ! Това е последният мач,който пропускам и след това се включвам на пълни обороти Успех
Бройте ме и мен за събота
Коментар
-
Сори момчета ,нямаше как да дойда,по това време съм на работа .Кофти за развитието на мача и най вече за нелепия гол в края.Разбирам ,че има спорове и претенции за него! Лошо !
Загледах се в програмата на АМФЛ и виждам ,че тази седмица и последващата ни съвпадат програмите ,което значи ,че поне 2ма ще отпаднат .За това докато е време ,ако може нещо да се промени ще е добре .Нека ръководството да предприеме мерки.
А иначе коклкото до следващата седмица аз съм +
Коментар
Коментар